Sparen bij de Westland Utrecht bank

Sparen bij de Westland Utrecht bank is sparen bij NN tegen een hoge rente

Waarom_sparen_op_SNS_klimrenterekening-IntroPlaatje.jpg

De Westland Utrecht Bank is een relatief nieuwe bank voor particulieren en zakelijk. Hier spaart u tegen een aantrekkelijke hoge rente.  De Westland Utrecht bank is onderdeel van Nationale Nederlanden. Het fijne van deze bank is dat u er eenvoudig tegen een hoge rente kunt sparen. Dit alles is online en gratis te regelen. U kunt hier goed sparen enuw pensioen regelen.

Westland Bank en de ING

De Westland Utrecht bank werd door de ING bank als nieuwe bank in de markt gezet. Deze bank moest een grote consumentenbank in ons land worden en de particulieren, maar ook ondernemers, met tal van bankzaken van dienst zijn. Dat deze bank veel te bieden heeft blijkt wel uit het feit dat is ontstaan uit de WestlandUtrecht Hypotheekbank, Westland Utrecht Verzekeringen, Westland/Utrecht Balanced Life en WestlandUtrecht Effectenbank. Dat betekent dat deze bank u een gepaste hypotheek aanbiedt, verzekeringen afsluit en dat er kunt beleggen. Sinds kort kunt u er ook sparen.

Lenen bij Westland Utrecht

Het de bedoeling van de bank om aan de diensten het verstrekken van consumptieve leningen toe te voegen. De bank biedt alleen geen betaalrekening aan, maar daarvoor kunt u een andere bank gebruiken.

Online sparen met de spaaronline rekening

De spaarrekening van de Westland Utrecht bank heet de spaaronline rekening. Deze rekening is zeer gemakkelijk online af te sluiten. U geeft uw email adres door, uw burgerservicenummer en het nummer van uw legitimatiebewijs. Geld stort u op de spaaronline rekening via een rekening van een andere bank. Vervolgens hebt u het hele jaar door inzicht in uw spaarsaldo en eventuele wijzigingen daarin. Het mooie van deze nieuwe spaarrekening is dat u ook in de huidige spaarmarkt kunt sparen tegen een hoge rente. Het betreft hier een direct opneembare rekening, waardoor u op elk moment geld kunt opnemen en bijstorten. Geen verplichtingen zijn er voor de inleg en ook helemaal geen kosten als u geld opneemt. Geld opnemen doet u uiterst eenvoudig door geld terug te storten naar de opgegeven tegenrekening van een andere bank. Eenvoudiger en overzichtelijker kan nauwelijks.

De ING Bank

De WestlandUtrecht bank was een volle dochter van de ING Bank, maar is in 2016 overgenomen door Nationale Nederlanden. De bank van Nationale Nederlanden heeft een eigen bankvergunning. Dat betekent dat uw spaargeld volledig onder het depositogarantiestelsel valt. Deze spaargarantie houdt in dat als de bank failliet mocht gaan uw spaargeld per persoon gegarandeerd is tot een maximum van 100.000 euro. Samen met uw partner hebt u dus al een garantie van 200.000 euro.

Beleggen bij WestlandUtrecht

U kunt ook beleggen bij de Westland Utrecht. Via online bankieren kunt u uw eigen orders aangeven en ook de resultaten van uw beleggingen eenvoudig volgen. Natuurlijk kunt u ook gebruik maken van de uitgebreide expertise van de bank en uw portefeuille in handen geven van de bank. De Westland Bank in Amsterdam is u graag met adviezen van dienst.

Sparen tegen hoge rente met spaaronline

De spaarrente van 0,35% betekent dat deze bank zich in de top nestelt. Het verschil met een bank als MoneYou is niet groot, die biedt 0,35% (kanuari 2018). De hogere rente van de Leaseplan bank is voor nieuwe spaarders zo wie zo niet bereikbaar, omdat die bank geen nieuwe spaarders meer aanneemt en dan is de Westland Utrecht bank een uitstekend alternatief voor spaarders.

Spaardeposito particulier

Een spaardeposito afsluiten levert vaak een nog hogere spaarrente op:

  • 1 jaar: 0,05%;
  • 2 jaar: 0,1%;
  • 3 jaar: 0,15%;
  • 4 jaar: 0,40%;
  • 5 jaar: 0,55%;
  • 6 jaar: 0,75%;
  • 7 jaar: 0,90%;
  • 8 jaar: 1,10%;
  • 9 jaar: 1,30%;
  • 10 jaar: 1,45%.