Review Working From Home Cursus

Review Working From Home Cursus

Ik schrijf dit review omdat ik de working from home affiliate marketing course van Ewen Chia heb gekocht. De "Working From Home" course is een online cursus van Ewen Chia. De cursus bestaat uit een aantal ebooks, pdf's, rapporten en online video's. De course is bestemd voor mensen die willen leren hoe je een affiliate kan worden en geld kan verdienen door producten te promoten op het internet. Mensen die al enigzins verstand hebben van affiliate marketing en het opzetten van een affiliatesite en affiliatefunnel raad ik af om deze cursus aan te schaffen, aangezien de cursus waarschijnlijk niet waardevol zal worden bevonden door die groep mensen. Maar iedereen die wilt ontdekken hoe je een succesvolle affiliate kunt worden en geld kunt verdienen vanuit huis met het promoten van andermans producten, let nu goed op en lees mijn review. Deze cursus is voor jou bestemd.

Waarom ik Working From Home heb gekocht?

Omdat ik bekend ben met de kwaliteit van Ewen Chia's cursussen. Ewen is één van de beste en eerlijkste Internet Marketing Trainers. Ik wist dus op voorhand dat ik waar zou krijgen voor mijn geld. Ik heb Working From Home ook gekocht omdat ik graag wat wilde bijverdienen met thuiswerk. Ik was op zoek naar een programma of ebook dat stap-voor-stap kon leren hoe ik thuis een extra inkomen zou kunnen opbouwen.

Ik ben een grote fan van Ewen Chia. Ewen is een internetmarketing- en affiliatemarketing-expert en dat zie je terug in de producten die hij verkoopt. In zijn ebooks geeft hij zijn lezers waardevolle, actuele informatie en tips over het opzetten van een online business waarmee je geld kan verdienen. Hij kan de dingen heel goed en duidelijk uitleggen. Bij elke zin die je leest heb je zoiets van "nou, dat klopt wel en dat is nog logisch ook". Ik heb me nog nooit bedrogen gevoeld. Ik heb al veel van Ewen Chia's producten gekocht en dat heeft ertoe geleid dat ik ook dit programma heb aangeschaft. Ik ben namelijk overtuigd van de kwaliteit van zijn home study guides. Working From Home is één van Ewen's nieuwste producten. Het doel van dit product is om nieuwelingen te leren hoe ze geld kunnen verdienen op het internet met affiliatiemarketing. En ik moet zeggen, dat is goed gelukt, want ik weet het nu precies.

Hoe ziet de inhoud van de affiliate cursus er uit?

Het product is goed gemaakt en het zit goed in mekaar. De affiliate marketingtraining bestaat uit een aantal ebooks en online video's. De video's kun je zo op je computerscherm bekijken, dat gaat heel gemakkelijk, en het is leuk om op die manier te leren. In de video's word heel duidelijk en heel precies uitgelegd wat affiliatemarketing is en wat je ermee kan doen, hoe je er geld mee kan verdienen en hoe je een affiliatemarketing business kunt opzetten, welke affiliate programma's er zijn, wat de voordelen zijn van affiliatemarketing ten opzichte van het verkopen van je eigen product en nog veel meer. Na het volgen van deze cursus ben je klaar om opéénvolgende affiliate business op te zetten zonder dat je hiervoor nog tientallen ebooks gelezen moet hebben. Met deze cursus heb je alles in huis wat een beginnende affiliate nodig heeft. Ik heb eerst de online video's bekeken omdat ik een voorstander ben van videotrainingen en ik moet zeggen dat het me heel goed beviel. De trainer heeft een zeer aangename, duidelijke stem.

Wat heb je aan deze affiliate marketing training?

Persoonlijk heb ik erg veel opgestoken van deze affiliate marketingcursus. Dat is ook de reden dat ik er een review over schrijf; ik ben er dolenthousiast over en vind dat iedere beginnende affiliate van deze cursus zou moeten leren! Ik wist al wat af van affiliatemarketing en beheerste al verschillende technieken. Toch leer je een hoop nieuwe dingen van deze cursus en weet je hoe je alle technieken aan mekaar moet knopen om een succesvolle business op te zetten. Als je deze affiliate training hebt gevolgd, dan:

 • weet je precies wat een affiliate marketeer is
 • hoe je geld kan verdienen als affiliate met het promoten van andermans producten
 • hoe je affiliatesites bouwt
 • hoe je geld kan verdienen als affiliate met een gratis blog
 • hoe je keyword research moet doen
 • hoe je traffic (bezoekers) naar je affiliate website toekrijgt
 • weet je precies hoe je snel geld kunt verdienen (bonus boek)
 • hoe je een winstgevende markt (niche) kunt vinden
 • weet je alles over het gebruik van Clickbank
 • weet je precies hoe je een geoptimaliseerde blogpost (een artikel op je blog) kan schrijven
 • hoe je je blog kan promoten
 • en nog veel, veel meer.

Wat kost de cursus?

De cursus van Ewen Chia kost 27 dollar. Dat is 19 euro in euro's. Een kleine investering dus. Voor dat wat je ervoor terug krijgt is het meer dan de moeite waard en bovendien heb je 60 dagen de tijd om je geld terug te vragen indien de cursus niet aan je verwachtingen voldoet.

Conclusie?

De Working From Home Affiliate Marketing Training is alles wat je nodig hebt om succesvol geld te verdienen op internet als een affiliate die andermans producten promoot. Na het volgen van deze training heb je inzicht in affiliate marketing, weet je precies hoe je extra geld kan verdienen en kan je de opgedane kennis zelfs gebruiken om andere mensen te leren hoe ze een goed inkomen kunnen opbouwen vanuit huis met affiliate marketing. Nogmaals, deze cursus is het helemaal en zou je moeten aangeschaffen als je nieuwkomer bent in de affiliate marketing industrie.

Klik op de link om naar de website te gaan: http://affiliatecursus.nl.ae