Geld verdienen met de Geld-Verdien Handleiding

Affiliate worden is een manier om geld te verdienen

Er zijn veel manieren om geld te verdienen via het internet. Een methode die nog niet zo bekend is onder de mensen is affiliate marketing. Hierbij gaat het om het promoten van een product in ruil voor een commissie per sale. U verdient dus geld wanneer een product door uw toedoen wordt verkocht. Dit heeft als groot voordeel dat u geen eigen product hoeft te maken om geld te verdienen op internet. Dit bespaart u veel tijd.

Wat moet je doen precies als affiliate

Als affilate maak je online reclame voor een product. De beste manier om een product te promoten is via websites - en dan het liefst websites die in soortgelijk thema hebben als het product dat u promoot. Reclame maken gebeurt online (op het internet) of indien gewenst offline (overal, behalve op het internet). Als affiliate wordt u veelal betaald per verkoop. De verdiensten kunnen fors oplopen. Zo krijgt u bij sommige verkopen een commissie van 50%. Dat betekent simpelweg dat u 50% van de gemaakte winst verdient als er via één van uw verwijzingen een bestelling wordt geplaatst.

Begin nu direct met online geld verdienen

Om direct aan de slag te gaan als affiliate heeft u een product nodig om te promoten. Neem bijvoorbeeld de handleiding geld verdienen. Deze handleiding wordt verkocht voor 27 euro. Als affiliate kunt u 10,29 per verkoop verdienen. Enkele voorbeelden:

  • Elke maand bestellen er 10 mensen de geld-verdien handleiding via uw affiliatelink. Dat is 10 x 10,29 euro = 102,90 euro per maand verdienen.
  • Elke maand bestellen er 20 mensen de geld-verdien handleiding via uw affiliatelink. Dat is 20 x 10,29 euro = 205,80 euro per maand verdienen.
  • Elke maand bestellen er 30 mensen de geld-verdien handleiding via uw affiliateink. Dat is 30 x 10,29 euro = 308,70 euro per maand verdienen.

Dit kan een hele aardige bijverdienste worden!

Hoe u de handleiding geld verdienen kunt promoten

De beste manier om de geld-verdien handleiding te promoten is het plaatsen van gratis advertenties op tweedehands.net (gratis advertentie site).

Maar u kunt natuurlijk ook deelnemen aan interessante discussies op fora, een advertentie zetten op marktplaats, de handleiding promoten aan de leden van uw mailinglijst, een linkje plaatsen op uw eigen website, linkjes plaatsen op startpagina's, een eigen blog maken en zo zijn er nog veel meer manieren om een product te promoten als affiliate.

Denk bijvoorbeeld ook aan het plaatsen van een informatieve, virale video op YouTube met uw affiliatelink naast de video.

Samengevat

U kunt geld verdienen als affiliate. Als affiliate promoot u digitale producten in ruil voor een commissie per verkoop.

Bent u op dit moment op zoek naar ideëen om geld te verdienen, promoot dan de geld-verdien handleiding en verdien 10,29 per verkoop via uw affiliatelink.

Registeren is zo gedaan en u hoeft vooraf geen geld te investeren.

Als u voldoende tijd besteed aan het promoten van de handleiding geld verdienen, dan kunt u uw huidige inkomen verhogen. Veel succes!

Handige links

Andere manier om geld te verdienen

Als u mij nu de vraag zou stellen: "Waster, wat is de snelste en makkelijkste manier om geld te verdienen op het internet", dan zou ik antwoorden: "start nu een blog en promoot andermans producten". Waarom, dat zal ik u even uitleggen.

Start een Blog en Verdien Geld

Een blog, ook wel weblog genoemd, is eigenlijk gewoon een simpele persoonlijke pagina op internet. Hoe maak je snel een blog - lees dit maar en volg de stappen - een blog maken is heel makkelijk. Met een blog kunt u in een paar minuten een nieuwe website up & running hebben. De website (uw blog) kunt u dan gebruiken om er links op te plaatsen.

Om nu te beginnen met snel en makkelijk geld verdienen is het de bedoeling dat u een blog opzet, een paar artikelen schrijft en affiliate links op uw blog plaatst. Telkens als er via uw affiliate link een bestelling wordt geplaatst, verdient u een commissie. U moet de affiliate link op een strategische manier in uw artikel verwerken.

Even een voorbeeldje. Stel, u promoot een bromfietsverzekering van € 100 en u verdient een commissie van 50% als iemand op uw affiliate link klikt en vervolgens een nieuwe verzekering afsluit. Dat is 50 euro.

U maakt een nieuw blog aan, schrijft een paar artikelen over bromfietsverzekeringen en u verdient u een commissie als iemand klant wordt. Uw artikelen kunnen gaan over de voordelen en nadalen van een bromfietsverzekering bij Univé, de verschillen in prijs tussen bromfietsverzekeringen, wat een bromfietsverzekering is etc. etc. Zodoende trekt u doelgericht verkeer naar uw blog: mensen die al op zoek zijn naar informatie over een bromfietsverzekering.

Natuurlijk is dit alleen maar een voorbeeld om u uit te leggen hoe makkelijk het eigenlijk kan zijn om snel geld te verdienen op het internet met een blog. Het enige dat u nu moet doen is dit verdienmodel opzetten en keihard aan de slag gaan. Met een goede dosis doorzettingsvermogen en hard werken heeft u wellicht aan het eind van deze week uw eerste commissie al binnen!

Ga naar PayPro.nl om producten te promoten. Lees ook mijn andere artikelen om meer te leren.

==