De basisregels voor snel afvallen

Hoe begin je met afvallen?

Veel mensen denken dat je kan afvallen door één of andere pil te kopen of een afvallen boek van Sonja Bakker. Nee, dit zijn enkel hulpmiddelen die je kunnen helpen om af te vallen. Het echte werk zul je echt zelf moeten doen. Tuurlijk, je kan een "afvallen programma" gebruiken om snel gewicht te verliezen, maar zelf zul je de grote knop moeten omzetten en flink moeten gaan bewegen. Er zijn een aantal dingen die je per direct moet gaan veranderen in je leven. Minder eten en bewegen, hardlopen, gezonder eten etc. Afvallen is niet makkelijk, maar het is wel makkelijk te leren.

Afvallen bewegen

Misschien heb je hier al vaker iets over gehoord. Als je echt goed veel vet wilt kwijtraken, moet je eerst actief beginnen met bewegen. Dat is de sleutel hier. Kom van die bank af en wees actief! Het is een goed idee om te beginnen met fietsen en hardlopen; 2x fietsen en 2x hardlopen per week is al een mooi begin.

Afvallen minder eten

Veel afvallen programma's en afvallen boeken besteden hier te weinig aandacht aan, maar het feit is; als je minder en gezonder gaat eten (en dan vooral minder slechte vetten) dan zul je zien dat je nog sneller van je te dikke buik en dikke billen afkomt. Ik was een aantal jaren geleden ook aan de zware kant. Ik merkte dat snel afvallen veel beter lukt als je minder eet. Ja, gewoon minder eten. Gezonder eten maakt je gegarandeerd blijvend slank!

"Hoe afvallen" instructies downloaden

Klik op de onderstaande link om te zien hoe iemand anders zijn hele leven moeiteloos fit en slank blijft:

Doorzettingsvermogen

Doorzettingsvermogen opbouwen is echt heel belangrijk hier. Hoe slecht of hoe goed het afvallen ook gaat, je moet altijd volhouden. Als je geen doorzettingsvermogen opbouwt en na een tijdje van je doel afziet, dan kan ik je verzekeren dat het vermageren erg lang kan gaan duren. Doorzettingsvermogen is zo enorm belangrijk. Blijf altijd volhouden!

Afvallen = meer bewegen, minder eten en doorzettingsvermogen hebben

Als je de bovenstaande tips opvolgt dan is het niet zo moeilijk om snel gewicht te verliezen. Dan ben je al goed op weg. Maar de periode dat je veel gaat afslanken begint pas als je bovenstaande tips met fitness gaat combineren. Neem een abonnement op een fitnesscentra bij jouw in de buurt en vraag een trainer om een persoonlijk afvallen programma. Houd je aan dat afvalprogramma en ga minimaal 3x per week stevig sporten in de sportschool.

Ga fietsen, roeien, hardlopen op de handloopband en doe een half uurtje krachttraining. Vanaf dit punt zul je merken dat de kilo's smelten als sneeuw voor de zon, mits je minder bent gaat eten, nog steeds fietst en aan hardlopen doet.

Leer goedkoop afvallen van ervaringsdeskundige

Je kan ook gewoon eerst leren hoe je kan afvallen uit een ebook. Een ebook is een boekje dat makkelijk op de computer gelezen kan worden. Je kan het zo hoppa direct downloaden, erg makkelijk. In het ebook wat op de onderstaande website te downloaden is staan nuttige adviezen en tips van de auteur van "een leven lang slank, fit en gezond". Als je dit boekje hebt gelezen weet ik zeker dat je barst van de energie en inspiratie en het liefst zo snel mogelijk aan de slag wil gaan met afvallen..

Handige links

Ik wens je veel succes met afvallen. Je kan het!