Crostraining voor fitness en gewichtsverlies

FITNESS EN GEWICHTSVERLIES

Het aangeduide gewicht op uw weegschaal is geen indicatie dat je fit bent of dik bent. Veel belangrijker dan uw totale lichaamsgewicht is de samenstelling van uw lichaamsweefsel. Een man heeft overgewicht wanneer zijn vetpercentage hoger ligt dan 14% tot 15% van zijn bodymass, voor een vrouw is dit percentage 20% tot 22%. Een kleine hoeveelheid vet is nodig voor de opvang van de inwendige organen en als isolatie onder de huid. Overtollig vet leidt tot ziekten als diabetes, jicht, hoge bloeddruk, coronaire hartziekten en galblaas problemen.

Het probleem oplossen

Het probleem is nu gericht op het oplossen van het probleem. Het probleem bij de meeste mensen die gewicht willen verliezen is dat ze de neiging hebben om zich meer te concentreren op het verkrijgen van lagere cijfers op de weegschaal. Wat er gebeurt is dat ze streven naar een lager gewicht, volgens het resultaat van de weegschaal. Het is meer belangrijk om te denken aan het menselijk lichaam als een warmte-uitwisseling motor die op de fundamentele beginselen van energiefysica werkt. Het gewenste aantal calorieën- evenwicht is gelijk aan de totale calorie-inname minus de totale calorie-uitgaven.

Basale stofwisseling

Sommige van de calorieën die mensen innemen worden gebruikt voor basale stofwisseling. Als mensen ouder worden, heeft hun lichamen minder calorieën nodig voor dit elementaire onderhoud. Sommige calorieën zijn wegwerp en worden uitgescheiden als afval producten. Sommige gaan "werk metabolisme," de energie-uitgaven vereist voor elke fysieke activiteit. Vandaar, als mensen meer calorieën nemen dan wordt verbruikt door deze functies, dan is er een duidelijk teveel aan calorieën. Door de wetten van de fysica, energie transformeert in plaats van te verdwijnen. In dit geval, wordt elke overschrijding van 3500 calorieën in 453.59gr vet gewijzigd. Dus als je het proces wil omkeren, zal je 3500 calorieën moeten verbranden om 453,59gr vet te verliezen.

De oorlog winnen tegen vet

Als je denkt aan de bestrijding van vet met oefeningen, dan denk je waarschijnlijk aan uren moeilijke en zware oefeningen met een hoog inspanningsniveau. Als je zo denkt dan zal je niet ver komen. Dit komt omdat mensen die zo grote inspanningen willen leveren zich al gauw gaan vervelen. Waarom? Omdat deskundigen dat beweren. Wanneer mensen meer inspanningen doen dan wat ze in staat zijn om te doen, dat er al heel vlug de neiging is om vermoeidheid en verveling te ontwikkelen. En uiteindelijk stoppen ze met hun oefeningen en gaan ze morrend in de hoek zitten met een grote zak chips, en dit met alle gevolgen vandien.

Nu kan je vragen wat de oplossing is voor bovenstaande te vermijden.

1 antwoordt: doe aan cross training. Na sommige intensieve studies en experimenten waren gezondheidsdeskundigen in staat om aan te tonen, dat met het concept van cross training de saaiheid of monotonie niet optreedt in het trainingsprogramma. Cross training verwijst naar de integratie van diverse bewegingen of activiteiten in iemands conventionele oefeningsroutine. Het belangrijkste doel van cross training in een oefeningsprogramma is om te voorkomen dat er overdreven vermoeidheid optreedt, geen kans geven op saaiheid en verveling. Drie van de meest gebruikte activiteiten wanneer een persoon beslist om deel te nemen aan cross training zijn zwemmen, hardlopen en fietsen.

Afstand meten

In cross training is afstand afleggen een manier om uw activiteit te vergroten naarmate uw conditie verbetert. Om deze reden moet u een gemeten afstand afleggen. Indien mogelijk, bij het zwemmen de afstand meten. Normaal gezien is dit een gemakkelijke opgave om de lengte van een zwembad te meten. De meeste hebben een afstand van 25 meter en een olympische 50 meter. Cross training biedt een scala aan voordelen voor fitness- en gewichtsverlies. Het bouwt voort op de kracht en uithoudingsvermogen van het hart, de longen en de bloedvaten. Het heeft ook kalmerend effect op de zenuwen, en het verbrandt maar zoveel calorieën dat het niet nadelig voor het lichaam is.

Cross training heeft drie basisonderdelen

1. Uithoudingsvermogen oefeningen om de conditie van het hart, longen, en bloedvaten en voor het opwekken van ontspanning. Deze beginnen met een zorgvuldig geplande wandelen en joggen regime, afhankelijk van het fitness-niveau.

2. Oefeningen voor het versterken van de spieren, vooral die die belangrijk zijn voor een goede houding. Het gaat hierbij vooral om bepaalde activiteiten die zijn geselecteerd voor het aanmoedigen van sommige mensen die reeds met een bepaalde oefen routine opgebrand zijn.

3. Oefeningen om uw mobiliteit verbeteren en het voorkomen of verlichten van pijn. Deze bestaan uit een reeks van statische stretchen, en oefeningen die veilig en effectief zijn voor de meeste van de mensen die proberen om vet te verliezen.

Conclusie: Het komt erop neer dat crostraining één groot plezier is

Inderdaad, cross training is een geweldige manier om het concept van de uitoefening en het verliezen van vet zonder dat de oefeningen saai of monotoon worden. U zult u bewust zijn van de goede eigenschappen van deze cross trainingen als u er het gewenste resultaat mee behaalt hebt. Dus als uw streefdoel van uitzicht en gewicht bereikt is.