Wat is de beslisvis en hoe werkt de beslisvis

Wat is de beslisvis

De beslisvis is een zeer handige tool wanneer je een beslissing moet nemen die betrekking heeft op een ja of nee vraag. De beslisvis is actief tussen zonsopkomst en zonsondergang (Nederlandse tijd).

Hoe werkt de beslisvis?

In het openingsscherm kun je je vraag invoeren. De enige eis aan je vraag is dat hij met ‘ja’ of ‘nee’ beantwoordt moet kunnen worden. Je kunt dus alles vragen wat je wilt, van ‘wordt het lekker weer vandaag?’ tot ‘moet ik mijn vriendin mee uit eten nemen vanavond?’ tot ‘zal ik ontslag nemen bij mijn huidige baan en solliciteren bij bedrijf x?’. Na het invoeren van de vraag druk je op enter en zie je een screenshot van een vissenkom. De vissenkom is opgedeeld in twee delen: zwemt de vis in het gedeelte boven de streep dan betekent dat ‘ja’. Zwemt de vis beneden de streep dan is het antwoord op je vraag ‘nee’. De beslisvis is veel leuker dan beslissingen maken door een muntje op te gooien of dobbelen!

Meer dan de beslisvis

Inmiddels is er niet meer alleen een website voor de beslisvis. Er is een heuse Hyves applicatie gemaakt en het schijnt dat er binnenkort ook een Iphone applicatie uitkomt. De site is zo’n succes dat hij ook internationaal is gelanceerd. Naast de beslisvis.nl is er nu namelijk ook askafish.com.

Link naar de beslisvis

www.beslisvis.nl

www.askafish.com