Welke acties en cadeaus krijg je bij het afsluiten van een zorgverzekering

Inleiding

Alle zorgverzekeraars willen het liefst zo veel mogelijk nieuwe klanten binnenhalen. Een scherpe premie of veel vergoedingen zijn een klantentrekker, maar dit is vaak niet meer genoeg. De consument wilt gelijk beloond worden om over te stappen. Zorgverzekeraars moeten dus met iets anders komen! Verschillende zorgverzekeraars hebben speciale acties en cadeaus om nieuwe klanten te trekken. Zo kun je bijvoorbeeld geld terugkrijgen als je een zorgverzekering afsluit of krijg je een tegoedbon. Welke acties en cadeaus kun je krijgen als je een zorgverzekering afsluit?

Acties en cadeaus zorgverzekering 2014

OHRA

OHRA is één van de grotere verzekeraars van Nederland. Behalve een zorgverzekering kun je er ook andere verzekeringen afsluiten. OHRA heeft dit jaar gekozen voor een korting op de basis zorgverzekering en aanvullende zorgverzekering. Je krijgt deze korting alleen als je online je zorgverzekering bij OHRA afsluit. De premie is normaal 96,70 per maand, maar nieuwe klanten krijgen 10 procent korting. De premie voor de basis zorgverzekering van OHRA is dan 88,19 per maand in 2014! Ook op de aanvullende verzekeringen krijg je 5 procent korting!

 • Premie basis zorgverzekering: 91,87
 • Korting als je online een zorgverzekering afsluit

Zorgverzekering afsluiten bij OHRA 

Delta Lloyd (2015)

De meeste zorgverzekeraars hebben dit jaar gekozen voor een zo'n laag mogelijke premie. Dit houdt in dat er weinig cadeautjes worden gegeven, maar een goedkope zorgverzekering is ook prettig. Bij Delta Lloyd krijg je korting als je online een zorgverzekering afsluit. Normaal zou je 102,90 betalen. De basis zorgverzekering komt met deze korting uit op 98,78 per maand.

 • Korting als je online een zorgverzekering afsluit

Zorgverzekering afsluiten bij Delta Lloyd

 Univé (2015)

Univé is één van de grotere verzekeraars van Nederland. Behalve een zorgverzekering, kun je er ook andere verzekeringen afsluiten zoals je auto- en inboedelverzekering. Je krijgt meer korting naarmate je meer verzekeringen bij Univé hebt. Maar Univé heeft voor 2015 ook een leuke aanbieding voor nieuwe klanten! Deze krijgen maar liefst 10 procent korting op de basis zorgverzekering. Hiermee heeft Univé één van de laagste premies, je betaalt namelijk maar 96,30 per maand. Wanneer je kiest voor een hoger eigen risico, ben je nog goedkoper uit!

 • 10 procent korting op de basis zorgverzekering
 • Basis zorgverzekering 2015: 96,30

Zorgverzekering afsluiten bij Univé 

United Consumers (2015)

United Consumers is een landelijk collectief waar je verschillende dingen kunt afsluiten zoals verzekeringen, zo ook de zorgverzekering. United Consumers is een bekende naam en heeft een groot bestand aan leden. Dit maakt United Consumers interessant voor zorgverzekeraars. Maar er moet natuurlijk wel wat tegenover staan! United Consumers werkt in 2015 samen met VGZ. Er zijn verschillende acties.

 • 10 procent korting op je basis zorgverzekering. De premie bedraagt dan 97,15
 • Mooie cadeaus. Om het cadeau te krijgen lever je korting in. Hieronder de cadeaus en de korting die het cadeau kost. Alleen moet je minimaal twee jaar klant blijven en anders moet je samen met je partner overstappen.
 • ASUS MeMo pad 10 (20 maanden korting of met je partner 10 maanden korting)
 • Xbox 360 pakket (Alleen mogelijk met je partner, 24 maande korting)
 • Apple iPad (Alleen mogelijk met je partner, 24 maanden korting)

Zorgverzekering afsluiten bij UnitedConsumers 

PNOzorg (2015)

Het wordt een beetje ééntonig maar ook PNOzorg heeft gekozen voor een extra korting op de basis zorgverzekering en aanvullende verzekeringen. PNOzorg is geen prijsvechter, ze vinden vooral goede zorg erg belangrijk. PNOzorg is al zeven jaar op rij gekozen tot beste zorgverzekering. Je krijgt persoonlijke ondersteuning bij vragen en je hebt vrije keuze van zorgverleners.

 • Korting op je basis zorgverzekering en aanvullendeverzekeringen
 • Basis zorgverzekering: 96,60

Zorgverzekering afsluiten bij PNOzorg 

HEMA zorgverzekering

De HEMA is van alle markten thuis, zo kun je er ook verzekeringen afsluiten. HEMA heeft allerlei leuke acties voor klanten die een zorgverzekering bij HEMA willen afsluiten. Zo krijgen klanten een kortingskaart van tien procent. Wanneer je boodschappen bij de HEMA doet, krijg je iedere keer op (bijna) alles korting. Ook voor kinderen is er een leuke actie. Kinderen die meeverzekerd zijn mogen een jaar lang gratis naar Walibi en het Dolfinarium.

 • Kortingskaart 10 procent
 • Kinderen gratis naar Walibi en het Dolfinarium
 • Basis zorgverzekering: 97 euro

Zorgverzekering afsluiten bij HEMA

Conclusie

Acties en cadeaus zijn altijd leuk, maar de meeste mensen zullen zich niet laten leiden door een actie of cadeau bij het kiezen van de juiste zorgverzekering. De acties en cadeaus zijn wel een manier om twijfelaars over de streep te trekken. Het is toch een pluspunt dat je als nieuwe klant wordt beloond. Minpuntje voor de andere zorgverzekeraars dus!

Liever geen cadeau, maar de goedkoopste premie?