Strooizout nu on line te bestellen!

Strooizout online bestellen

We worden verwend door deze nieuwe website: Strooizout.nl. In plaats van er zelf mee te sleuren, kun je nu het strooizout voor aanstaande winter online inkopen. Het idee van de initiatiefnemer van deze nieuwe site is vorige winter geboren. Er was immers nergens nog strooizout te krijgen. Dus komt hij vanaf dit jaar met een webshop waar je naast zout ook andere nuttige sneeuwruim hulpmiddelen kan kopen! Levering gratis! Een kennismaking…
 

Strooizout online bestellen: luxe!

Je kunt natuurlijk zelf naar Gamma, Brico, Fixet of wie dan ook rijden. Maar dat is zo'n gesleep en meestal wachten we eerst Koning Winter af of het wel nodig gaat zijn toch? En voor bedrijven, bejaardenhuizen en verenigingen is het al helemaal een mooie oplossing: enkele drukken op de knop en de dag daarop staat de bestelling gratis op de stoep!

Strooizoutkoning na één jaar!

Danny Campion sprong in het gat in de markt! Na een jaar van voorbereiding is deze week Strooizout.nl online gegaan. En nu al, na 2 weken, wordt hij hier en daar in de media reeds uitgeroepen tot 'strooizoutkoning' van Nederland. Het buitenland wordt nog niet bediend: zie verder in dit artikel. Hij ondervond tijdens de winter van 2009 aan den lijve dat de klanten niet komen opdagen als de wegen niet berijdbaar en de stoepen in de winkelstraten niet begaanbaar zijn. Dat betekent uiteraard omzetverlies voor ondernemers.

Waar komt strooizout vandaan?

Normaal gezien zorgt elke gemeente en de overheid zelf voor strooizout. Het ligt in centrale depots opgeslagen in bulk. Meestal komt het wegenzout bestemd voor Nederland en België uit Duitsland.

Printscreen

Het is een mooi verzorgde en overzichtelijke webshop. Op één tabblad vindt u alles wat geleverd kan worden. Eén item blijkt al uitverkocht. Ook zijn er 3 actiepakketten samengesteld: laat Koning Winter maar komen!

Geen verrassingen: op de controlepagina kunt u uw bestelling controleren.

Uw bestelling wordt per email bevestigd.

Prijzen

De minimale hoeveelheid die je kunt afnemen, is 'maar' 10 kg. Dat kost dan € 8,60 inclusief BTW en ja, u leest het goed: levering! Voor een pallet met 50 zakken van 25 kg (1250 kg): € 374,95.

Accessoires: zoutstrooiers, handstrooiers, zoutscheppen, zoutkisten: alles van kunststof uit de VS. Uit de krant geplukt (citaat): Die schep heeft een verharde kern. Daar kan een vrachtauto overheen rijden zonder dat die stuk gaat. De zoutkisten verkleuren niet.

En vandaag besteld, morgen geleverd en, binnen Nederland, zoals gezegd nog gratis ook! Website!

Volgend winterseizoen staat ook Duitsland, België en Frankrijk op het programma. Prijzen vergelijken kan