Bux3 gratis geld

bux3.com info

Op Bux3, word je betaald om te klikken op advertenties en websites bezoeken. Het proces is eenvoudig! U klikt op een link en bekijkt een website voor 30 seconden om geld te verdienen. U kunt nog meer verdienen door te verwijzen naar vrienden. Je wordt betaald voor elke website die u persoonlijk gaat bekijken en voor elke website die je vrienden gaan bekijken. Een uitbetaling kan elke dag worden aangevraagt via Alert Pay.

bux3

Verdien meer geld

Iedere persoon die door jouw persoonlijke link word toegevoegd, krijgt een Sign-up Bonus van 0.05 Cent. Als deze persoon (referral) ook een website gaat bekijken voor 30 sec verdien jij er ook nog eens geld aan ! Omdat jij deze persoon heb aangebracht.

Wat als je geen refferals kunt aanbrengen

Stel nu je vrienden, vrienden van vrienden, familie, enz. zijn niet geintreseert in extra geld op het internet te verdien en je hebt moeilijkheden om iemand nieuw aan te brengen op de site via jouw persoonlijke link geen probleem! Zelf hier heeft de site een oplossing voor gevonden.

De site verkoopt namelijk ook referrals voor een echte goedkope prijs

5 referrals voor 6.95 euro

35 referrals voor 34.65 euro

100 referrals voor 89.95 euro

500 referrals voor 99 euro

En met garantie dat deze referrals actief zijn op de site. Moesten deze referrals nu niet actief zijn dan ruilt de site deze referral gratis om!

Hoeveel verdien je nu juist

Je verdiend per website dat je voor 30 sec gaat bekijken 0.01 cent. Dit lijkt echt niet veel maar van bux3 kan je ongeveer 20-30 websites per dag gaan bezichtigen. En met een premium account kan je zelf 30-60 websites per dag gaan bezichtigen.

Stel nu je hebt 10 referrals

10 referrals x 20 websites x 0.01 cent = 2 euro

Je kijkt zelf ook nog eens naar 20 websites = 0.2 euro

Dan heb je op 1 dag 2.2 euro verdiend.

En op 1 maand 66 euro verdiend.

En de min. uitbetaling is vanaf 10 euro. Dan heb je op 4-5 dagen genoeg om te worden uitbetaald. Dit geld kan je weer investeren als je dit wilt voor nieuwe referrals!

Snap je het plaatje ?

Telkens als je een uitbetaling aanvraagd kan je weer nieuwe referrals aankopen. Zo gaat het aantal referrals omhoog en dus ook je inkomsten. En dit niet alleen er zijn nog 10 tal andere site's die ongeveer met het zelfde systeem werken. Stel nu dat je het allemaal toe past op 10 site, hoeveel zou je dan verdienen

Zo kan je dus op korte tijd heel veel geld verdien !!!

Wil je het eens proberen

Er is geen inschrijvings geld aan verbonden of wat dan ook !!

Je maakt een gratis acc aan op Alert Pay Dit is gelijk een paypal account.

En Het enige dat je dan nog moet doen is je hier aanmelden en je bent vertrokken om veel geld te verdienen, plezier te maken en nog heel veel bij te leren ook. En niet vergeten het moet altijd plezant en eerlijk blijven !