Geld winnen met een kraslot

Inleiding

We zijn met z'n allen dol op geld. Het is een feit dat veel mensen er van dromen om ooit rijk te worden, anders zouden bijvoorbeeld loterijen en de lotto niet zo populair zijn. Niet alleen de prijs is leuk, maar de spanning vooraf net zo. Er is toch altijd een kans dat je een winnaar bent, ook al is het maar een kleine kans. Een andere manier om een groot bedrag te winnen is door middel van krasloten. Bij bijvoorbeeld de loterij heb je één keer per week of maand een trekking, maar bij krasloten heb je altijd kans op de hoofdprijs. Wat wil je weten over krasloten?

Wat zijn krasloten?

Het idee achter krasloten is in principe vrij simpel. Op een kraslot staan verschillende vakjes met daaronder bedragen. Wanneer je bijvoorbeeld drie dezelfde bedragen hebt gekrast, heb je dat bedrag gewonnen. Je hebt krasloten in verschillende varianten. Je hebt ze met meerdere vakken die je moet open krassen. Dit met het idee erachter om de spanning op te bouwen. Ook zijn er krasloten waarbij je ook kans maakt op andere prijzen zoals bijvoorbeeld een auto.

Kans op winnen

De meeste krasloten zijn niet duur. Er zijn krasloten van één euro. De hoofdprijs is over het algemeen niet heel hoog. Tenminste, het is geen miljoenenjackpot. Gemiddeld ligt de hoofdprijs op 100.000 euro. De kans dat je drie vakjes met 100.000 euro krast, is wel heel klein. Toch heb je wel vaak prijs met een kraslot. Er wordt gezegd dat de winkans één op drie is. Al is dit per krasloten aanbieder verschillend. Maar het meeste wat er gekrast wordt, is de inleg die voor een lot is betaald. Dit is natuurlijk slim gedaan, want veel mensen gaan dan nog meer krasloten halen in de hoop dat ze nu een hogere prijs hebben.

Krasloten kopen in de winkel

Bij de meeste sigarettenwinkels en dergelijke zijn krasloten te koop. Doordat ze zo goedkoop zijn, worden ze makkelijk mee gepakt. Er zit toch een stukje spanning in als je de vakjes gaat open krassen. Voor sommige mensen is het kopen van krasloten een verslaving. Ze kopen er tien tegelijk en met wat ze dan open gekrast hebben, worden weer nieuwe krasloten gehaald. Allemaal in de hoop om toch die hoofdprijs ooit te krassen.

Krasloten op internet

Er zijn op internet verschillende sites die krasloten aanbieden. Het kraslot is dan digitaal. Je maakt een bedrag over naar een site, bijvoorbeeld tien euro. Voor dat geld kan je dan krasloten kopen. De meeste sites bieden verschillende krasloten aan met andere prijzen en andere winkansen. Dit allemaal op de spanning er in te houden en veel mensen houden er van om er keus in te hebben wat ze krassen. Het idee erachter is hetzelfde als een gewoon kraslot. Je moet drie dezelfde bedragen hebben om de prijs te winnen. Met je muis kan je het kraslot openkrassen. Het is wel verslavender om via internet te krassen. Bij een winkel ga je naar huis en koop je volgende keer misschien weer een kraslot. Als je op internet bezig bent kan je krasloten blijven kopen. De winkans bij online krasloten is echter wel groter dan in de winkel. Vaak heb je kans van 1 op 2 dat je een prijs hebt met je krasloten.

Populaire krasloten op internet

Conclusie

Het krassen van een kraslot is erg spannend! De kans op een prijs is groot en het is telkens afwachten wat jouw prijs is! Ook kost een kraslot vaak niet duurder dan een paar euro. Je kan krasloten in de winkel kopen, maar ook op internet zijn er verschillende sites te vinden waar je online krasloten kan krassen. De winkans is vaak dan nog groter! En wie weet win je ooit de hoofdprijs wel!