Welke gratis visitekaartjes zijn er

Inleiding

Visitekaartjes zijn belangrijk voor een zakelijke kennismaking. Het is zelfs vaak de eerste kennismaking en daarom is het voor ondernemers, zzp’ers of gewoon als jezelf wilt netwerken belangrijk om een origineel stijlvol visitekaartje te hebben dat bij je onderneming of bij jou als persoon past. De keuze in visitekaartjes is groot en er zijn veel bedrijven die prachtige ontwerpen voor je maken tegen even prachtige prijzen. Echter, er is ook een andere oplossing. Er zijn verschillende aanbieders van visitekaartjes waar je gratis visitekaartjes kunt aanvragen.

Aanbieders van Gratis visitekaartjes.

Vistaprint;

Bij Vistaprint kun je 250 visitekaartjes gratis online bestellen. Je kunt op de website verschillende voorbeelden zien en zelf je ontwerp maken. Vistaptint brengt wel verzendkosten in rekening.

Quicklyprint;

Bij Quicklyprint kun je een keuze maken uit 30 verschillende visitekaartjes. Er zijn voorbeelden te vinden op de web-site. De visitekaartjes van Quicklyprint zijn op de achterkant voorzien van hun logo en web-site.

Gratisvisitekaartje.net;

Als je bij gratisvisitekaartje.net gratis kaartjes wilt bestellen, kom je, voor je de visitekaartjes kunt aanvragen, eerst een enquête tegen die je moet invullen, daarna moet je een aantal vragen betantwoorden en dan kun je pas visitekaartjes bestellen. Je hebt de keuze uit 24 verschillende visitekaartjes.

Drukland.nl;

Bij deze aanbieder kunnen klanten 1 maal 100 gratis visitekaartjes bestellen.

Optimalprint.nl;

Ook bij deze aanbieder maximaal 100 visitekaartjes gratis.

Tips voor het ontwerp.

Duidelijk en volledig.

Je hebt een visitekaartje om duidelijk te maken wie je bent, wat de naam is van je organisatie, en hoe je bent te bereiken. Zorg ervoor dat je naam, met eventueel je titel en functie, je telefoonnummer en je e-mailadres duidelijk leesbaar zijn.

Maak geen zoekplaatje van je visitekaartje.

Geef duidelijke en volledige informatie maar zorg dat je kaartje niet rommelig wordt door teveel informatie. Je kaartje moet duidelijk, overzichtelijk en origineel zijn.

Creatief.

Laat je fantasie werken en maak van je visitekaartje een origineel kaartje.

  • Kies eens voor een ander formaat; je kunt overwegen om een “staand model” te kiezen, dit valt meer op omdat de meeste kaartjes een “liggend” model hebben. Ook kun je ervoor kiezen om je visitekaartje op een andere manier te laten uitsnijden.
  • Kies eens een andere papiersoort; er zijn zoveel verschillende papiersoorten, laat je visitekaartje opvallen door het gebruik van een ander soort papier. Bekijk de verschillende mogelijkheden.
  • Bedrukking: denk ook eens aan een leuke of functionele bedrukking op de achterkant van het kaartje. Je zou daarbij kunnen denken aan een kalender op de achterzijde, maar ook aan bv notitieruimte op de achterkant of ruimte om een afspraak te noteren.

Kleurgebruik.

Vaak is het lastig om een goede kleur voor je kaartje te kiezen. Je zou bijvoorbeeld de kleur van je huisstijl gebruiken, heb je nog geen eigen (huis)stijl kies dan een kleurcombinatie van bijvoorbeeld 2 kleuren die je later ook zou kunnen gebruiken in je briefpapier.

Betalen voor visitekaartjes

Als je iets speciaals wilt met je visitekaartje dan moet je erop rekenen dat je voor de extra's moet betalen. Extra opties als glanspapier, speciale vouwtechnieken, of meer kleurendruk vallen vaak niet onder de gratis aanbiedingen

Tenslotte:

Welk kaartje je ook kiest denk er aan dat je met het geven van je visitekaartje jezelf en je bedrijf presenteert. Kies je voor een gratis visitekaartje dan kun je zelf online je kaartje samenstellen en al je creativiteit in zetten. Let wel op dat sommige aanbieders van gratis visitekaartjes wel verzendkosten in rekening brengen.



Reacties (0)

Reageer
Geen resultaten gevonden