Webshop beginnen: tip!

Webshop beginnen

Online shoppen zal de komende jaren alleen maar toenemen. Dat lees je overal. De consument winkelt vanuit zijn of haar luie zetel thuis. Met als gevolg dat er dagelijks nieuwe webshops online gaan. Dan heb je natuurlijk software nodig. Zoeken is niet nodig: even surfen en je vindt honderden aanbieders. Eén van die vele aanbieders is Seoshop. Een schot in de roos nu ze de grens over willen?

 

Zorgeloos uw webwinkel beginnen?

Twee dingen zijn hierbij van belang: software en de kosten daarvan. Beide kun je overal vinden: aanbiedingen zat! Eén van die aanbieders is SEOshop. Zij hebben een gezonde filosofie: 'No cure, No Pay'. Of met andere woorden: je betaalt alleen voor gebruik. Dat lijkt mij als beginnende online verkoper een goede strategie: het percentage dat je betaalt om hun software te gebruiken is dus afhankelijk van de maandelijkse omzet. Of eenvoudig uitgelegd: hoe hoger uw omzet, hoe lager het percentage, hoe lager de kosten per transactie!

Hoe werkt het?

Op het einde van elke maand wordt automatisch de maandomzet berekend en een factuur ontvangen. In deze berekening is de BTW in mindering gebracht, evenals de verzendkosten en eventuele creditnota’s (retouren, geannuleerde orders, niet geleverde orders omwille van geen voorraad enz…). Als SEOshop dit allemaal waar kan maken, ben je bij hen echt aan het goede adres! Er zijn 2 mogelijkheden:

1) Een starterpakket:

  • uiteraard op basis van 'No cure, no pay';
  • met eenmalig € 50 opstartkosten en daarna 6% van de omzet;
  • een licentie voor 12 maanden (echter zonder tussentijdse upgrading).

Conclusie: geen risico voor de webshopondernemer.

2) Een zogenaamd ‘Premiumpakket’ dat uiteraard wordt aanbevolen:

  • met betaling van een klein vast bedrag per maand en een lager percentage van de omzet;
  • géén opstartkosten;
  • eveneens een licentie voor 12 maanden met maandelijkse upgrading;

Conclusie: het softwarepakket groeit mee met je online succes!

Promotiestunt!

Je kunt dit alles 30 dagen gratis uitproberen! De ambitie van SEOshop is immers om de instapdrempel zo laag mogelijk te houden voor een zoals zij het noemen ‘vliegende start in e-commerce’. En die vliegende start is mogelijk binnen 5 minuten! Daar droomt elke webshopstarter toch van?

Conclusie

Heel belangrijk voor een webshop is de software die er achter steekt. Het businessmodel van ‘no cure, no pay’ lijkt dan een mooie optie. Ik las ergens dat je voor de diensten van PayPal alleen al 4% moet afdragen?! En de Amerikaanse aanbieders bestormen ook de markt. Of dat aan te raden is? Waarschijnlijk niet: Amerika is immers Europa niet. In die zin is SEOshop de overweging waard!

Wil je meer weten: Seoshop. Veel succes!