Makkelijk en snel stoppen met roken met de Supersmoker

Stoppen met roken

Roken is een ongezonde verslaving. Schadelijk voor je lichaam bovendien. Bijna elke roker wil stoppen met roken. Maar hoe kam je er nou Echt van af.

De SuperSmoker als alternatieve sigaret

SuperSmoker is een alternatieve sigaret. Het lijkt op een echte sigaret, smaakt als een echte sigaret en rookt als een echte sigaret. Althans, dat zegt de fabrikant. Het wordt geleverd met een verwisselbare filter sigaret.

Wat maakt deze sigaret uniek

Geen brand, geen verbranding, geen teer en geen echte rook. Geen kankerverwekkende stoffen (ongeveer 40 kankerverwekkende stoffen vrijkomen bij het verbranden van tabak). Geen asbakken, geen sigaret peuken, geen muffe lucht en geen luchtvervuiling (en geen uitstoot van CO2). SuperSmoker bevat geen tabak. Daarmee voorkom je dat je terugvalt in oude gewoonten. Dat overkwam mij tijdens mijn stage curacao.

Hoeveel nicotine zit er in deze sigaretten?

Het nicotinegehalte is vele malen lager is dan die van een klassieke sigaret. SuperSmoker is een revolutionair product als gevolg van high-tech computer technologie en een geavanceerde verdamping proces.

Hoe veilig is stoppen met Echt roken

SuperSmoker veilig is voor u en de mensen om u heen. Dus geen negatieve effecten van passief roken. SuperSmoker werkt elektronisch. De patronen zijn van Duitse makelij en zijn verkrijgbaar in verschillende concentraties nicotine. SuperSmoker werkt op oplaadbare batterijen. De lader wordt standaard geleverd bij elke bestelling.

Tips bij Stoppen met roken

Er zijn zorgverzekeraars die een vergoeding betalen en u zo helpen om van uw rookverslaving af te komen. Wellicht kan ook de maandelijkse premie om laag zonder uw rook verslaving. Vraag ernaar bij uw zorgverzekeraar. Ook voorhttp://www.goedkoopste-zorgverzekering.com/Hoe_kies_ik_de_beste_ziektekostenverzekering_voor_studenten@@ziektekostenverzekering studenten.

Links en bronnen om te stoppen met roken

www.allencarr.nl