Vrouwen versieren en tien veel gemaakte fouten

Inleiding fouten bij vrouwen versieren

Vrouwen versieren is voor veel mannen een lastige bezigheid. Want wat moet je nou zeggen wanneer je een vrouw leuk vindt en hoe moet je je gedragen? Maar heb je wel eens vanuit het vrouwelijk perspectief gekeken wat voor haar interessant is en wat niet. In dit artikel staan in ieder geval tien dingen waar vrouwen een hekel aan hebben en die je dus beter niet kunt doen in een versier poging. Wil je echt weten hoe je vrouwen versiert? Kijk dan eens op de website van David Wygant. Wanneer je je subscribed in zijn mailinglist krijg je elke week een gratis podcast toegestuurd.

Te graag indruk willen maken

De snelste manier om een vrouw weg te jagen is door teveel op te scheppen over jezelf. Wanneer je alleen over materiële zaken praat zoals over je auto of je werk, kun je overkomen als iemand die zijn persoonlijkheid ontleend aan deze materiële zaken. Wanneer je werkelijk interessant en leuk bent, hoef je dat niet zelf aan te geven, het is voor een vrouw veel indrukwekkender als ze dit gaandeweg kan ontdekken.

Te snel en te ver in het voren denken

Wanneer je graag wil dat een vrouw zo snel mogelijk vertrekt, moet je vroeg in een gesprek vragen wanneer jullie weer gaan afspreken. De spontaniteit en onvoorspelbaarheid verdwijnen hierdoor gelijk. In principe geef je te snel aan dat je voor die bepaalde vrouw valt. Het is beter om heel casual nog een keer afspreken aan het eind van jullie gesprek. Het is ook het beste dat je werkelijk wat te doen hebt bij jullie volgende afspraak. Laat haar bijvoorbeeld helpen om een nieuwe kast uit te zoeken voor je kamer, of laat haar helpen met koken. Dit zorgt voor een goede context om over te praten en elkaar te leren kennen.

Toestemming vragen om te zoenen

Als man moet je nooit toestemming vragen om een vrouw te zoenen. Dit betekend natuurlijk niet dat je er gelijk boven op moet springen. Door ervaring kun je leren aanvoelen wanneer het juiste moment daar is. Voordat je kunt overgaan tot een kus, is één van de belangrijkste dingen dat je al wel fysiek contact hebt gehad (handen vast houden bijvoorbeeld). Een echte man neemt namelijk de leiding, langzamerhand kun je hierbij van fysiek contact naar het zoenen overgaan. Probeer dit ook niet te snel te doen, 1 stap vooruit en 2 stappen terug is het principe dat je in de gaten moet houden.

Suggestieve opmerking maken

Voor een man kan het verleidelijk zijn, maar het is beter geen suggestieve opmerkingen te maken wanneer je met een vrouw bent. De enige uitzondering is wanneer de vrouw er zelf over begint.

Vragen om een date

Deze fout hoort in hetzelfde rijtje thuis als vragen aan een vrouw om te zoenen. Om een date vragen is ook redelijk formeel. Het beste is om haar te zeggen dat je iets gaat doen en haar meevragen op een indirecte manier. Bijvoorbeeld: Laten we vanavond samen gaan koken, of ze hebben goede koffie in die en die bar, morgen om 8 uur als je zin hebt ;).

Haar vrienden afkraken

Als je de behoefte voelt om haar vrienden af te kraken, of andere mannen in het algemeen, leer dit dan snel af. Op deze manier probeer je jezelf te kwalificeren als een goede man, terwijl je op deze manier alleen maar aangeeft dat je onzeker bent. Wanneer je zelfverzekerd bent en een leuk karakter hebt, merkt ze dat vanzelf! Daarvoor hoef je jezelf niet omlaag te praten.

Vragen wat ze wil doen

Dit is één van de meest gemaakt fouten door mannen. Vragen wat ze wil eten, naar welke film ze wil of welk restaurant is ronduit slecht. Je geeft de 'macht' die je hebt namelijk weg aan de vrouw. Dit betekend natuurlijk niet vrouwen geen macht moeten hebben. Hiermee bedoel ik juist dat als een man zijn macht weg geeft, de vrouw de man op sleeptouw neemt en dat is niet de bedoeling. Het is voor een vrouw waardevol wanneer je je eigen mening hebt, je kunt dan alsnog samen beslissen wat je gaat doen.

Niet kunnen afwachten

Een veel gemaakte fout is het niet kunnen afwachten van een reactie van een vrouw op bijvoorbeeld een gestuurde sms. Wanneer ze niet terug reageert moet je het laten voor wat het is. Mocht je haar de volgende keer weer sms-en of zien, doe alsof er niks is gebeurd. Het laatste wat je wilt is een vrouw een schuldgevoel aanpraten voor het niet terugbellen of sms-en.

De spanning verbreken

Vrouwen houden van spanning en mysterie. Wanneer je haar duidelijk maakt dat je van haar houdt vroeg in de relatie, dan is de lol er voor veel vrouwen (niet alle!) er gauw vanaf. Probeer de spanning in de relatie te houden die je opbouwt. Een praktisch voorbeeld is bijvoorbeeld niet vertellen naar welk restaurant je heen gaat om te eten, hierdoor behoudt de vrouw een bepaalde over wat er te gebeuren staat.

Vragen of ze je leuk vindt

Als man moet je er vanuit gaan dat een vrouw je leuk vindt. Wanneer je vraagt of ze je leuk vindt kom je erg onzeker en wanhopig over.

Afsluiting

Hopelijk helpen deze bovengenoemde tips je om vrouwen te leren versieren. Soms krijg ik de indruk dat mannen vrouwen zien als een soort van voorwerp, in plaats van als een echte vrouw. Wanneer je je realiseert dat vrouwen emotioneel van aard zijn, en je écht naar ze moet luisteren om te begrijpen, kan dit veel helpen om je succes met vrouwen te verbeteren.