Het geheim van vrouwen versieren onthuld

Het geheim van vrouwen versieren

Wanneer je er voor openstaat kun je het geheim achter het versieren van vrouwen leren. Nou ja, geheim. Wanneer je spreekt over geheim lijkt het alsof het onderwerp ontoegankelijk is voor de gemiddelde mens. Maar dat is niet zo. Vrouwen versieren komt uiteindelijk neer op slechts één ding: zelfvertrouwen.

Je kunt nog zoveel leren over vrouwen versieren, zonder écht zelfvertrouwen kom je er niet.

Het zelfvertrouwen waarbij je niet geraakt wordt maar toch rekening houdt met de mening van anderen. Wat zelfvertrouwen is en, nog belangrijker, hoe je zelfvertrouwen krijgt, staat hier beneden uitgelegd.

Vrouwen versieren bestaat op verschillende niveaus

Door de jaren heel heb ik veel methodes van vrouwen versieren geprobeerd. De meesten werkten niet of nauwelijks. Ik begon met het leren van openingszinnen, maar openingszinnen werken niet wanneer je geen zelfvertrouwen hebt. Later richtte ik mij meer op levensstijl en lichaamstaal, maar dit was ook niet de missing link. Wat ik miste was zelfvertrouwen.

De essentie van vrouwen versieren

De essentie van het vrouwen versieren komt neer op een gevoel dat moeilijk te omschrijven valt.

Je moet onverschrokken zijn, liefde uitstralen naar iedereen zonder afhankelijk te zijn van de reacties en je eigen regels kunnen stellen in je leven.

Wanneer je dit gevoel permanent hebt, kun je in principe iedere vrouw versieren.

Je versiert vrouwen dan niet meer om een nieuw streepje op je bed te kunnen zetten, maar omdat je van vrouwen houdt zoals ze zijn en niet om op te scheppen bij je vrienden. Wanneer je dit gevoel hebt ben je onverschrokken en kun je elke vrouw makkelijk benaderen. Afwijzingen zijn geen enkel probleem meer, hoogstens voel je medelijden voor diegene die je heeft afgewezen.

Het hebben van een levensstijl waarin jij bepaalt wat je doet omdat jij het wil. Wanneer je dit onoverwinnelijke gevoel kunt hebben, kun je iedereen versieren.

Helaas gaat het verkrijgen van dit onoverwinnelijke gevoel niet vanzelf.Het goede nieuws is dat je het wel kunt leren.

Je Leven en vrouwen versieren

Even een korte detour. Een van de fundamentele dingen die je moet begrijpen is dat je alles in je leven kunt bereiken.

Niet per se omdat we de vrijheid hebben om dit te bereiken, maar de potentie om dit doel te bereiken.

Om het een beetje cru te stellen; wees je ervan bewust dat je elk moment van je leven aan het doodgaan bent. Nooit zul je deze dag meer meemaken en elke dag brengt je dichter bij het einde.

Aangezien je leven eindig is, zou je verwachten dat mensen elke dag voluit leven: carpe diem weet je nog? Maar veel mensen lijken gevangen in hun eigen leven.

Kijk eens om je heen. Zie je niet dat veel mensen niet actief aan het leven zijn en alleen naar beneden kijken? Zie je niet dat veel mensen van het ene naar het andere evenement rennen? Snel nog even dit en snel nog even dat. Altijd op zoek en aan het werk om de nieuwste gadget te kopen, of de nieuwste auto.

Altijd de volgende drempel overwinnend voordat ze besluiten om te gaan leven. Niet wetend dat je altijd drempels hebt in je leven en dat het overwinnen van deze drempels je leven ís. Dat je leven eindig is betekend dat je tot in je tenen gemotiveerd moet zijn om elke dag nog beter te maken dan de vorige.

Wanneer je je eigen eindigheid beseft en het feit dat vrouwen versieren voor jou niet werkt, moet er een besef ontstaan dat je hier iets aan wilt en kunt veranderen.

Niet omdat je louter vrouwen wilt versieren, nee, omdat het nu jouw doel of passie is om vrouwen te versieren. Je kunt pas verder komen door te proberen en door te falen.

Pas wanneer je er van kunt genieten om te falen, omdat je hierdoor beseft dat je weer iets nieuws hebt geleerd, kun je de kracht krijgen om dag in dag uit te werken voor iets wat jij wilt. Lees het volgende gedicht eens door van Henry Wadsworth Longfellow, getiteld A Psalm of Life.

Tell me not, in mournful numbers,

Life is but an empty dream! —

For the soul is dead that slumbers,

And things are not what they seem.

Life is real! Life is earnest!

And the grave is not its goal;

Dust thou art, to dust returnest,

Was not spoken of the soul.

Not enjoyment, and not sorrow,

Is our destined end or way;

But to act, that each to-morrow

Find us farther than to-day.

Art is long, and Time is fleeting,

And our hearts, though stout and brave,

Still, like muffled drums, are beating

Funeral marches to the grave.

In the world’s broad field of battle,

In the bivouac of Life,

Be not like dumb, driven cattle!

Be a hero in the strife!

Trust no Future, howe’er pleasant!

Let the dead Past bury its dead!

Act,— act in the living Present!

Heart within, and God o’erhead!

Lives of great men all remind us

We can make our lives sublime,

And, departing, leave behind us

Footprints on the sands of time;

Footprints, that perhaps another,

Sailing o’er life’s solemn main,

A forlorn and shipwrecked brother,

Seeing, shall take heart again.

Let us, then, be up and doing,

With a heart for any fate;

Still achieving, still pursuing,

Learn to labor and to wait.

Het Geheim van Vrouwen Versieren

Een meester worden in het versieren van vrouwen gebeurt niet op korte termijn. Veel mannen hebben al initiatief genomen om te leren hou ze vrouwen moeten versieren. Ze gaan van de ene versier coach naar de andere en lezen artikelen op internet, allemaal nuttig. Maar hun zoektocht is niet gefocust en dat is het grote probleem.

Het grote geheim van vrouwen versieren is dat je elke dag moet bevestigen dat vrouwen van je houden en alle vrouwen bij jou willen zijn. Ook al is dat nu nog niet zo.

Het klinkt misschien vaag, maar het helpt je om elke dag onbewust open te staan voor het versieren van vrouwen.

Er is eens een vergelijking gemaakt over hoe positieve affirmaties helpen om je onbewust te focussen op het versieren van vrouwen. Hierbij werd het geheugen gezien als een rivier. Gewoontes zijn hierbij weggesleten als in een rivierbedding. Nieuwe gewoontes en nieuwe ideeën zijn hierbij moeilijk in je leven in te passen omdat dit een verlegging van de rivierbedding inhoudt. Wanneer je positieve affirmaties gebruikt zet dit een baken waarnaar je nieuwe gedachten zich kunnen richten. Langzamerhand zal een nieuwe rivier ingesleten worden.

Om goed te worden in het versieren van vrouwen, moet je jezelf er dagelijks van overtuigen dat je ook daadwerkelijk goed bent in het versieren van vrouwen.

Een methode (geleerd van Cory Skyy) is om, elke dag, de volgende regels minstens 10 keer over te schrijven:

  • Vrouwen versieren is makkelijk;
  • Vrouwen houden van mij;
  • Ik hou van vrouwen;
  • Ik kan goed met vrouwen overweg;
  • Ik ben een aantrekkelijke man.

Dit helpt je om elke dag gericht te zijn op het versieren van vrouwen. Bijna dagelijks zul je nieuwe dingen leren over het versieren van vrouwen en het zal je steeds gemakkelijker afgaan. Je zelfvertrouwen rondom vrouwen zal dramatisch toenemen. Geloof het of niet, maar dit heeft echt voor mij de doorslag gemaakt! 

Zelf ben ik ontzettend nuchter. De volgende vergelijking heeft mij het nut van deze methode in laten zien. Vergelijk zelfvertrouwen en vrouwen versieren met het kip of het ei verhaal. Wie was er eerder?

Niemand weet het.

Het is een cirkelredenatie. Krijg je zelfvertrouwen doordat er vrouwen in je leven zijn? Maar hoe krijg je vrouwen in je leven wanneer je nog geen zelfvertrouwen hebt? 

Dit betekent dat wanneer je probeert te leren om vrouwen te versieren je steeds een stapje hoger probeert te zetten; steeds nieuwe uitdagingen aangaat om vrouwen te versieren, je verkeerd bezig bent. Je kunt een cirkel redenatie niet logisch doorbreken.

De enige oplossing om goed met vrouwen te worden (ik bedoel dus écht goed) is door aan te nemen dat je al goed met vrouwen bént. Aan te nemen dat je al ín de cirkelredenatie van vrouwen versieren en zelfvertrouwen zit.

Dit doe je dus door elke dag aan jezelf te bevestigen dat je daadwerkelijk goed bent met vrouwen versieren. Wanneer je dit consistent herhaalt word je ook daadwerkelijk goed in het versieren van vrouwen!