Website laten ontwikkelen door webdesign buro

Website laten maken

Als u, om wat voor reden dan ook, een website wilt laten maken, maar u heeft er absoluut geen kaas van gegeten, dan kan dit nog wel eens erg lastig worden. Een website maken is niet moeilijk, maar je moet het allemaal maar net even weten. En dat gene wat je ‘net even moet weten’ is best veel.

Gelukkig zijn er voldoende mensen in Nederland die wel weten hoe ze een goede, duidelijke en nette website voor u kunnen maken. U kan hierbij denken aan bijvoorbeeld een webdesignbureau. Mensen die een webdesign bureau hebben, weten alles over websites, zoals:

 • indeling,
 • kleurgebruik,
 • lettertypen,
 • het plaatsen van foto’s
 • etc..

Ook niet onbelangrijk: U wilt graag dat uw website in Google door mensen gevonden wordt. Hier kunt u ook een extern bedrijf voor inschakelen. Als u op zoek gaat naar een webdesignbureau, dan is het handig om alvast over bovenstaande onderwerpen na te denken.

Wanneer webdesignbureau inschakelen

Als u een webdesignbureau wilt inschakelen, denk dan eerst alvast na over de URL die u wilt hebben. (Een URL is bijvoorbeeld: www.voorbeeld.nl). Via www.mijndomein.nl kunt u gemakkelijk controleren of deze URL nog vrij is. Vervolgens kunt u verschillende websites op het internet gaan bekijken. Let dan vooral op de indeling en de uitstraling van diverse websites. Stel jezelf de volgende vragen:

 1. Welke kleurstelling past bij u?
 2. Wilt u een menu aan de bovenkant, aan de linker kant of misschien wel aan de onderkant?
 3. Wilt u dat bepaalde dingen erg opvallend zijn of maakt u dat niet zoveel uit?
 4. Welke sfeer moet een website uitstralen?
 5. Wilt u veel tekst, of juist veel afbeeldingen?

Vervolgens schakelt u een webdesignbureau naar keuze in en zij zullen u verder kunnen helpen.

Keuze webdesign bureau

Stel jezelf de volgende vragen:

 1. Ben jij op zoek naar een goed wegdesign bureau?
 2. Wil jij een webdesign bureau dat mee je meedenkt?
 3. Wil jij een webdesign bureau dat tegelijkertijd ook allerlei handige tips geeft? Op basis van hun jarenlange ervaring?

Ik heb een keuze gemaakt uit de volgende bedrijven:

 • Limesquare uit Enschede
 • AA webdesign uit Apeldoorn
 • Slag bij Almelo uit Almelo
 • Hith uit Haaksbergen
 • Accept-it uit Haaksbergen
 • Webton uit Hengelo

Ik heb zeer positieve ervaringen met bovengenoemde webdesign buros. Zo ook met Webton uit Hengelo. Webton maakt namelijk niet alleen even snel een webdesign voor je website, webton doet veel meer. Je kunt namelijk ook je website laten beheren door webton.

Seo en Sea

Of wat dacht je van optimalisatie van je website, bijvoorbeeld door optimaal gebruik te maken van zoekmachine woorden. Door slim om te gaan met teksten op jouw website kun je hoger aan de google lijsten te staan komen, wat je natuurlijk weer extra bezoekers oplevert. Zorg dat jouw teksten precies beschrijven wat jouw bedrijf doet. De bezoekers die jouw site bezoeken zullen zich daardoor aangesproken worden.

Webton, wat kun je van ze verwachten?

Wat kun je nou eigenlijk precies van een webdesign bureau verwachten? Dat is natuurlijk geheel afhankelijk van jouw wensen. Maar van webton kun je in ieder geval van ze verwachten dat ze met je meedenken en ze je tips geven. Bijvoorbeeld welke kleuren goed bij jouw website en vakgebied zullen passen. Wat voor soort webdesign er voor zorgt dat je klanten langer op je site houdt? Welk lettertype en kleur hier bij past. Arial of verdana zijn bijvoorbeeld de lettertypes die je het beste kunt gebruiken en gebruik geen gekke kleuren, waardoor mensen teksten slecht kunnen lezen. Dus comic sans ms in het felblauw zal een website voor een advocatenkantoor bijvoorbeeld geen goed doen.

Klanten van webton

Op de website van webton vind je een overzicht van de klanten voor wie webton het webdesign heeft gemaakt. Als eerste kun je hieraan zien dat webton al over de nodige ervaring beschikt en als tweede kun je natuurlijk mooi een overzicht krijgen van waartoe webton toe in staat is en of het een stijl is die bij jou en je bedrijf past.

Slag bij Almelo

Bij het webdesign bedrijf Slag bij Almelo werken veel jonge designers. het kantoor was tot voor kort gevestigd op een zichtlokatie aan de snelweg A35. Dat kantoor was voorzien van scheidingswanden van glas. Dat gaf een ruimtelijk effect. Ik ben uiteindelijk niet met dit bedrijf in zee gegaan, omdat de prijs voor hun dienstverlening hoger lag dan de prijzen van Webton.

Limesquare uit Enschede

Limesquare was tot 31-12-2010 gevestigd op het industrie terrein 'Business en Science Park', naast de universiteit Twente in Enschede. Een zichtlokatie in het centrum van de stad geeft dit jonge bedrijf sinds 1 januari 2011 meer uitstraling.

Met Limesquare ben ik ooit in contact gekomen via de Bedrijven dagen in het Expocenter in Hengelo. Limesquare timmert sterk aan de weg. Limesquare is bij mij afgevallen, omdat het geen one-stop-shop was voor al mijn website wensen. Ik heb vernomen dat Limesquare dat tegenwoordig wel biedt. De prijs voor hun diensten? Geen idee. Dat zoek ik binnenkort uit.

Welke producten zijn geschikt?

Boven genoemde bedrijven zullen u allemaal van een deskundig advies kunnen voorzien. Of het nu gaat om producten zoals:

 • afslankpillen
 • boeken
 • fitness apparatuur

Of service gevoelige diensten zoals:

 • folderverspreiding
 • zorg en ict

Woont u in Branbant? Denk dan eens aan een cursus Joomla Boxtel.