Geld maken met affiliate marketing en je website

Hoe te doen: Geld maken met affiliate marketing + website?

Geld maken of geld verdienen met affiliate marketing is een populaire manier om je eigen inkomen aan te vullen. Wat je in feite doet is reclame maken via je website voor een product of dienst.

De mensen die je website bezoeken kunnen op een link in je artikelen klikken die leidt naar een verkooppagina. Als de bezoeker(s) een bestelling plaatst op die verkooppagina dan verdien je zelf een commissie in de vorm van geld.

Je hoeft geen eigen product te hebben en geen vragen van klanten te beantwoorden. Jouw belangrijkste taak als een affiliate marketeer is het informeren en doorsturen van bezoekers naar verkooppagina's. Voor elke verkoop verdien je geld.

Wat is Affiliate Marketing

Als je nog niet weet wat affiliate marketing is, lees dan eerst dit artikel over aff. marketing voor beginners door. Maar ik kan je nu alvast vertellen dat je de marketing doet voor een bedrijf of eigenaar van een website. Met affiliate marketing kan je thuiswerken en geld verdienen per verkoop via jouw link.

Maak een website

Als je nog geen website hebt gemaakt moet je eerst een onderwerp bedenken voor je website. Vervolgens moet de website gemaakt worden en gevuld worden met tekst en plaatjes. Wees er zeker van dat de informatie op je website van goede kwaliteit is. Probeer mensen vanuit je hart te helpen aan de informatie waarnaar zij op zoek zijn en vermijd spelfouten. Maak de content van je website makkelijk leesbaar. Zoek met Google websites op over het maken van een website als je hier nog vragen over hebt. Onderaan dit artikel staat een link naar een forum waar je vragen kan stellen.

Stuur je bezoekers door met een affiliate link

Stuur via je zelfgemaakte website mensen met een affiliate link door naar een salespage met een gerelateerd product die ze kunnen kopen. Producten die verwant zijn aan de inhoud van uw website. Om succes te behalen met een affiliate marketing website is het noodzakelijk dat je door de content heen affiliate links verspreid. De affiliate link leidt naar een squeeze page of verkooppagina waar de bezoeker een product kan bestellen.

Als je een website begint over stedentrips in Europa om een voorbeeld te noemen, is het van groot belang dat je website bezoekers doorverwijst naar sites met aanbiedingen voor? ... inderdaad ... stedentrips in Europa! Wat zou het mooi zijn als de bezoeker in kwestie via jouw affiliate site een reisje zou boeken. Dit zijn mooie commissies. 50,00 euro per sale is niet ondenkbaar. Zo kan je dus veel geld verdienen. Verwijs je bezoekers gewoon door naar datgene wat ze nodig hebben.

Je maakt geld met je website op het moment dat één van je bezoekers een bestelling op een andere website plaatst via jouw affiliatelink. Omdat u de persoon bent die de bezoeker heeft doorverwezen, verdient u een gedeelte van de winst die de bestelling oplevert. En zo simpel werkt geld verdienen met een affiliate marketing website; betaald krijgen voor het promoten van andermans producten en diensten - dat is wat men affiliate marketing noemt. En vanaf dat moment kunnen de verdiensten alleen maar oplopen.

Affiliate marketing tip

Even een tip vooraf. Het gaat er niet om dat je een product gaat promoten dat een grote commissie betaalt, het is beter om te kijken naar de wensen van uw bezoekers. Als de wens duidelijk is, zoekt u een passend product die aan de wens van uw bezoeker voldoet.

Hoe beter de reclame bij uw bezoeker past, des te groter de kans is dat uw bezoeker naar de website doorklikt en een product of dienst afneemt. Dat is immers de enige manier om een goed salaris te verdienen met affiliate marketing in deze vorm; geld verdienen aan de verkopen van uw bezoekers en vooral relevante en goede producten aanbieden!

Stappen: Hoe geld maken met een affiliate website?

  • Maak een website;
  • Bedenk 1 onderwerp voor je website;
  • Vul je website met content (inhoud);
  • Meld je aan voor een affiliate programma;
  • Plaats de affiliatelinks op je website en trek bezoekers aan.

Als u de hierboven genoemde stappen heeft opgezet dan:

  • bezit je een website met content;
  • trekt je site automatisch bezoekers aan via zoekmachine Google;
  • kan je bezoekers via je website doorverwijzen naar relevante producten of diensten;
  • kan je fors geld maken aan de verkopen die worden gerealiseerd.

Website met affiliate marketing

Dus, als je een website beheert waarop je informatie plaatst over hoe men golf kan spelen bijvoorbeeld, ben je klaar om bezoekers te ontvangen. Daarna ga je dus op zoek naar een goed, bijpassend affiliate product en plaats je de link op je website. Relevantie is van groot belang. Hou dat in gedachte.

Als je een website over golfsticks zou bezoeken en er zou een banner op de website verschijnen met een aanbieding voor sperziebonen ... zou je dan op link klikken van een sperziebonen verkooppagina om sperziebonen te kopen? Hoogstwaarschijnlijk niet! Daar ligt je interesse niet op dat moment...

Echter, als je een banner over de goedkoopste, beste en nieuwste golfsticks zou aanklikken, dan zou de kans dat je wat zou kopen op die website, veel groter zijn, omdat de content van je website goed aansluit bij het product. Denk daarom altijd als je bezoeker. Waar zouden zij meer over willen weten?

Succes met het opzetten van je geldmakende affiliate website!

Bruikbare links