Geld verdienen met Crazymails

Inleiding Crazymails

Iedereen wil geld verdienen op een eenvoudige manier. Veel mensen proberen online geld te verdienen, het succes van de website leerwiki is daar getuige van. Er zijn meerdere manieren om op een eenvoudige manier geld te verdienen, Crazymails is daar een van. In dit artikel meer over deze website en de mogelijkheden. Wilt je je direct aanmelden dan kan dat via www.crazymails.nl. 

Wat is Crazymails

Crazymails is een van de spaarprogramma's van OCM-Media. OCM-Media is gespecialiseerd in emailmarketing. Met het spaarprogramma Crazymails krijg je dagelijks emails toegestuurd, je krijgt een vergoeding per bekeken advertentie. Dagelijks mag je zo'n 4 tot 5 emails verwachten en een enkele klik op de advertentie is voldoende om geld te verdienen, eenvoudiger kan het niet zijn.  In dit artikel lees je meer over de mogelijkheden en verdiensten via de site van Crazymails.

Hoeveel kun je verdienen met Crazymails

Crazymails is een van de betere spaarprogramma's blijkt uit onderzoek van GPT-reviews. Zonder bonussen en referral inkomsten kun je rekenen op minimaal 45 cent per maand. Door je aan te melden bij Crazymails verdien je 1 euro, dit brengt de totale verdiensten in het eerste jaar op minimaal 6,40 euro. Als er zeer actief referrals geworven worden dan kunnen deze inkomsten snel explosief stijgen. Tevens is Crazymails een zeer betrouwbaar spaarprogramma, er wordt snel en adequaat gereageerd op email en de betaling van inkomsten gaat snel. Zo'n 2 a 3 dagen na een uitbetalingsverzoek wordt er daadwerkelijk overgegaan tot betaling.

De community van Crazymails

Crazymails is een ideale site om eenvoudig geld te verdienen. Als je echter niet goed oplet is het ook een goede site om je verdiensten meteen weer uit te geven. Crazymails biedt verschillende (gok)spelletjes aan op de site waar je je verdiensten in kunt zetten. Ik zou zeggen: trap daar niet in want het doel van Crazymails was toch om een extra zakcentje te verdienen, niet om dat geld meteen weer uit te geven. Crazymails verstuurt meerdere mails per dag, voor een groot aantal van deze mails ontvang je een halve cent. Voor een aantal van die mails ontvang je een halve punt, deze punten kun je uiteindelijk weer inzetten om een prijs te winnen op de site van Crazymails. Dit is natuurlijk wel een leuke extra: je behoudt je zuurverdiende geld om er leuke dingen mee te doen maar de punten wissel je in met de kans een leuke prijs (op dit moment een Ipad) mee te winnen.

Conclusie

Snel rijk worden wil iedereen, maar keer op keer is bewezen dat sites die dat aanbieden niet betrouwbaar zijn. Het alternatief is dan ook langzaam maar zeker rijk worden. Via Crazymails en vele andere sites krijg je de mogelijkheid eenvoudig geld te verdienen. Dit gaat langzaam maar is wel bewezen betrouwbaar, bovendien is er geen kans op het verliezen van geld. Met andere woorden, meld je aan bij Crazymails om een stap in de richting te zetten naar financiele onafhankelijkheid. Niet morgen of volgende week maar misschien wel over twee of drie jaren en dat is toch ook een mooi doel.