Werken met kristallen schedels

Waar komen ze vandaan?

Er bestaan verschillende schedels:

  • De authentieke schedels, die de afmetingen van een menselijke schedel hebben of zelfs nog iets groter.
  • De door moderne vakmensen gemaakte schedels en dus van deze tijd.

De hedendaagse schedels worden veelal gemaakt in Brazilië, China, U.S. en Mexico. De authentieke schedels zijn gevonden in of in de nabijheid van zeer oude ruïnes van verschillende vroegere beschavingen. De plaatsen waar deze authentieke schedels gevonden zijn, zijn in eerste instantie de ruïnes van de Maya's en Azteken in Mexico en Midden-Amerika. Er gaan geruchten dat er enkele in Zuid-Amerika gevonden zijn. Onlangs zijn er zelfs schedels gevonden in andere delen van de wereld. Niemand weet zeker hoe de gevonden kristallen schedels op deze plekken kwamen en wie de makers er van waren. Voor de wetenschap is het nog niet duidelijk of deze schedels echt oud zijn of uit de vorige eeuw afkomstig zijn. Vele onderzoeken lijken daar wel op uit te komen

Dertien oorspronkelijke kristallen schedels

De dertien oorspronkelijke kristallen schedels zijn zeker 2000 jaar oud. Ze zijn Intelligenties, holografisch samenwerkende "computers" die door middel van Liefde, healing en Informatie de evolutie van de aarde en mensheid helpen.

Zelf werken met een nieuwe schedel

De nieuwe schedel krijgt een eigen bewustzijn en intelligentie en wordt sterker d.m.v. de samenwerking met de eigenaar. Zowel voor diens eigen thema's als voor het grotere Geheel. De schedel geeft boodschappen door, vertelt of ie "werken" wil, mee wil op reis, wat er nodig is in een situatie en brengt beelden, liefde, healing en Kennis over. Hij heelt huis, tuin, gebieden, aardstralen, leylijnen en mensen, netwerkt daarbij soms met andere schedels, Wanneer je afgestemd bent op je schedel zal deze zich aan je voorstellen, door middel van het noemen van zijn of haar naam. Vaak zal de schedel dan ook aan je laten weten hoe deze met je wil gaan samenwerken. Hoe langer en intensiever je met de schedel werkt, hoe sterker de schedel zich zal ontplooien.

Samenwerking met je schedel

Naar mate je intensiever en langer met je schedel werkt, wordt de samenwerking steeds eenvoudiger. Schedels helpen je om zaken uit je verleden een plaats te geven, op een zachte en liefdevolle manier. Ook krijg je door de samenwerking inzichten in je huidige zijn.

Schedels helpen je in meditaties en bij channeling. Ook vinden schedels het heerlijk om te assisteren bij bijvoorbeeld het geven van energiebehandelingen zoals Reiki en Shamballa of andere helende behandelingen.

Uitnodiging

Je zult misschien bij het lezen van dit artikel, je vraagtekens zetten en denken dat het onzin is. Bedenk je dan dat er veel mensen zijn die hier mee werken en zonder dat deze mensen nou in het hokje geplaatst moeten worden dat er een steekje bij hun los is. Ook ik kwam in aanraking met een schedeltje, wat zo’n lieve uitstraling had, dat ik haar gewoonweg moest vastpakken. Haar nabijheid geeft mij een fijn gevoel en dat was mijn eerste kennismakeng met een schedel. Door de zachtheid van deze schedel kon ik voorbij het feit heen kijken dat het een schedel is. Een schedel waarbij wij al snel de associatie hebben met de dood en dat is geen fijn gevoel. Toch hoeft die associatie niet op te gaan voor een schedel. Zeker niet als ze je een fijn gevoel geven en je met ze mag werken.