Genereer automatisch 10 extra permanente backlinks

Inleiding

Het maken van backlinks is voor velen een vervelend klusje. Toch is het zeer belangrijk om je artikelen of website onder de aandacht te krijgen van het publiek en van de zoekmachines als Google en Yahoo. Een handige manier om 10 extra permanente backlinks te genereren is het plaatsen van een link naar je artikle of website op www.helemaalgoed.nl

Handig bekeken

De website speelt in op de behoefte van de vele schrijvers van artikelen. Om de artikelen onder de aandacht te krijgen bij potentiële lezers is het van belang om zogenaamde backlinks te genereren. Hierdoor wordt je artikel sneller gevonden door de zoekmachines. Ook waarderen de zoekmachines artikelen met veel backlinks hoger. En daardoor verschijnen die ook hoger in de zoekresultaten die getoond worden als iemand een zoekwoord intypt.

De website www.helemaalgoed.nl is speciaal gemaakt voor het genereren van backlinks. Door het plaatsen van een artikel met url-link, genereert de website automatisch 10 extra permanente backlinks. Er is gekozen voor 10 backlinks en niet meer, omdat teveel links ineens door de zoekmachines als onnatuurlijk wordt beschouwd en daardoor niet zal leiden tot een hoge ranking in de zoekresultaten. De aangemaakte artikelen worden automatisch nog 10 keer extra weergegeven op 10 verschillende pagina's. In het zogenaamde 'backlink generator menu' worden deze opgenomen. Google en andere zoekmachines zullen de menulinks vanzelf vinden en zo ook de links naar uw artikel of website. De extra gegenereerde backlinks zijn niet van tijdelijke aard. Bij veel andere sites is dat wel het geval, omdat de nieuwe artikelen aanvankelijk nog op een speciale pagina ' nieuwste artikelen' terecht komen. na verloop van tijd verdwijnen ze daar weer van, met als gevolg dat de backlinks ook weer verdwijnen. Op helemaalgoed.nl blijven de extra gegenereerde backlinks gewoon staan, of de artikelen nu nieuw of populair zijn of niet.

Kwalitatief goede backlinks

Een ander voordeel is dat de artikelen geplaatst moeten worden in een toepasselijke categorie. Hierdoor komen alle artikelen die over hetzelfde onderwerp gaan bij elkaar te staan (10x!!). En ook dat is bevorderlijk voor de waardering die de zoekmachines toepassen op de gevonden backlink en dus ook het betreffende artikel. Backlinks die staan op een pagina waar meer content staat over hetzelfde onderwerp, die staan daar volgens de waarderingsmethode van de zoekmachines niet omdat iemand druk is geweest om linkjes te plaatsen. Ze staan er omdat het artikel waarnaar gelinkt wordt blijkbaar een inhoudelijke waarde heeft ten opzichte van de overige gerelateerde content op de pagina.

Ook nog leuk om gewoon de artikelen te lezen

Naast het plaatsen van backlinks en het automatische dupliceren hiervan, is de site natuurlijk ook nog leuk om te volgen waarover mensen zoal schrijven en wat ze bezig houdt. op de voorpagina passeren alle artikelen en verwijzingen de revue, net zoals op sites zoals Ekudos, NuJij en andere van dergelijke websites.

De website is relatief nieuw, dus het kan even duren voordat de eerste backlinks getraceerd worden. Vanaf half november zal de site naar verwachting volledig meedraaien in de zoekmachine scan's en zullen de backlinks volop meedraaien!


Reacties (0)

Reageer
Geen resultaten gevonden