Internetsites met stip als je een reisbestemming zoekt

Reisbestemmingen online zoeken

Zit je ook uren te surfen als je een hotel zoekt? Vervelend toch. Daarom hierbij enkele aan te bevelen sites. Deze sites zijn dermate specifiek dat je ze meer dan waarschijnlijk niet in de lijstjes van de commerciële vergelijkingssites zult aantreffen. Jammer want het zijn overzichtelijke reissites met goede informatie en prijzen. Prettige vakantie of weekendtrip.

Reissites de moeite waard

 HRS: onbekend dus onbemind?

HRS staat voor Hotel Reservation Service. Link op het einde van dit overzicht! Van oorsprong een Duits bedrijf. Mag terecht de klapper onder de hotelreserveringen worden genoemd. Wist je dat ze een kwart miljoen sites volgen? En ze gaan ervoor: klik eens op het loge Exclusive Prices. Op deze plekken staat de site garant voor een prijs die minstens 10 procent lager ligt dan bij andere sites met identieke reserveringsvoorwaarden. En nog een pluspunt: een voorschot hoeft niet!

Kelkoo

Kelkoo heeft een goede naam in België. En daar is een goede reden voor. Geen flitserig gedoe, gewoon zakelijk gepresenteerd. De site combineert de resultaten van zo maar even 29 aanbiedende sites. Vul de plaats en periode in en je krijgt een rits beschikbare hotels. Akkoord: de .be site is niet uitgebreid. Gebruik daarom Kelkoo.fr of elkoo.de. Links vind je onderaan dit artikel. De landen helemaal onderaan de website.

Guide de charme: zoek je iets op het platteland?

Niet iedereen wil naar een drukke stad. Voor rust en groen: kijk hier eens. Je hebt keuze uit twee varianten: hotels of huisjes. Hotels gelegen in Spanje, Frankrijk of Italië. Huizen, verblijven aan zee of bed & breakfast zijn ook een optie. Ook in Portugal.

Bella Italia

Er zijn reizigers die alleen maar naar Italië willen. Italië freaks kun je ze wel noemen. Voor hen is er Agriturismo. Honderden vakantiehuizen aan over heel Italië. Van woningen tot boerderijen tot prachtige kastelen! Met fantastische Last Minuts! In vijf talen maar helaas geen Nederlands.

Relais & Châteaux: wil je iets meer luxe?

Met deze site geraak je overal in de wereld. Meer dan een gewoon hotel in meer dan 55 landen. Relais & Châteaux mikt op luxe. Is bijgevolg niet de goedkoopste aanbieder. Ze werken dan ook met thema’s zoals romantiek, gastronomie, spa & beauty, golfvakantie, huwelijksreis, wijndegustatie of kunst & cultuur… Hier boek je geen ‘gewone’ vakantie maar eerder iets exclusiefs…

Conclusie

Bedoeling van dit artikel is om je te helpen bij het zoeken. Er zijn immers zo vele websites om een reisbestemming te vinden. De kans is klein dat je hier belandt. Maar als dat toch zo is: veel zoeksucces en fijne vakantie!

Links

kelkoo.be

kelkoo.de

Guide de charme huisjes

Guide de charme hotels

agriturismo Italië

relais chateaux