Telefoon abonnement voor studenten

Inleiding

Studenten zijn een interessante groep voor telefoonaanbieders. Ze bellen, smsen en internetten relatief veel in vergelijking met andere gebruikers. Ook willen ze over het algemeen graag de nieuwste telefoons. Aan de andere kant hebben studenten niet heel veel geld te besteden, dus ze zullen op zoek gaan naar goedkope aanbiedingen. Verschillende telefoonaanbieders spelen hier handig op in door reclame te maken met interessante aanbiedingen van telefoons en abonnementen. Andere aanbieders geven op verschillende abonnementen zelfs korting als je student bent! Waar kun je een goedkoop telefoon abonnement voor studenten afsluiten?

Verschillende abonnementen

Er zijn allerlei verschillende telefoon abonnementen verkrijgbaar. Het is belangrijk om een abonnement af te sluiten dat bij jouw telefoongedrag past. Wanneer je een nieuw abonnement gaat afsluiten, bekijk dan eens of je vorige abonnement aan je wensen voldeed of dat je bijvoorbeeld belminuten tekort kwam. De meeste studenten kiezen voor een abonnement waarmee ze veel kunnen bellen, smsen en internetten. Ook de nieuwste telefoon met veel mogelijkheden is belangrijk. Wanneer je op de aanbiedingen let, is dit allemaal mogelijk voor niet teveel geld!

Goedkope telefoon abonnement voor studenten

Studentmobiel.nl

Op Studentmobiel.nl zijn allerlei interessante aanbiedingen te vinden. In principe hoef je geen student te zijn om hier een abonnement af te sluiten, maar de aanbiedingen zijn zo samengesteld dat ze vooral voor studenten erg interessant zijn. Zo kun je gemakkelijk zoeken op abonnementen met toestel of op SimOnly abonnementen. Studentmobiel.nl neemt je een hoop zoekwerk uit handen.

Hi.nl

Hi is de enige aanbieder met abonnementen voor studenten. Zo zijn er speciale actieprijzen en krijg je als student tien procent korting! Ook wordt je telefoonrekening de dag nadat je studiefinancering is gestort afgeschreven! Een ander voordeel is dat je het abonnement tijdelijk stop kunt laten zetten wanneer je naar het buitenland gaat. Wanneer je een telefoon abonnement voor studenten wilt aanvragen bij Hi, dan moet je wel bewijzen dat je echt student bent. In de winkel moet je je OV laten zien en bij een bestelling via internet zul je je OV aan de bezorger moeten laten zien.

The Phonehouse

The Phonehouse heeft niet zozeer speciale abonnementen voor studenten, maar ze hebben wel een leuke actie. Sindskort zijn ze namelijk partner van Studenten.net. Op de site van Studenten.net kun je je als lid registreren. Ook kun je een speciale studentenpas aanvragen. Wanneer je deze pas laat zien in één van The Phonehouse winkels dan krijg je 15 procent korting op een nieuwe telefoon of abonnement. Ook online kun je een telefoon kopen of abonnement afsluiten, je hoeft dan alleen je pasnummer in te vullen.

Conclusie

Het leven is voor de meeste studenten al duur genoeg. Voor een beetje studie ben je al snel een paar duizend euro kwijt. Gelukkig kun je als student wel flinke kortingen krijgen op je telefoon abonnement. Ook zijn er genoeg interessante aanbiedingen waardoor je voor niet teveel geld een leuke telefoon hebt en veel kan bellen, smsen en internetten. Bij The Phonehouse krijg je vijftien procent korting op alle telefoons en abonnementen als je lid bent van Studenten.net. Ook bij Hi.nl krijg je als student korting op je abonnement. Op Studentmobiel.nl zijn allerlei interessante aanbiedingen geselecteerd zodat je zelf niet op zoek hoeft te gaan!