Wat gebeurt er in een parenclub

Inleiding

Wat is nu eigenlijk een parenclub? Een parenclub is zoals de naam logischerwijs al aangeeft een club voor paren (stellen). In deze club kunnen paren (stellen) onderling en met elkaar seks bedrijven zowel partnerruil(swingen) als groepsseks (orgie).

Wat gebeurt er in een parenclub

In een parenclub komen paren samen om een relaxte/spannende avond te beleven.  In een parenclub is seks een belangrijk onderdeel en er zal ook zeker seks bedreven worden maar het is zeker niet verplicht. Er zijn paren die komen voor partnerruil (swingers), voor groepseks maar er zijn ook paren die gewoon voor een relaxte/spannend avond komen.

Vaak is er ook de mogelijkheid om gewoon een avond uit te gaan, dat wil zeggen men kan er een drankje drinken (vaak ook alcohol), een hapje eten, dansen en mensen leren kennen die vaak dezelfde gedachte hebben over seks en erotiek.

Sommige parenclubs hebben ook een aparte sauna ruimte en zwembad waar men ook kan relaxen, de hygiëne en omgangsregels zijn vaak streng in deze ruimtes.

De seks wordt meestal in aparte ruimtes bedreven met matrassen zodat elk paar voor zichzelf kan beslissen of er meegedaan wordt of niet. Niks moet, alles mag is vaak het motto.

In sommige parenclubs wordt naast onbetaalde seks ook betaalde seks aangeboden door middel van prostitutie. Ook fungeren sommige bordelen op enkele avonden in de week als parenclub. 

Als u voor de eerste keer naar een parenclub gaat dan kunt u dit aangeven bij de betreffende parenclub. De gastheer/gastvrouw zal u dan vaak een kleine rondleiding geven als u dit op prijs stelt en zij zullen u ook op de huisregels wijzen, de belangrijkste zijn:

  • Dresscode: De meeste parenclubs hanteren een dresscode (soms na een bepaalde tijd bijv. na 22.00), dat wil zeggen dat men aan een bepaalde kledingvoorschrift moet houden. De dresscode is dan vaak lingerie. Dat wil zeggen, de man in onderboek/boxershort en de vrouw in slip/string met bh. In een parenclub hoeft men zich niet te schamen voor een wat "voller" lichaam of een buikje, niemand kijkt er van op. Er lopen niet alleen maar mensen met een strak afgetraind lichaam.

  • Privacy: Om de privacy van de bezoekers te waarborgen zijn camera's en telefoons verboden in de parenclubs, deze moeten in de kluisjes worden achtergelaten. En men kan dan telefoneren in de kleedruimte mocht daar behoefte aan zijn.

  • Safesex: De meeste parenclubs hebben veilige seks hoog in het vaandel staan dus zijn er meestal voldoende condooms op voorraad om veilig seks te kunnen bedrijven.

  • Geen drugs: De parenclubs zijn fel tegen drugs en zij zullen hier ook altijd streng tegen optreden.

Wie gaan er naar een parenclub

In een parenclub komen allerlei mensen uit alle lagen van de bevolking van jong tot oud. De minimum leeftijd die gehanteerd word is vaak 18 jaar of soms nog ouder. Vaak zijn het paren (stellen) die naar een parenclub gaan, een aantal parenclubs laten naast paren ook alleengaande mannen en vrouwen toe, vaak tegen een extra betaling. De meeste parenclubs laten maar een beperkt aantal alleengaande mannen toe om zo de verhouding tussen het aantal vrouwen en mannen in balans te houden.

Bekende parenclubs

  • Party Players in Lelystad
  • Club Le Baron in Heerenwaarde
  • Fata-Morgana in Muiden 
  • Amouret'te in Maarssen

Conclusie

Een parenclub is een club waar seks een belangrijke rol speelt maar ook zijn er mogelijkheden voor een spannende relaxte avond te beleven waar alles mag en niks moet.