Waar vind je een echt on line cadeau

 

Online inspiratiebron om een cadeau te vinden

Het wereldwijde web bied je een heleboel mogelijkheden om iemand een cadeau te sturen. Heb je zelf geen inspiratie voor een cadeau en je hebt een hekel aan een onpersoonlijke cadeaubon? Kijk dan eens op deze sites. Veel shopplezier 

Cadeau en prijzen online vergelijken

Als je iemand een ècht cadeautje wil sturen in plaats van een zelf in te vullen cadeaubon voor een vooraf bepaald bedrag, kan je best even de prijs vergelijken: http://www.vergelijk.be of http://www.kelkoo.be Hier kun je prijzen van identieke producten uit verschillende webwinkels vergelijken.

1. eBay

Staat bekend als veilingsite voor tweedehandsspulllen maar er worden ook nieuwe producten aangeboden en een korting van 20% is niet ongewoon!

2. Originele geschenken: varia

Heb je zelf geen inspiratie voor je cadeau dan kunnen deze sites je misschien op weg helpen. Je vindt er duurdere en goedkopere cadeaus, per categorie.

Http://www.originelegeschenken.be

Http://www.gadgethouse.be

3. Film, foto’s en muziek

 1. Wellicht bekend: http://www.azur.be is idem als http://www.proxis.be
 2. Maar kijk ook eens op Cosmox. Deze on line shop op het gebied van boeken, muziek, films en games verrekent geen’verzendkosten: http://www.cosmox.be
 3. Mediadis: heeft een uitgebreid aanbod in videogames: http://www.mediadis.com
 4. Boek & Soft is een prima shop voor computerboeken en software: http://www.boekensoft.com

4. Mode en design

 1. Bent u voorstander van fair trade (=eerlijke handel)? Dan moet u beslist eens een bezoekje brengen aan de Nederlandse webshop: http://www.fair21.nl met een leuke en betaalbare collectie kleding, zowel voor vrouwen als voor mannen!
 2. Zoekt u gepersonaliseerde baby- of kinderkleding? Ga dan eens naar http://www.vanmij.be
 3. Sneaker vindt u bij: http://www.sneakershop.nl
 4. Aparte designspullen vind je uiteraard bij: http://www.apartdesign.nl

5. Elektro en multimedia

 1. Als je op zoek bent naar betrouwbare merken en scherpe prijzen én een prima service

http://www.redcoon.be, http://www.coolblue.be en http://www.pixmania.be

  2. Deze webshop heeft elke dag één sterk afgeprijsd artikel: http://www.ibood.com

  3. Deze webshop heeft leuke laptops: http://www.boostid.be

6. Vivabox

Geweldig concept! Simpel bestellen via de website en op je eigen adres of dat van de ontvanger te laten leveren, binnen 5 werkdagen. Betalen via creditcard of bankoverschrijving.

 1. Vivabox Parfum voor Hem: de ontvanger van uw cadeaubon krijgt een doos met 10 staaltjes herenparfum èn een cadeaubon die kan worden omgeruild tegen een 50ml. flesje van de geur die hij uiteindelijk verkiest uit de staaltjes. Kies uw land: http://www.vivaboxes.com
 2. Vivabox Single Malt Whisky: is uw gegadigde een liefhebber va whisky dan ontvangt hij 4 miniatuurflesjes whisky en een geschenkbon voor een fles naar keuze (70 cl.)
 3. Vivabox kunst in Huis: een cadeaubon om gedurende 3 maanden te pronken met een kunstwerk naar keuze in bruikleen.
 4. Vivabox Elektro: een cadeaubon om te kiezen uit 35 elektrische toestellen!

7. Billy: een cadeaubon in geld

Via http://www.billy.be kunt u een Billy Gift Card kopen te waarden van EUR 10, 25, 50, 75, 100 of 125 en het virtuele cadeau inpakken en een persoonlijke boodschap meegeven. De gelukkige ontvangt uw cadeau via email en kan via eender welke webshop ter wereld(!) kiezen. Deze kaart is 1 jaar geldig. De gulle gever moet wel (eenmalig) EUR 4,95 plus het bedrag van de kaart betalen.

8. Lezen

Zoek je een cadeau voor iemand die graag leest dan bevelen wij u http://www.mygazine.be aan. De ontvanger kan zelf naar keuze een abonnement op een magazine afsluiten: Story, Humo, Libelle, Feeling, Home and Garden, FietsActief, Seasons... Hij kan kiezen uit een rode (EUR 25), een zilveren (EUR 50) of een gouden editie (EUR 75). De verzendkosten zijn extra EUR 2.50. U kunt het magazine rechtstreeks naar de begunstigde laten verzenden maar de levertijd is ongeveer 6 werkdagen. Na ontvangst kan de ontvanger zelf een magazine on line activeren als hij of zij dit wenst verder wekelijks of maandelijks te ontvangen.

9. Gastronomie

Ben je op zoek naar eetbare dingen:

 1. http://www.gourmetstore.be
 2. Alles wat te maken heeft met chocolade: 

http://www.chocotelegram.be en http://www.neuhaus-online-store.com

10. Wijn of likeur?

Voor wijnschenkers is er: , , ,

Veel succes!