Datingsite voor alleenstaande mama en papa

Datingsite alleenstaande mama of papa

Ben je als alleenstaande mama of papa en op zoek naar contact met lotgenoten? Want het spreekwoord zegt: alleen is maar alleen. Er stranden helaas zoveel huwelijken op partnerschappen. Het gevolg is voor de hand liggend: elke gestrande relatie levert twee alleenstaanden op. Die willen verder met hun leven. Liefst niet alleen maar als je een kind of kinderen in je kielzog hebt, moet het wel allemaal even in elkaar passen.

 

Hebben datingsites nut

  • Als alleenstaande mama/papa met kind(eren) èn waarschijnlijk een job heb je geen zeeën van tijd over om een nieuwe partner te zoeken. Het merendeel van je tijd wordt in beslag genomen door boodschappen, was en plas, werk, familie, administratie, poets, strijk, hobby, kortom: iedereen heeft het druk.

  • Bovendien ben je wellicht niet meer zo piepjong en de puf is er niet meer om tijdens het weekend in een lawaaierige dancing rond te hangen: te veel muzikale herrie die niet van jouw tijd is, het drugsprobleem, te dure drankjes, geen mogelijkheid om rustig met iemand te praten, bedrieglijke avances van dames of heren, prostitutie, illegalen, transseksuelen, junkies, kortom in welk milieu kom je terecht?

  • Dan zijn datingsites een prima oplossing: door middel van emails, chatten, foto’s enz… kun je thuis voor je computer en in alle rust kennismaken en je eerste ontmoeting in real time voorbereiden. Je moet hier niet naïef in zijn: ook bij daten-on-line kan het fout gaan: valse namen, valse foto’s, valse gegevens, aan het lijntje gehouden worden, verzoeken om geld over te maken: ook dat gebeurt allemaal on line op datingsites.

  • Het advies is dan ook: gebruik altijd je gezond verstand, hoe verliefd je online ook wordt! Menig TV-programma, tijdschrift en krant berichten regelmatig over misbruiken op datingsites.

Alleenstaande mama's of papa's

Alleenstaande-Mamas.be is dé ontmoetingsplaats voor alleenstaande mama's in België die op zoek zijn naar vriendschap met andere ouders, een date of een serieuze relatie. Met gemiddeld 40 nieuwe deelnemers per dag is Alleenstaande-Mamas.be uitgegroeid tot de grootste én meest actieve communitie voor alleenstaande ouders.

► Online op zoek naar vriendschap! Op Alleenstaande-Mamas.be kunnen singel mamma's zich inschrijven om op zoek te gaan naar contact met andere alleenstaande mama's. Op Alleenstaande-Mamas.be kunnen ook alleenstaande papa's zich aanmelden .

Hoe werkt het?

Inschrijven is gratis maar, zoals altijd, met beperkte toegang tot de profielen. De minimum leeftijd is 18 jaar.

Je maakt een (gratis) profiel van jezelf aan. Dat moet je dan bevestigen met de bevestigingsemail die je per email krijgt toegestuurd.

Hoe gratis is gratis? Met een gratis abonnement kun je dus je eigen profiel aanmaken, profielen van anderen bekijken, standaardberichten sturen, foto’s plaatsen, hoofdfoto’s bekijken en standaard zoeken.

Niet gratis! Berichten sturen, extra foto’s bekijken, uitgebreid zoeken, chatten, berichten lezen.

Wat zit er in een abonnement? bij een abonnement maakt men onderscheid tusen Toegangsvorm en een Opwaardeerplan.

Wat is de bedoeling van een 'Opwaardeerplan'?

Met een Opwaardeerplan kun je zogenaamde 'Credits' kopen. Deze Credits worden aangeboden met een staffelkorting, oftewel: hoe meer je er koopt, hoe goedkoper ze worden. 

Wat zijn Credits en hoeveel kosten ze?

Credits zijn het interne betaalmiddel van deze site waarmee u de gewenste 'Toegangsvorm' betaalt. De prijzen:

  • 150 Credits voor euro 14,99;

  • 300 Credits voor euro 24,99;

  • 900 Credits voor euro 49,99.

VIP toegang

  • 15 dagen voor euro 14,99;

  • 30 dagen voor euro 24,99;

  • 90 dagen voor euro 49,99.

Gaat het wel eens mis? Pas op voor oplichters!

1) Ga nooit in op een SMS-verzoek met een 4-cijferig nummer.

2) Ga nooit in op een direct of indirect verzoek om geld over te maken.

 Belgische datingsites:

, , , , , 

NL datingsites:

, , , ,