Winnen bij Unibet

Winnen bij Unibet

Ben jij een echte voetbalkenner of ben jij expert in een andere sport? Dan kun je deze kwaliteit omzetten in geld! Bij Unibet kun je namelijk geld verdienen met het wedden op sportwedstrijden.

Hoe werkt

het Na het aanmaken van een account kun je een keuze maken waarop je wilt wedden. Ben je een expert in de Nederlandse eredivisie, dan kun je de wedstrijden selecteren die er binnenkort gespeeld worden. Als voorbeeld de Johan Cruijff Schaal waarbij Ajax tegen FC Twente speelt.

In bovenstaand plaatje zie je de datum + tijdstip van de wedstrijd en de uitbetalingsregeling. De betekenis van de uitbetalingen:

1: 1,82 (lees: indien Ajax wint in de reguliere speeltijd, krijg je 1,82 keer de inzet)

x: 3,40 (lees: indien na de reguliere speeltijd het gelijk spel is, krijg je 3,4 keer de inzet)

  1. 4,20 (Lees: indien FC Twente wint in de reguliere speeltijd, krijg je 4,2 keer de inzet)

Naast deze hoofdweddenschap zijn er nog 25 side-weddenschappen op deze wedstrijd. Zo kun je bijvoorbeeld inzetten op wie de schaal wint, het aantal gescoorde doelpunten, de ruststand, de exacte score, wie er scoort, of er gescoord wordt vanuit een penalty, etc. etc.

Statistieken

Unibet is natuurlijk een bedrijf dat geld verdiend aan de inzetten van spelers. Er zit dus altijd een winstmarge voor Unibet in de afgegeven uitbetalingsratio’s. Statistisch gezien zal Unibet er dus altijd geld aan over houden, maar dit hoeft niet te betekenen dat je niet kunt winnen. Integendeel zelfs. Als trouwe supporter van jouw voetbalclub weet jij exact waarom er al dan niet gewonnen gaat worden de volgende wedstrijd. Jij weet waarom ze tegen die ene tegenstander altijd weten te winnen, hoe goed de ploeg in vorm is en dat een sterspeler weer in de running is. Het is niet puur gokken, maar er komt een heleboel kennis en kunde bij kijken.

Kennis of geluk?

Tijdens het WK 2010 speelden Frankrijk tegen Zuid-Afrika tegen elkaar. Frankrijk was intern een chaos en een schande voor het WK. Zuid-Afrika was organisator van het WK en had al niets meer te verliezen. Wat zou het mooi zijn als Zuid-Afrika voor eigen publiek Frankrijk zou verslaan! Frankrijk riep het gewoon over zich af! Wel een gokje van 100 euro waard. Zuid-Afrika versloeg Frankrijk inderdaad met 2-1. Wat is er nu leuker dan 3.5 keer je inzet krijgen en Frankrijk te zien afdruipen!

Winnen op aantal gescoorde doelpunten

Bij Unibet is het ook mogelijk om in te zetten op het totaal aantal doelpunten die in een wedstrijd vallen. Het gaat hierbij niet om wie winst of wie scoort, maar om het totaal aantal doelpunten. De weddenschappen worden afgesloten op:

Meer dan 0,5 doelpunten (lees: bij minimaal 1 doelpunt win je) Meer dan 1,5 doelpunten (lees: bij minimaal 2 doelpunt win je) Meer dan 2,5 doelpunten (lees: bij minimaal 3 doelpunt win je) Etc.

Deze manier van wedden is leuk omdat het niet uitmaakt wie er wint, als er maar gescoord wordt. Wellicht leuk om te gebruiken bij ploegen met een sterke aanval of bij ploegen met een zwakke verdediging?

Samengevat

Geld verdienen met het wedden op sportwedstrijden is meer dan geluk alleen. Als kenner kun je jouw kunde zeker gebruiken om een positief resultaat te realiseren. Unibet is in vergelijking met bijvoorbeeld de toto veel uitgebreider en biedt veel meer kansen. Een echte aanrader voor een ieder die langs de zijlijn staat.

Bij het aanmaken van een account krijg je gelijk 50 euro bonus indien je 50 euro stort (100%), Aanmelden met 50 euro bonus bij unibet