Andermans digitale producten verkopen op Clickbank

Inleiding: Digitale producten verkopen op Clickbank

Dit artikel gaat over het verkopen van andermans digitale producten op Clickbank. Misschien wens je dat je een e-book zou kunnen schrijven en verkopen aan het grote publiek op het wereldwijde web waar miljoenen potentiële klanten wachten om jou te betalen voor je product. Maar, misschien heb je niet de tijd of de vaardigheid om je eigen e-book te schrijven dus je veronderstelt dat je droom een droom zal blijven. Maak die conclusie niet te snel.

E-books verkopen en geld verdienen als affiliate

Je kan e-books verkopen op Clickbank zonder ze zelf te hoeven schrijven. Dat klopt - Ebooks verkopen die andere mensen hebben geschreven en geld verdienen terwijl je dat doet. Met het promoten van digitale producten kan je snel aan de slag gaan en ze betalen je één van de hoogste commissies in vergelijking met een ander affiliate netwerk. Dit betekent dat je word beloond voor jouw inspanningen én de inspanningen van anderen.

Er zijn veel type producten beschikbaar op het Clickbank affiliate netwerk en je hebt toestemming om elk willekeurig product direct te promoten.

Hoe beginnen met het promoten van e-books

Ten eerste moet je deelnemen aan het Clickbank affiliate programma. Dat is heel eenvoudig en daarna ben je al klaar om te beginnen en met geld verdienen van start te gaan.

Vervolgens kun je door de "Clickbank Marketplace" surfen en ontdekken dat er duizenden producten zijn die beschikbaar zijn voor promotie. Ze staan direct voor je klaar om te promoten.

Een product uitkiezen dat je het meest interesseert is raadzaam, omdat je dan vol pure passie begint aan de promotiewerkzaamheden. Bijvoorbeeld, als je ervan houd om liefdeskaarten te maken, kies dan een product uit dat bij dit onderwerp aansluit. Als je passie helemaal bij onkruid wieden ligt, kies dan een product in dat interessegebied.

Nu ga je een product uitkiezen en een "hoplink" aanmaken dat je in staat stelt om het betreffende product te promoten. Daarna begin je met het promoten van je hoplink op je website, op je blog, sociale netwerken als Hyves en Facebook, artikelen sites, en overal waar je toegang hebt tot een groot publiek. Tip vooraf: spammen is verboden.

Clickbank betaalt hogere commissies dan de meeste andere affiliate netwerken; in sommige gevallen tot wel 75%. Dit maakt het makkelijk om snel (veel) geld te verdienen. Elke keer dat iemand het digitale boek koopt dat je promoot, verdien je geld!

Promoot meerdere producten

Na de eerste succesvolle campagne, is het tijd om te beginnen aan een nieuwe promotiecampagne en een nieuw product uit te zoeken uit de Clickbank Marketplace.

Hoe meer producten je promoot, hoe meer geld je verdient.

Clickbank biedt producten aan in het Engels, Spaans, Frans, en Duits ter promotie en dat maakt Clickbank een goed netwerk voor wereldwijd succes in internet marketing en sales.

Digitale producten verkopen via Clickbank is makkelijk en snel. Als je een auteur bent, kan je het Clickbank netwerk gebruiken om je eigen producten beschikbaar te stellen en affiliates zullen ook jouw product gaan promoten. Maar als je zelf geen tijd hebt of niet kundig bent om je eigen producten te creëeren, dan biedt Clickbank je een ongelooflijke kans om andermans producten te promoten en achterover te zitten terwijl je geld verdient.

Veronderstel niet dat je niet kan deelnemen aan de digitale producten verkopen business omdat je geen schrijver bent. Iedereen kan een ebook schrijven! Er zijn meerdere manieren om je geld te verdienen met de services van Clickbank. Rondsurfen op de website van Clickbank zal je meer duidelijkheid geven en waardering voor de diensten die ze je te bieden hebben.

Klik nu op Clickbank.com en ontdek meer over hoe je de financiële veiligheid en toekomst kan creëeren waar je altijd al over hebt gedroomd.

Links

Hieronder een aantal links naar relevante informatiebronnen die het bezoeken waard zijn. Aan de linkerkant van je beeldscherm zie je een vakje met mijn andere leerzame artikelen.