Steunkousen en compressiekousen online

Inleiding

Voor mijn bejaarde moeder moest ik op zoek naar steunkousen. Je weet wel: van die kousen die zo moeilijk aan te trekken zijn. Ze moet namelijk compressiekousen dragen: spataders en dikke, pijnlijke benen. Klinkt dat bekend? Noodgedwongen moest ik online gaan shoppen en toen kwam ik gelukkig 'Steunkousen-Online' tegen. Als dank voor hun prima service...
 

Probleem

Ze wilde wel eens 'andere' kousen proberen want die ze nu had waren veel te warm. Bovendien, ze zit in een bejaardentehuis, kan ze zelf haar elegante kousen niet aan of uit krijgen. Dus moet ze elke morgen en avond wachten op de verpleegster. En dat is sommige dagen een crime: dan om 8 uur, dan om 11 uur en ze wordt ook wel eens helemaal vergeten. Dan komt er niemand en liggen haar compressiekousen klaar op haar bed, te wachten tot er 'niemand' komt!

Dus: mevrouw wilde kousen die ze zelf aan kan trekken, zonder hulp. Tweede verzoek: geen panty meer want dat is zo moeilijk bij het plassen. Ze heeft ook een paar stay ups! Die zijn makkelijker op plas-gebied maar toch ook zo warm! Nee: deze keer moesten het kniekousen zijn.

Geen keuze!?

Dus ik naar de speciale zorgwinkel voor steun-knie-kousen. Dat viel tegen! Die waren niet op voorraad, en de betreffende 'speciaalzaak' volgde maar één merk! Zo 'speciaal' ging het er dus niet aan toe! Want het merk dat ik vooraf op internet had uitgekozen, werd überhaupt niet besteld. Dank voor de moeite en wellicht niet tot ziens (wat mij betreft dan toch).

Steunkousen online?!

Gelukkig hebben we internet. En daar vind je alles dus ook deze prima website voor alle ondersteunende kousen. Daarom zet ik deze webshop hierbij in de etalage! Uit ervaring kan ik iedereen die zoekende is deze site aanbevelen. Van harte zelfs: duidelijke, overzichtelijke webshop; met prijzen; met productinformatie van alle kousen; allerlei betaalmogelijkheden; retourservice voorzien; snelle antwoorden op je mails; deskundig advies!

En nee, ik ben geen eigenaar of aandeelhouder. Gewoon een zeer tevreden klant met een moeder van 82 die de trotse eigenares is van mooie compressiekousen!

Link

Steunkousen-online Webshop

Leestip

Steunkousen en compressiekousen