Prevner gebruiken bij Herpes Simplex virus

Wat wordt er bedoeld met Herpes

Herpes is een van de virussen, die het meeste bij de mens voorkomt. Zelfs meer dan 50 % van de bevolking draagt HSV (Herpes Simplex Virus). Herpes kunt u onderverdelen in 2 soorten:

  • Type 1, dat hoofdzakelijk infecties rond de lippen en in het gezicht veroorzaakt. Denk daarbij aan een koortslip.
  • Type 2, dat veroorzaakt wordt door herpesinfecties rond de geslachtsorganen.

Indien een mens wordt besmet met herpes, wordt er gesproken van een primaire infectie, dat zoveel betekend als infectie die voor het eerst optreedt. Deze eerste herpes infectie wordt meestal niet opgemerkt en veroorzaakt bij de meeste mensen geen verschijnselen of slechts lichte verschijnselen.

Het herpes virus komt het lichaam hoofdzakelijk binnen door slijmvlies. Dit virus vermenigvuldigt zich in het slijmvlies of de geïnfecteerde huid en breid zich uit naar de lymfeklieren, die vervolgens gaan opzetten en pijnlijk worden. Bij kleine kinderen is herpes minder ernstig dan bij volwassenen.

Welke werking heeft Prevner

De meest voorkomende en bekende vorm van herpes is een koortslip. Om een koortslip te voorkomen of te genezen is Prevner de oplossing. Prevner is een lippencrème die de ernst van de symptomen van een koortslip sterk kan verminderen. Voorkomen is uiteraard het beste en dat kan met Prevner, omdat Prevner een combinatie bezit van zinkzout en een fysisch UV filter. Het fysisch UV filter zorgt ervoor dat uw lippen beschermd worden tegen de zon. Veel zonlicht is namelijk een van de belangrijkste veroorzakers van herpes (koortslip). Dit UV filter heeft tevens een zon beschermende factor van 9. Het zinkzout dat in Prevner zit, zorgt ervoor dat de cellen van het herpes virus omkapselt worden. Op deze manier kunnen de cellen zich niet uitbreiden en de gezonde cellen aantasten.

Waarin Prevner zich onderscheidt

Prevner onderscheidt zich van andere koortslip producten. Andere producten voor koortslippen moeten namelijk gesmeerd worden op het moment dat u de eerste symptomen van een koortslip opmerkt, zoals tintelingen. Meestal bent u dan al te laat en is de koortslip al een feit. Prevner is echter de eerste crème voor koortslippen die ook preventief werkt. Prevner gebruikt u namelijk al wanneer er sprake is van verminderde weerstand of indien de weersomstandigheden ernaar zijn. Weersomstandigheden zoals: felle zon of koud en guur weer. Door Prevner te gebruiken verminderd u aanzienlijk de kans op een koortslip.

Heeft Prevner bijwerkingen

Zover als bekend is, heeft Prevner geen schadelijke bijwerkingen. Wel is het van belang, dat u voor gebruik goed de beschrijving leest en kijkt welke ingrediënten er in Prevner zitten. Bent u namelijk allergisch voor een van deze ingrediënten, dan is het af te raden om Prevner te gebruiken. Prevner heeft geen gevolgen voor zwangere vrouwen en kan gerust samen met andere geneesmiddelen gebruikt worden. Mochten er volgens u toch onverwachtse reacties optreden na gebruik van Prevner, is het aan te raden uit voorzorg naar uw huisarts te gaan en melding door te geven aan Prevner.

Waar is Prevner verkrijgbaar

Indien u eenmaal een koortslip hebt gehad, zult u altijd kans blijven houden op een koortslip. In dit geval is het verstandig om uit voorzorg Prevner in huis te hebben. Prevner is verkrijgbaar in alle apotheken, drogisterijen en sommige supermarkten. Prevner wordt dus vrij verkocht en er is geen dokters recept voor nodig.