Hoe download ik Wii spellen en applicaties

Inleiding

De Nintendo Wii is een spelcomputer die nu enige jaren populair is. De console is populair vanwege de revolutionaire besturing. Met sensoren worden de bewegingen van spelers op het scherm geprojecteerd. Inmiddels worden de Wii´s `gekraakt´. Met het kraken van de Wii is het mogelijk om gebrande spellen af te spelen. In dit artikel beschrijven we hoe je Wii spellen `gewoon` van het internet kan downloaden.

Stappen

  1. Surf eerst naar http://www.bittorrent.com/. Hier kunt u een programma downloaden, waarmee bestanden over de hele wereld met elkaar worden gedeeld. Klikt u op de homepage op "Get Bittorrent".
  1. Installeert u vervolgens het programma Bittorrent.
  1. Nu gaan we een spel of applicatie downloaden. Surf hiervoor naar http://thepiratebay.org/. Hier kunt u zoeken naar zogenaamde torrents. Dit zijn kleine bestandjes waarmee u in het programma Bittorrent hele spellen en applicaties kunt downloaden. Het torrent programma koppelt bestanden over de hele wereld aan elkaar. Zoekt u in deze site op bijvoorbeeld "Mario Kart Wii". LET OP: Er zijn meerdere torrents beschikbaar. Als u gebruik maakt van een Europese Wii kiest u dan alleen voor de torrents met PAL in de naam.
  1. Nadat u de torrent hebt gedownload opent u dan de torrent. Bittorrent opent zich dan automatisch. Er komt een scherm met de bestanden van het spel of applicatie en hier kunt u aangeven in welke map u wilt downloaden, klik daarna op "ok". Het programma begint met downloaden. Afhankelijk van de snelheid van de verbinding en de grootte van het spel of applicatie duurt het enige tijd voordat het spel of de applicatie is gedownload. Duurt het downloaden echt veel te lang, probeert u dan een andere torrent.

Links

Zie ook:

Hoe brand ik Wii spellen op DVD?

Hoe installeer ik de Homebrew Channel op de Wii

Hoe gebruik ik de Twilight hack voor de Wii

Hoe maak ik een Media Center van mijn Wii