De mooiste sieraden en bedels in Pandora style

Inleiding

Pandora sieraden zijn zeer populair. Het concept van Pandora is uniek. Je koopt een mooi Pandora sieraad zoals een ketting of armband. Je kan deze persoonlijk maken door er bedels aan te plaatsen. Er zijn veel verschillende bedels, zo moet er altijd wat naar je eigen smaak tussen zitten. De sieraden en bedels van Pandora zijn van goede kwaliteit. Maar ook omdat het een merk is zijn Pandora sieraden en bedels niet goedkoop. Net zoals alle populaire merken, worden de Pandora sieraden en bedels ook nagemaakt. Deze sieraden en bedels worden Pandora style genoemd. Ze zien eruit als echte Pandora sieraden, maar ze zijn wel een stuk goedkoper! Wat wil je weten over de mooiste sieraden en bedels in Pandora style?

Wat is Pandora style?

Pandora style houdt in dat de sieraden en bedels op de echte Pandora sieraden lijken. Ze zijn in dezelfde stijl gemaakt. Pandora style sieraden zijn dus eigenlijk makkelijk gezegd nep Pandora sieraden. Maar dit betekent niet dat het niks is. De echte Pandora sieraden en bedels zijn namelijk niet goedkoop. De Pandora style sieraden en bedels zijn een stuk betaalbaarder. De kwaliteit is misschien iets minder, maar toch kan je lang plezier hebben van je Pandora style sieraden. Ook heb je ruim de keuze uit veel verschillende sieraden, kralen en bedels. Een bedel is een soort hanger dat je aan een armband of ketting kan hangen. Terwijl je kralen kan rijgen om zo een mooi sieraad te krijgen. Iemand die geen kenner is zal niet kunnen zeggen of je sieraad van Pandora is of dat je Pandora style draagt.

Pandora style sieraden en bedels

Pandora style is de algemene naam voor sieraden en bedels die op de echte Pandora sieraden lijken. Maar er zijn allerlei verschillende merken die Pandora style sieraden en bedels uitbrengen. Bekende Pandora style merken zijn bijvoorbeeld:

  • Larenza
  • Simstars
  • Adorabeads
  • Elemento

Tussen deze Pandora style merken zitten ook een aantal verschillen. Zo zijn de Larenza en Simstars gemaakt van echt zilver. Deze bedels en kralen hebben een 925 keurmerk. Dit staat voor echt zilver. Adorabeads heeft zowel Pandora style bedels en kralen van zilver als verzilverd. Verzilverd houdt in dat er een laagje zilver over zit, maar dat niet de totale bedel van zilver is. Elemento heeft alleen maar verzilverde bedels en kralen. De sieraden van echt zilver zijn uiteraard duurder dan de verzilverde versie, ook blijven ze langer mooi. Maar wanneer je graag veel sieraden hebt en van afwisselen houdt, dan kunnen verzilverde sieraden, bedels en kralen prima.

Het voordeel van de Pandora style bedels en kralen is dat ze ook op de echte Pandora sieraden passen. Zo kan je alles combineren en naar je eigen smaak sieraden maken. Je kan Pandora style sieraden en bedels compleet kopen, maar er zijn ook veel losse bedels en kralen verkrijgbaar. Op die manier kan je zelf heel gemakkelijk sieraden maken. Het aanbod aan Pandora style kralen en bedels is enorm, maar dat zal de liefhebber alleen maar op prijs stellen. Door de juiste kralen en bedels te kopen kan je zelf de mooiste sieraden maken.

Conclusie

Pandora is een populair, maar prijzig merk. De Pandora sieraden zijn uniek, maar veel andere merken proberen dit na te doen. Dit wordt Pandora style genoemd. Het grote voordeel van Pandora style sieraden, bedels en kralen is dat ze een stuk goedkoper zijn. Ook heb je een zeer ruim aanbod en kan je heel gemakkelijk je eigen sieraden maken. Kortom, houd je van Pandora sieraden en bedels, maar vind je ze eigenlijk te prijzig? Dan zijn de Pandora style sieraden en bedels een goede optie!