Wat is astro tv

Inleiding

Behoefte aan spirituele hulp en advies? Dan zit je bij Astro tv goed. Overdag kan je astro tv kijken op Net 5 en s'nachts zijn ze te zien op Sbs6. Maar je kan de specialisten van Astro tv 24 uur per dag bereiken. Via teletekst en internet kan je zien welke specialisten er online zijn en wat hun krachten zijn. Je kan contact zoeken voor een consult via de telefoon of sms. Je kan anoniem blijven als je dat wilt. Astro tv wordt altijd druk bezocht! Mensen hebben blijkbaar behoefte aan spiritueel advies. Wat kan je verwachten op Astro tv? Welke specialisten zijn en wat kunnen ze? En met welke vragen kan je terecht op Astro tv?

Voor wie is astro tv?

Astro tv is voor mensen die geloven in de paranormale wereld. Ze hebben hulp nodig of zitten met vragen, waarbij een paragnost zou kunnen helpen. Er zitten veel verschillende paragnosten bij Astro tv. Ze hebben allemaal hun eigen gaven. Hierdoor kunnen veel mensen geholpen worden. Voor iedereen zit er wel de juiste paragnost bij. Met wat voor vragen kan je terecht op Astro tv?

 • Vragen over de toekomst.
 • Hulp bij vroeger en het nu.
 • Hulp om de juiste keuzes te maken.
 • Healing.
 • Contact met een overleden dierbare.
 • Vragen over je huisdier

Kortom, iedereen die wel wat spirituele hulp kan gebruiken, kan op Astro tv terecht. Wanneer je behoefte hebt aan een consult, dan kan je contact opnemen met Astro tv. Je kan bellen of smsen naar een paragnost naar keuze. Er zitten heel veel paragnosten op Astro tv. Wanneer je een consult op Astro tv wilt, bedenk dan goed waarom je eigenlijk contact opneemt en zoek daar een paragnost bij uit. Een paragnost die gespecialiseerd is op dieren zal bijvoorbeeld geen advies over de toekomst kunnen geven.

Wat voor paragnosten zijn er op Astro tv?

Er zijn heel veel paragnosten aan het werk bij Astro tv. Op internet of teletekst kan je zien welke paragnosten er beschikbaar zijn en wat voor talent ze hebben. Het is natuurlijk dan nog altijd afwachten of het klikt en of ze je kunnen helpen, maar je mag er wel vanuit gaan dat een paragnost kan waarmaken wat hij of zij beloofd.  Dit kunnen de paragnosten op Astro tv onder andere:

 • Medium.
 • Tarot kaarten leggen.
 • Astrologen.
 • Numerologen.
 • Spirituele healers
 • Spirituele adviseurs

Om de juiste paragnost te kiezen, kan je het beste de profielen lezen van de beschikbare paragnosten. Aan de hand van de beschrijving voel je zelf het beste aan wie er het beste bij je past en wie je zou kunnen helpen.

Conclusie

Je kan voor allerlei zaken op Astro tv terecht. Misschien heb je vragen over je verleden of juist je toekomst of misschien wil je graag in contact komen met een overleden dierbare. Ook kan het zijn dat je problemen hebt en dat je graag advies wilt of gecoached wilt worden om weer uit je problemen te komen. Het fijne van Astro tv is dat je 24 uur per dag met één van de vele paragnosten in contact kan komen. Alle paragnosten op Astro tv hebben hun eigen spirituele specialiteiten. Om de paragnost te vinden die bij jouw vraag past, kan je het beste hun profielen bekijken. Misschien vind je het enorme onzin, maar het feit blijft dat Astro tv enorm populair is en dat veel mensen er veel aan hebben!