Nu ook extra geld verdienen met je facebook- pagina

Inleiding

Wanneer je extra waakzaam bent en goed uitkijkt, is online geld verdienen niet langer een droom. Steeds meer landgenoten kiezen voor een of andere mogelijkheid om via hun computer bij te verdienen. De ene website is al betrouwbaarder dan de andere, maar vooral de sites waar je extra kan mee verdienen door er kwaliteitsvolle artikelen te plaatsen, worden daarbij steeds popularder. Maar nu is er ook nog een bijkomende mogelijkheid. Inderdaad, de gloednieuwe website Facemij plaatst als eerste gesponsorde berichten op je facebook- pagina, waar je meteen ook geld mee kan verdienen.

Facebook blijft groeien

Facebook blijft maar groeien. In Nederland knaagt deze enorm populaire social network site steeds meer en meer aan de leiderspositie van Hyves. Ondertussen zijn nu al méér dan vijf miljoen Belgen actief op Facebook, en hun aantal gaat nog steeds in stijgende lijn. Daar blijft het niet bij, want nu vinden ook steeds meer bekende merken en grote bedrijven hun weg naar Facebook. Ze pronken er met een eigen, meestal professioneel ontworpen pagina. In de meeste gevallen met duizenden bezoekers tot gevolg. Er is nu weer een nieuwe mogelijkheid om via internet extra bij te verdienen. Facemij stelt voortaan iedereen met een eigen facebook-pagina in staat om met zijn berichten en artikelen geld te verdienen.

Onbeperkte mogelijkheden

Facemij is uiteraard lang niet de enigste mogelijkheid om via gesponsorde berichten een centje bij te verdienen. Het is wél de eerste die deze vorm van campagne voeren op facebook invoerd. Verwonderlijk is dat niet, want hier is de markt écht onbeperkt. Welk bedrijf beschikt immers niet over een eigen website? En belangrijk is ongetwijfeld dat Facemij zich niet alleen op grote bedrijven toespitst. Het biedt even goed kleinere bedrijfjes de mogelijkheid tot reclame voeren op Facebook.

Veel belangstelling vanuit de bedrijfswereld

Reeds van bij de start geniet Facemij een enorme belangstelling vanuit de bedrijfswereld. Daar staat men nu al enige tijd te springen om met gerichte reclamecampagnes zijn specifieke doelgroep te kunnen bereiken. Via gesponsorde berichten op Facebook is het nu gemakkelijker dan ooit om zijn reclameboodschappen daar terecht te laten komen waar zijn potentiële klanten zitten. Initiatiefnemer Facemij deed de laatste jaren op dit vlak al heel wat ervaring op. Het overkoepelend bedrijf achter dit idee is immers Blogmij, ondertussen al ruim vier jaar actief met 'sharen' van online content. Nu precies twee jaar geleden zette het online marketingbedrijf een nieuwe en forse stap voorwaarts door met Twitmij de mogelijkheid te bieden gesponsorde tweets de wereld in te sturen. Dat het met Facemij een zelfde, succesvolle richting uitgaat, wordt door niemand betwijfeld.

Nu ook extra verdienen met je blog

Met Facemij stopt het niet, want de laatste maanden wordt nu ook blogmij steeds populairder. Nu haast iedereen over één en zelfs meerdere blogs over alle mogelijke en onmogelijke onderwerpen beschikt, groeide Blogmij ondertussen uit tot één van de grootste advertorial- netwerken voor zowel kleine als grote, onafhankelijke blogs van Nederland. Dagelijks worden ontelbare reclameboodschappen geplaatst van allerlei media- en reclamebureaus. Daarbij nemen nu ook en meer onafhankelijke adverteerders een groeiend deel voor hun rekening. Groot of klein, ze doen dit allemaal omdat ze het belang van deze manier van reclame- voeren inzien. Met Blogmij, twitmij en nu ook Facemij, slagen ze daar perfect in. Blogmij is met zijn ruim 1500 onafhankelijke weblogs niet voor niets één van de grootste verspreiders van online content van Nederland. Is deze vorm van bijverdienen iets voor jou, neem dan eens een kijkje op Blogmij.nl, twitmij.nl en/of facemij.nl.