Makkelijk afslanken met Sense Bio Hcg

Wil jij ook een paar kilo afvallen? Dan is de nieuwste afslankrage interessant voor jou: Sense bio hcg.

Nieuwe marketing campagne

Waarschijnlijk heb je al eens gehoord van de afslankmethode Bio Hcg kuur. Deze kuur is de afgelopen jaren zeer is succesvol in de markt gezet door de fabrikant. Sense bio hcg is de vervolgstap in dit succesverhaal. De critici hebben dit product in het verleden al goed beoordeeld en de gebruikers waren bijna allemaal zeer enthousiast over de resultaten. Het resultaat is namelijk dat je een 12 of 24 dagen tot wel 5% of 10% van jouw lichaamsgewicht kan verliezen. Hoe? Dat lees je hieronder!

Hoeveel kilo wil jij afvallen?

Een rekenvoorbeeld: een vrouw van 34 weegt bij aanvang van de afslankkuur 71 kg. Ze is 1 m 68 lang en ze vindt zichzelf net een paar kilo te dik. De uitdaging voor deze mevrouw is om de aanwijzingen van de fabrikant goed te volgen zodat zij 10% van haar eigen lichaamsgewicht kan verliezen. Zij kan 71 - 7,1 kg = 63,9 kilo zal gaan wegen. Haar streefgewicht is dus 63,9 kilo. Ze is echter al blij als ze 65 weegt na de kuur.

Hoe verloopt het afslanken

De mevrouw in bovenstaand voorbeeld bestelt de afslankkuur. De afslank bevat 24 ampullen met daarin de bio hcg vloeistof. Deze vloeistof is niet schadelijk voor de gezondheid, volgens de fabrikant. Elke dag neemt zij een ampul. Van de top van de ampul kun je gemakkelijk de kop afbreken. Vervolgens kan je de vloeistof in je mond gieten. En doorslikken maar!

Ter ondersteuning van de goede werking van deze vloeistof ontvangt deze vrouw een boekje met recepten en enkele afslanktips. Ben jij benieuwd naar de recepten? Dan zul je de kuur moeten bestellen. Ben jij benieuwd naar afslanktips? Hieronder heb ik mijn eigen tips om blijvend af te vallen overzichtelijk op een rijtje gezet

Bewegen tijdens het afvallen

Ter ondersteuning van jouw streven naar het verliezen van kilo's en overgewicht, kan je het beste regelmatig gaan bewegen. Heb jij de afgelopen jaren weinig gesport? Wandelen en hardlopen heeft mij enorm geholpen. Ga dan niet meteen beginnen met hardlopen. je lichaams is er niet aan gewend. Begin eerst eens met om-de-dag dag een half uur te wandelen. Na een maand mag je om-de-dag een uur gaan wandelen. In de derde maand mag je in intervallen van twee minuten wandelen gaan afwisselen met een interval van 2 minuten hard lopen. De komende maanden ga je deze intervallen steeds langer maken en je gaat steeds minder wandelen en steeds meer hardlopen.

Nu denk je wellicht: dat schiet toch niet op! Zo duurt het afvallen veel te lang! Op de korte termijn gezien is het antwoord wellicht ja. Elke bewegingsexpert zal adviseren het langzaam op te bouwen. Mocht jij het bewegen een jaar lang volhouden, dan kun jij na een jaar wellicht al 5 km hard lopen aan een stuk. Bedenk daarbij ook het volgende: hoe lang heb jij al niet genoeg beweging gegeven aan je eigen lichaam? Denk je er aan dat niet alleen jouw beenspieren moeten wennen aan jouw nieuwe ritme. Ook jouw hart is een spier en jouw hart zal ook moeten wennen aan het feit dat er veel meer bloed rond gepompt moet worden.

Extra afslank tips

  • Voorkomt dat je overdag jezelf uithongert. Je kan jezelf overdag straffen door bijna niet te eten. Probleem is dat je dan 's avonds een enorme honger of trek hebt, zodat je de verleiding om te gaan eten bijna niet kan weerstaan.
  • Je mag met Sense bio hcg af en toe best een gezond snoepje eten. Dat klinkt misschien wat vreemd als je wilt afslanken, maar een snoepje of een bonbon op een dag zal jouw streven om af te slanken niet kunnen verhinderen. Een strikt verbod op het eten van snoepjes en gebakjes is de meest zekere weg naar jouw streefgewicht. Indien jij in staat bent om snoepjes en gebak 100% te laten staan, dan ben je het snelst jouw kilo's kwijt. Probleem is dat voor veel mensen een dergelijke discipline te zwaar is. Kortom: wordt er ergens getrakteerd door iemand die jarig is op gebak? Mijn tip: feliciteer de jarige Job van harte, accepteer het gebakje en geniet ervan!

Tot slot

Ben jij ook enthousiast geworden om meteen te beginnen met afslanken? De auteur van dit artikel is geen afslankexpert en ook geen bewegingsexpert. Bovenstaande adviezen mag je dan ook niet zien als een vervanging voor een consult aan een huisarts of afslank consulente. Hierboven staat slechts mijn eigen ervaringen om blijvend gewicht te verliezen. Ik wens je heel veel succes in jouw streven naar jouw ideale gewicht!