Wat wil je weten over cougar dating

Inleiding

Het rijtje met verschillende soorten datingsites wordt steeds groter! De nieuwste soort datingsite is cougar dating. Dit zal de meeste mensen nog niet zoveel zeggen of ze moeten bekend zijn met de serie Cougar Town met Courtney Cox. Een cougar is een vrouw met een (veel) jongere man. Een bekend Hollywood stel is bijvoorbeeld Demi Moore en Ashton Kutcher. Cougar dating is speciaal voor oudere vrouwen die op zoek zijn naar een jongere man. Vroeger werd het raar gevonden als vrouwen een jongere man hadden, maar tegenwoordig is het juist iets om trots op te zijn! Wat wil je weten over cougar dating?

Wat is cougar dating?

Op cougar datingsites vind je oudere vrouwen (cougars) die op zoek zijn naar een jongere vriend, ook wel toy boy genoemd. Bij oudere vrouwen moet je denken aan vrouwen rond een jaar of 40 á 45. Maar ouder of jonger kan natuurlijk ook. Deze oudere vrouwen hebben over het algemeen een paar kenmerken. Ze staan zeker in het leven, weten wat ze willen en zijn onafhankelijk. Ze hebben er tenslotte al een half leven opzitten! Ze kunnen om verschillende redenen vrijgezel zijn. Misschien zijn ze de ware nooit tegengekomen omdat ze het bijvoorbeeld te druk hadden met een carrière. Ook kunnen ze net uit een lange relatie komen en willen ze nu eens aan zichzelf denken!

Op een datingsite heb je altijd twee partijen nodig. Er staan dus ook jongere mannen ingeschreven die graag een oudere vrouw willen. Bij jongere mannen wordt over het algemeen gedacht aan mannen begin dertig. Over het algemeen zijn het fitte jongemannen die lekker in het leven staan!

De vraag is natuurlijk waarom cougar dating zo populair is. Je vraagt je misschien af wat deze twee partijen met elkaar moeten. Het is verkeerd om te denken dat cougar dating alleen om seks draait! Ook is het geen moeder/zoon relatie. De oudere vrouwen willen een man die er goed uitziet en die ze jong houdt. Veel vrouwen met een jongere man voelen zichzelf stukken jonger dan vrouwen met een oudere man! De jongere man valt vaak op de zelfverzekerdheid van de vrouw. Ook is het een pluspunt dat de vrouw zelfstandig is. Verder kan de levenservaring een rol spelen!

Bekende cougar koppels

  • Demi Moore (48) en Ashton Kutchter (33)
  • Patricia Paay (62) en Nicky van Dam (29)
  • Madonna (53) heeft meerdere toy boys gehad
  • Eva Longoria (36) en Eduardo Cruz (26)

Welke cougar datingsites zijn er?

Er zijn in Nederland verschillende cougar datingsites. Het aanbod in het buitenland is een stuk groter, maar cougar dating moet hier nog even ontdekt worden!

  • Hallocougar.nl. Hallocougar is de eerste cougar datingsite in Nederland. Je kunt heel gemakkelijk zoeken op type ontmoetingen. Wil je bijvoorbeeld een serieuze relatie of heb je liever een avontuurtje? Wanneer je je eenmaal hebt aangemeld, dan kun je gemakkelijk op zoek naar een cougar of toyboy naar keuze. Door een leuk profiel aan te maken met foto heb je meer kans op succes!
  • Dutchcougar.nl. Ook bij Dutchcougar.nl kun je heel gemakkelijk een profiel aanmaken. Je kunt gratis proeflid zijn, maar voor meer mogelijkheden op de site zul je moeten betalen. Een voordeel is de mogelijkheid om foto's en je naam af te schermen. Zo sta je zelf toe wie je profiel kan bekijken.

Conclusie

Het is er in Nederland nog niet helemaal doorheen, maar cougar dating is steeds meer in opkomst. Cougar dating houdt in dat een oudere vrouw (de cougar) op zoek gaat naar een jongere man (de toy boy). Oudere vrouwen staan vaak zeker in het leven en kunnen prima voor zichzelf zorgen. Ze willen een man met wie ze zichzelf goed kunnen vermaken. Dit kan een avontuurtje inhouden, maar er zijn ook genoeg voorbeelden van relaties die prima werken! Van cougar dating worden zowel de vrouw als de man beter!