11 manieren om bezoekers naar je website te krijgen

Bezoekers Kopen

In deze wereld heb je maar twee soorten bezittingen: tijd en geld. De makkelijkste manier om bezoekers naar je website te krijgen is bezoekers kopen. Maar als je een beginner bent op het gebied van websites, traffic generation en internet marketing heb je waarschijnlijk nog niet genoeg geld om te investeren in "traffic building". In dat geval zul je je tijd moeten investeren om bezoekers naar je website te krijgen. Het kopen van bezoekers is makkelijk en snel. Je voert een aantal campagnes in en vervolgens komen de bezoekers op de automatische piloot naar je website toe via online advertenties.

Koop nieuwe bezoekers met je verdiende geld

De volgende bezoekersmethoden zijn tijdrovend, maar ze zijn 100% gratis en ze zullen een behoorlijke hoeveelheid gerichte bezoekers naar je site toebrengen. Als je site goed is geoptimaliseerd voor het werven van inkomsten met bijvoorbeeld Google Adsense, zal je snel genoeg geld verdienen om te kunnen investeren in het kopen van bezoekers (betaalde bezoekers), en bespaar je kostbare tijd, tijd die je kan besteden aan het maken van nieuwe websites die geld voor je verdienen. Hier zijn elf methoden om gratis bezoekers naar je site te krijgen:

Tips - hoe krijg je bezoekers naar je website 

Deze tip is zo vanzelfsprekend dat ik hem niet eens ga meetellen, maar er wordt vaak overheen gekeken:Verstuur het webadres van je website naar alle zoekmachines, waaronder Google, Yahoo en Bing. Het submitten van je website is erg belangrijk.

 

 1.   Gebruik de bewezen succesvolle "Bum marketing" techniek. Schrijf 5-10 artikelen en plaats ze op verschillende artikelensites. Natuurlijk moet je wel je site promoten door een link te plaatsen in het artikel of helemaal onderaan het artikel, bijvoorbeeld in je handtekening of op je profielpagina. De artikelen moeten geoptimaliseerd zijn voor je site, alsook de woorden die op je website voorkomen.

 

 1. Ga op zoek naar blogs die gerelateerd zijn aan het onderwerp van je site en laat nuttige reacties achter met een backlink naar je website. Je zou bijvoorbeeld naar sites als Goeievraag.nl en Kwero.nl kunnen toesurfen om vragen te beantwoorden die te maken hebben met de markt waarin je je begeeft. Ook zou je moeten overwegen om jezelf in te schrijven op populaire fora die iets te maken hebben met het onderwerp van jouw website. Word een actieve poster (beantwoord vragen, plaats waardevolle informatie en FAQ met de meestgestelde vragen in je markt etc. etc). Wees superactief en plaats in je handtekening een link naar je website.

 

 1. Deze bezoekersmethode kan erg krachtig zijn. Schrijf een persbericht over je website en verstuur het naar persberichten websites zoals deondernemer.nl of persbericht.nu. Als je niet bekend bent met het versturen van persberichten, doe dan een beetje onderzoek, want een persbericht moet niet als een artikel worden geschreven.

 

 1. Als je blij bent met een bepaald product of dienst dat je hebt gebruikt, schrijf dan een onafhankelijke testimonial in ruil voor een backlink naar je website.

 

 1. Start een blog op Blogger.com en op Wordpress.com, link ze naar je site, verstuur de webadressen naar zoveel mogelijk blog directories, zoals technorati. Dit zal je traffic in overvloed naar je site brengen, zolang je je blog maar actueel houdt. Post daarom elke dag verse artikelen.

 

 1. Probeer een advertentie te plaatsen met een link naar je website op alle gratis advertentiesites. De beste advertentiesites zullen je de mogelijkheid bieden om een klikbare link naar je site te plaatsen, maar als het plaatsen van een klikbare link niet lukt, negeer die advertentiesites dan niet. Als je advertentie waardevolle informatie bevat en je advertentie goed is beschreven, zullen mensen uit zichzelf de url van je website naar hun adresbalk kopieëren en gewoon een bezoek brengen aan je website. Uiteraard moet je je advertentie wel in de juiste rubriek plaatsen.

 

 1. Een makkelijke manier om gratis meer bezoekers naar je website te krijgen is een link (als een signature) plaatsen in alle uitgaande e-mail. Als je over een hotmail account beschikt is dit erg makkelijk in te stellen (check de link "opties").

 

 1. Open een gratis pagina op MySpace.com en op alle andere vriendennetwerk- en social bookmarking websites. Bouw een pagina op Hyves, Nujij en Ekudos en op alle soortgelijke andere sites en plaats in je profiel de link naar je website.

 

 1. Upload een virale video naar YouTube.com. Je hoeft geen video te maken waarin je heel diep op een onderwerp ingaat, omdat een simpele powerpoint-slideshow met wat achtergrondmuziek de klus prima zal klaren.

 

10. Zoek op Google naar je main-keywords (met welke zoekwoorden trek je de meeste bezoekers aan?) en kijk of je links kan ruilen met websites die in de toppositie in Google verschijnen (ook geldig voor Bing en Yahoo).

 

11. Je zou een ebook of klein rapport kunnen schrijven van 10-20 paginas, of een product met "give away rights" waarin je een link naar je website kan plaatsen. Verspreid de files vervolgens naar zoveel mogelijk online directories op het web. Je kan zelfs op straat reclame maken en de link naar je downloadbare rapport uitdelen aan mensen die naar jouw content op zoek zijn.

 

De laatste tip is niet gratis, maar zeker het geld waard. Doe onderzoek naar spelfouten in je domeinnaam of verschillende variaties van je domeinnaam of va die van je concurrenten. Als je een goede domeinnaam kan vinden die nog beschikbaar is, koop hem dan en stuur bezoekers naar jouw website. Het komt vaak genoeg voor dat mensen een typefoutje maken bij het intikken van een webadres. Jij kunt daar op een slimme manier van profiteren.

 

Nu lijkt dit alles op een fulltime bezigheid, maar ga gewoon lekker aan de slag en promoot je site!

Deze technieken werken, maar je moet ze niet allemaal tegelijk gebruiken. Gebruik gewoon een methode die voor jou het beste werkt en onderneem nu actie. Investeer dagelijks 30 minuten tot een uur om je website te promoten en bezoekersstromen op gang te brengen. Ga daarna door met een volgende techniek en binnen een paar weken zou je genoeg geld moeten verdienen om bezoekers te kopen (Google AdWords) en je te concentreren op het uitbreiden van je website of business.  Vragen stellen?

 • Vragen over dit artikel?
 • Hulp of tips nodig?
 • Iets niet helemaal duidelijk?
 • Klik hieronder op reageren en stuur je vraag door!


Hoe krijg je veel bezoekers op je website?

Hoe kan je geld verdienen op internet?


Reacties (2)

Reageer
Waster reageerde 8 jaar geleden
31 Mar 22:12
@moderator Josee
Ja, die Adwords coupons kan je nog gewoon gebruiken als ze nog geldig zijn. De bonnen verlopen na een paar maanden dus let goed op de data. In de Kamer van Koophandel magazines (gratis magazine) zitten ze er altijd bij. Alleen even een magazine bij het KvK kantoor in jouw woonplaats afhalen als je niets meer in huis hebt. Daar zitten ze altijd in. Je kan ze schenken door een oproep te plaatsen op een ondernemers forum of webmaster forum. Ik zal er een artikel over schrijven!
Moderator Josee reageerde 11 jaar geleden
18 Sep 21:20
Hey Waster, kan je nog van die € 50 aanbiedingen gebruiken. Ik ontvang ze via ons bedrijf maar we doen er niks mee. Of kan je die niet wegschenken aan iemand anders?
groetjes,
josee