Hoe kan ik afvallen met alternatieve therapie zoals Reiki en Polyenergetische therapie

Afslanken met alternatieve therapie

Afvallen er is al zoveel over gezegd en geschreven en vooral na feestdagen en voor strand vakanties is bijna iedereen er weer mee bezig, hoe raak ik die overtollige kilo's weer kwijt, wat is mijn ideaal gewicht en hoe wil ik er graag uitzien.

Reguliere dieet programma's

Het ene dieet na het andere afslankprogramma passeren de revue je kunt geen blad openslaan of tv aanzetten of het gaat er wel over het beheerst een groot deel van ons leven. Bijvoorbeeld over http://bodycontrol.startkabel.nl@@bodycontrol.

En omdat het ons leven beheerst blijven we altijd maar weer aankomen en op welke manier dan ook met ons gewicht bezig alsof het ons in zijn macht heeft, en dit is dan het punt waar alternatieve therapieën op in springen.

Wat wordt verstaan onder alternatieve therapieën

Alternatieve therapie wil zeggen een therapie vorm die niet binnen de reguliere zorg valt. Gelukkig wordt alternatieve therapie steeds meer binnen diverse zorginstellingen geaccepteerd en dus ook door zorgverzekeraars vergoed. Deze acceptatie heeft lang geduurd heeft, terwijl er al zoveel mee bereikt is.

Voorbeelden alternatieve therapie

  1. Hypnotherapie,
  2. Reiki,
  3. Polyenergetische therapie,
  4. Regressietherapie.

Omdat bij alternatieve therapieën naar de wortel en dus de oorzaak van je gewichtsprobleem wordt gegaan om daar dan heling aan te brengen.

Bij deze therapieën wordt mede getracht een antwoord te geven op de vragen: 'waarom blijf ik altijd maar bezig met mijn gewicht' en ook 'waarom ben ik altijd ontevreden met mijzelf'.

Er wordt dus gekeken waarom iemand ONtevreden is. Want als ik tevreden met mijzelf zou zijn waarom zou ik dan bezig blijven met mijn gewicht?? Die onvrede komt ergens vandaan, dit kan zijn omdat er vroeger herhaaldelijk dingen tegen je gezegd zijn over je uiterlijk. Maar ook andere ingrijpende gebeurtenissen waar je wellicht nu niet meer bewust bij stil staat. Sommige gebeurtenissen uit het verleden blijven in je systeem zitten, zonder dat jij dat zelf weet. Dat kan er voor zorgen dat je ontevreden blijft met je uiterlijk en dat je die onvrede uit in (vr)eetbuien.

Als er dan met die oorzaak wat gedaan is {daar zijn binnen deze therapieën meerdere technieken voor}dan kun je jezelf ook accepteren zoals je bent. En als je dan vanuit die acceptatie zorgt dat je regelmatig en normaal eet, hier bedoel ik mee 3 maal daags waaronder 1 warme maaltijd en eet dan gerust wat je lekker vind{dit geeft al minder stress} je zult zien dat jij je gewicht echt gaat beheersen en dat er ook geen behoefte meer is om tussen door te snoepen of vet te eten.

Reiki en kosmische energie

Er zijn ook therapie vormen zoals Reiki die werken met kosmische energie waardoor ook tot de kern wordt door gedrongen. Dat gebeurt meer op een onbewust niveau en je merkt pas na een tijdje dat die onvrede of die vraatzucht er niet meer is en dat je jezelf accepteert zoals je bent.

Er zijn nog vele andere alternatieve therapieën kijk dan ook wat je het meest aanspreekt en waar je het meeste vertrouwen in hebt want vertrouwen in jezelf en in de therapie is erg belangrijk om het te doen slagen.

Slot over afvallen

U kunt er natuurlijk voor kiezen om veel tijd en energie te blijven steken in al die geweldige diëten, zoals http://www.xead.nl/mijn-ervaringen-met-afslanken-door-bio-hcg-kuur@@Bio Hcg kuur. Sommige mensen lukt het echter niet met de http://www.af-vallen.nl/bio-hcg-kuur@@bio hcg kuur. Deze mensen komen elke keer weer aan en moeten vervolgens opnieuw afvallen. Deze mensen kiezen ervoor om via een alternatieve therapie naar de oorzaak van het overgewicht te zoeken. Zodra u de oorzaken weet, kan op een streefgewicht blijven en is uw gewicht probleem voor eens en voor altijd opgelost.