Online merk petten en mutsen kopen

Inleiding

Een pet is een gemakkelijke manier om je hoofd te bedekken. Er zijn tal van redenen om een pet te dragen. Misschien wil je een kale plek verbergen, je hoofd warm houden of juist beschermen tegen de zon. Je kunt natuurlijk ook een pet dragen omdat je het mooi of stoer vindt. Je zou zeggen: een pet is een pet. Maar dit is niet helemaal waar. Er zit juist veel verschil tussen de verschillende petten. Denk bijvoorbeeld maar aan verschillende merken en kleuren. Wat wil je weten over het online kopen van merk petten en mutsen?

Online merk petten kopen

Een pet voegt iets toe aan je uitstraling. Een pet laat zien waar je voor staat, want een pet valt gelijk op. Je kunt een pet dragen voor de praktische kant, maar ook als mode accessoire! Er zijn merk petten in allerlei kleuren, dus voor iedere outfit is er een passende pet. Een pet heeft iets stoers, sportiefs en nonchalants, maar er wordt wel degelijk aandacht aan de pet zelf besteedt. Veel mannen hebben een favoriet merk en passen hun pet aan hun kledingstijl aan. Er zijn verschillende merk petten. Je kunt voor een pet kiezen met een klein logo, maar er zijn ook petten waar bij het merk juist goed opvalt. Populaire merk petten zijn bijvoorbeeld:

 • Adidas
 • Armani
 • Nike
 • Lacoste
 • Mc Gregor
 • Tommy Hilfiger
 • Gaastra
 • Ralph Lauren

Zoals met alles waar een merk op staat, zijn merk petten over het algemeen niet goedkoop in vergelijking met merkloze petten. Maar je moet er iets voor over hebben. Gemiddeld betaal je voor een merk pet tussen de 25 en 40 euro. Over het algemeen kun je petten maar in één maat kopen. Aan de achterkant kun je de pet verstellen om hem passend te maken.

Online merk mutsen kopen

Net als merk petten zijn er ook merk mutsen. Merk mutsen zijn minder populair dan merk petten omdat ze minder vaak gedragen worden. Je draagt een muts in principe alleen buiten en als het koud is. De meeste mensen kopen een merk muts die bij hun jas of schoenen past. Niet alle merken hebben een muts in hun collectie. Populaire merk mutsen zijn:

 • Ugg
 • Armani
 • Lacoste
 • Ralph Lauren

Merk mutsen zijn duurder dan merk petten. Gemiddeld betaal je voor een muts tussen de 40 en 50 euro.

Waar kun je online merk petten en mutsen kopen?

Er zijn verschillende sites waar je online merk petten en mutsen kunt kopen.

Merkpetten.nl

Op Merkpetten.nl vind je alleen maar merk petten. Dit zijn voornamelijk de dure en bekende merken zoals Ralph Lauren, Tommy Hilfiger en Lacoste. De petten zijn voornamelijk van de laatste collectie, dus je loopt er altijd volgens de laatste mode bij. Behalve merk petten en mutsen kun je bij Merkpetten.nl ook sjaals kopen! Groot pluspunt van deze site is dat je geen verzendkosten hoeft te betalen.

Zalando.nl

Ook op Zalando.nl kun je merk petten kopen. Dit zijn vooral sportieve merken zoals Nike en Adidas. Ook zijn er veel petten te koop van onbekende merken. De petten op Zalando.nl zijn een stuk goedkoper dan de "echte" merk petten. Voor nog geen tien euro kun je al een leuke pet kopen. Ook bij Zalando hoeven er geen verzendkosten betaald te worden.

Conclusie

Een pet is zowel praktisch als een mode accessoire. Vooral jongens en mannen dragen een pet, maar ook voor vrouwen zijn er leuke petten te koop. Met een pet krijg je een sportieve en stoere uitstraling. Merk petten zijn populair, maar je betaalt hier wel voor. Op Merkpetten.nl kun je petten van de dure merken kopen, terwijl je op Zalando.nl een goedkoper aanbod hebt.