Waar kan je online goedkope contactlenzen kopen

Inleiding

Er zijn veel mensen die contactlenzen dragen, op dit moment zijn het er ruim 1,5 miljoen. Voor een beetje lens ben je gemiddeld aardig wat geld kwijt. De meeste mensen bestellen hun contactlenzen bij hun opticien. Je hebt dan meestal een volledig pakket, namelijk de lenzen, de vloeistof en een half jaarlijkse controle. Gemiddeld kost dit rond de 30 euro per maand, maar het kan veel goedkoper! Door je contactlenzen online te bestellen, kan je veel geld besparen. Je kan meer dan 50 procent goedkoper uit zijn dan in de winkel. Vaak kan je profiteren van speciale aanbiedingen waardoor je nog meer korting krijgt. Ook lenzenvloeistof kan je voor een mooi prijsje online kopen. Wat zijn de beste sites om online je contactlenzen te kopen?

Online contactlenzen kopen

123 Lens

123 Lens is één van de bekendste sites waar je online contactlenzen kan kopen. Ze bestaan namelijk al ruim tien jaar. 123 Lens heeft zeker al een miljoen contactlenzen verkocht. Bij 123 Lens kan je alleen contactlenzen kopen van goede kwaliteit. Je ogen zijn toch zeer belangrijk. Het grootste gedeelte van de contactlenzen is op voorraad, waardoor ze snel thuis kunnen worden bezorgd. Een ander pluspunt is dat de verzending van de lenzen gratis is. Vaak hebben ze scherpe aanbiedingen waardoor je nog meer korting op je contactlenzen krijgt.

Klik hier om online contactlenzen te bestellen van 123 Lens

Lensway

Lensway is kwa verkoop van contactlenzen de marktleider van Europa. Met een omzet van 60 miljoen kan je Lensway een lenzenspecialist noemen. Ze hebben een zeer ruim assortiment aan contactlenzen. Behalve bekende merken verkopen ze ook huismerken van opticiens. Vergeleken met in de winkel kan je ruim 50 procent goedkoper uit zijn. De lenzen worden snel thuisbezorgd. Ook kan je heel makkelijk je laatste bestelling nog een keer bestellen, dat scheelt weer in de tijd. Tevens verkopen ze ook Lensway ook brillen op sterkte. Makkelijk als je een keer geen lenzen inwilt!

Klik hier om online contactlenzen te bestellen bij Lensway

Contactlenzen opticien

Een andere bekende online aanbieder van contactlenzen is Contactlenzen Opticien. Bij de Contactlenzen Opticien vinden ze een goede prijs, maar ook een goede kwaliteit erg belangrijk. Ze verkopen eigenlijk alle bekende merken die er zijn. Ook worden de contactlenzen gratis thuis bezorgd. Makkelijk en goedkoop dus! Je kan bij de Contactlenzen Opticien tot wel 60 procent goedkoper uit zijn dan in de winkel.

Site van Contactlenzen Opticien.nl

Lensstore.com

Ook bij Lensstore.com kun je online contactlenzen kopen. De site van Lensstore.com is erg duidelijk en overzichtelijk. Je ziet precies wat je voor de contactlenzen kwijt bent. Ook fijn is de extra informatie over de lenzen. De prijs voor lenzen is goedkoper dan in de winkel. Verder staat Lensstore bekend om zijn goede service!

Site van Lensstore.com

Conclusie

Er zijn meerdere sites waar je online je contactlenzen kan kopen. Kwa prijs liggen ze niet ver bij elkaar vandaan. Wel is het duidelijk dat je een stuk goedkoper uit bent dan wanneer je je contactlenzen bij een opticien haalt. Ook is het makkelijk dat de lenzen thuis bezorgd worden. Je kan online (bijna) alle merken contactlenzen kopen dus er is altijd wel een merk bij dat bij jouw ogen past. Toch is een bezoekje aan de opticien wel de moeite waard. Hij kan je adviseren welke lenzen goed bij jouw ogen passen en ieder half jaar je ogen controleren. Zo weet je of je ogen kwa sterkte gelijk zijn gebleven en of alles er nog goed uitziet.