Gratis babyproducten en babyspullen

Inleiding

Als je zelf een baby hebt of je kent iemand die een baby heeft moet je zeker
dit artikel eens doornemen. Ik geef namelijk interessante informatie over waar je gratis babyspullen en gratis babyproducten kan vinden voor je kleine spruit.

Gratis babyproducten voor pasgeborenen

De blije doos en de Roze doos

Als je zwanger bent of pas bevallen kan je de Blije doos of de Roze doos gratis aanvragen. Deze tas zit boordevol leuke gratis babyproducten van de beste merken en ook nog informatie voor de ouders van de baby over kinderen opvoeden. Vaak zitten er ook een aantal kortingbonnen bij.

De baby en mama geschenkdoos

Deze doos is net als de voorgaande een doos vol met leuke gratis spulletjes voor je kleine baby. Het is een doos die je gratis kan afhalen bij alle filialen van het kruidvat nadat je zo op internet hebt besteld. Er zitten gratis kruidvat producten in en ook gratis informatie over de opvoeding en het opgroeien van je kind.

Gratis babydoos bij de supermarkt

Bij de supermarkten van C1000 en Plus kan je eveneens een gratis babydoos met leuke spulletjes ophalen. Je moet bij beide supermarkten wel het geboortekaartje van je baby inleveren.

Gratis slabbetjes en rompertjes

Verschillende radiozenders geven een gratis slabbetje als je een geboortekaartje opstuurt. Als je op de site van radiozender Q-muziek een formulier invult met de gegevens over je baby krijg je een gratis rompertje thuisgestuurd. Ook als je jezelf aanmeld op de site purelijfkracht.nl krijg je een gratis slab thuisgestuurd.

Gratis luiers

Op de website van DryNites kan je een formulier invullen waardoor je gratis luiers krijgt thuisgestuurd. Per gezin kan je slechts 1 probeerverpakking aanvragen.

Gratis babyvoeding

Gratis baby geitenmelk

Op de website van vitals kan je een gratis staal aanvragen met geitenmelk voor je peuter. Het is een staal voor baby's van 1 tot 3 jaar. Op de site kan je ook lezen wat de voedingswaarde is van de baby melk en welke vitaminen er toe gevoegd zijn.

Gratis nutricia staaltjes

Op de site van nutricia lopen vaak tijdelijke aanbiedingen waar je gratis baby staaltjes kan bestellen van verschillende soorten babyvoeding die ze op de markt brengen.

Gratis Friso fruithapjes

Op de site van Friso kindervoeding kan je een bon afprinten en samen opsturen met je kassabon naar Friso waarbij je het aankoopbedrag dan teruggestort zal krijgen. Je kan 5 Friso fruithapjes gratis proberen.

Gratis baby catalogus en gratis informatie tijdschriften

Gratis catalogus van Babywalz

Bij babywalz kan je altijd een gratis catalogus aanvragen over babyproducten die ze verkopen en ze houden ook regelmatig koopjes met flinke kortingen.

Gratis catalogus van VSM

Dit is een kleine maar interessante gratis catalogus die je thuis kan laten bezorgen. Het bevat informatie over de typische kinderziekten en ook over homeopatische geneesmiddelen voor kinderen. Je krijgt bij de catalogus nog een gratis slab als je hem besteld. Je kan er één bestellen per adres.

Gratis tijdschrift Ouder en Coo

Van dit tijdschrift kan je een gratis proefnummer aanvragen op de website. Er staat informatie in over opvoeding,gezondheid,studeren,...Voor oudere kinderen dus.

Gratis kleuter tijdschrift PipaPanda

Dit is een leuk kindertijdschriftje dat je kan aanvragen en waar informatie gegeven wordt door het Wereldnatuurfonds. Je kan 1 proefnummer gratis aanvragen.