Groupon kortingen

Wat is Groupon en wat een Groupon-korting?

Geld_op_de_beurs.jpg

Groupon is ook in 2020 een groot succes in ons land en u als klant profiteert mee met dit online-kortingsbonnenbedrijf en van de 50% tot 90% kortingen op restaurants. Nou ja klant, u krijgt een mail en bepaalt zelf of u ervan gebruik maakt. Gebruik de kortingsbonnen voor goedkoop winkelen, een heerlijke maaltijd, een bezoek aan de dierentuin of een lekkere massage. Meer dan vijftig procent korting is zeer gebruikelijk met de bonnen en kortingscode van Groupon.

Welke Groupon en Groupon-kortingen?

Vergeet even Facebook en Twitter en maak gebruik van Groupon. Op die site geeft u uw email adres en de rest gaat van zelf. In uw woonomgeving zijn er vast restaurants en winkels die meedoen met dit snel groeiende internetbedrijf. De werkwijze is ook bijzonder slim en vernuftig. Via uw email laat Groupon u weten welke aanbiedingen voor u aantrekkelijk kunnen zijn. En dan gaat het niet om kleine kortingen hoor, minimaal 50% korting is gegarandeerd. Maar ook 70% is mogelijk. Het kan allemaal. Ik kom ook wel 90% korting tegen. Een hoop mensen worden hier erg gretig van.

Alle marketing via email?

Alle aanbiedingen krijgt u te zien via uw mailbox. Altijd een fijne massage willen hebben die anders 200 euro kost, grote kans dat die massage nu voor veel goedkoper als aanbieding in uw email box belandt. Waar u altijd wel op moet letten is dat in de aanbieding precies staat om welke product en korting het gaat. Waar u ook op moet letten is dat de korting voor een beperkte duur geldig is. Dus als u wat ziet wat van uw gading is, moet u er ook zo snel mogelijk gebruik van maken, anders is de aanbieding voorbij. Dan kunt u ook weer terug naar Facebook om vrienden te laten weten dat er leuke aanbiedingen zijn, zodat ook zij er gebruik van kunnen maken. Dit concept zorgt ervoor dat het bereik van de aanbiedingen steeds groter worden.

Waarom is Groupon goed voor de klant?

Kijk de klant vaart er wel bij en de ondernemer die het product aanbiedt moet dat nog maar afwachten. Zijn winst zit erin dat ook op vrij stille momenten klanten binnen komen of dat klanten ook voor andere producten interesse tonen. Er zijn ook ondernemers die een tijdje van Groupon gebruik maken, totdat hun zaak voldoende naamsbekendheid hebben en daarna zonder Groupon verder gaan. Voor de consument maakt het allemaal weinig uit. Er is veel aanbod en als er in de buurt niet direct wat is gaat u de stad in of een tripje maken naar een andere stad. Dat betekent ook dat er een verrassingselement inzit die veel mensen aanspreekt. Overal kan er een andere aanbieding zijn die u via de site of mobiel kunt volgen. Restaurants, sportevenementen, fitnesscentra, de kapper, een botox behandeling, bioscopen en nog veel meer.

Nederlanders houden van kortingsbonnen, ook in 2020

Nederlanders zijn gek op kortingen en daarom werkt het concept van Groupon in ons land ook zo goed. Waarom zou je meer betalen dan nodig is? Bovendien is het een simpel concept. U krijgt een kortingsbon en maakt daar zonder gedoe gebruik van. De markt van kortingsbonnen is zo door Groupon in korte tijd volledig omgegooid. De groei van de transacties is volgens het bedrijf spectaculair en dat kan alleen maar als het aanslaat. En dat doet het.