Welke laptoptas is trendy om te kopen

Inleiding

Herenlaptoptas.jpg

Een aantal maanden heb ik gezocht naar een laptoptas die trendy is, maar er niet uit ziet als een laptoptas. Als je regelmatig met de bus of tram gaat is dat niet handig. De kans dat deze van je schouder wordt afgetrokken is groot en dit is buiten de schrik gewoon niet prettig. Daarbij is het ook leuk om een vlotte laptoptas te dragen, zodat je daar ook plezier van hebt. Per slot van rekening zijn de laptops niet licht en zelf geef ik dan de voorkeur aan een schoudertas. Zodoende ben ik druk op zoek gegaan naar een laptoptas die er niet standaard uitziet. En je gaat het niet geloven, maar ze zijn uitgevonden en zo leuk en trendy. Er zijn een aantal ondernemers die met deze laptoptassen een gat in de markt hebben gevonden.

Waar voldoet een laptoptas aan

Laptoptastafelzeil.gif

Allereerst is het belangrijk dat de hengels van de laptoptas stevig zijn. Een laptop weegt als snel tussen de 3 a 4 kg en dat is een behoorlijke belasting voor de tas zelf. Om te reizen is een schouder laptoptas dan ook slim omdat je dan het gewicht iets kunt verdelen. De laptoptas is gemaakt van een andere stof dan een handtas om het slijten te voorkomen en moet natuurlijk steviger zijn. De meeste laptoptassen worden gemaakt van stevig leer, nylon, polyester, polurethaan en zelfs van Mexicaans tafelzeil. De mogelijkheden zijn natuurlijk eindeloos en buiten de kwaliteit voert het uiterlijk natuurlijk de boventoon.

Aangezien je verschillende onderdelen van de laptop meezeult zijn extra vakjes wel handig. Denk aan een extra accu, muis en stroomdraad en vakjes voor je andere spullen.De meeste laptops hebben tegenwoordig een steeds groter scherm en 13 tot 15 inch is daar niets bij. Dit betekent dat de laptop ook zwaarder wordt en de laptoptas groter. Let als je online gaat kopen op de afmeting van de tas en heb je een notebook in plaats van een laptop dan kan de tas natuurlijk ook kleiner. Vaak wordt de inch afmeting bij de tas vermeldt.

Welke laptoptas is trendy om te kopen

Modieuze laptoptas.jpg
Vrolijkelaptoptas.jpg

Uiteraard zijn er laptoptassen gemaakt voor zowel de mannen als vrouwen. Voor de mannen zijn de tassen lekker stoer en voor de vrouwen op en top design met mooie kleuren, bloemen en met verschillende gemakken. Hiernaast laten we een aantal modellen zien en hieronder bij links kun je doorklikken naar de desbetreffende website. Zoals je ziet zijn de prijzen enorm verschillend. Een leuke en vlotte laptoptas hoeft niet duur te zijn. Vaak doe je er wel lang mee en op zich mag deze dan best iets duurder zijn en zeker als je deze tas iedere dag gebruikt.

Je ziet ook dat de merken druk bezig zijn met laptoptassen. Veelal als een onderdeel van het bedrijf en laten deze tassen onder hun eigen label maken. Of ze laten hun logo op de tas zetten. Je kunt hierbij denken aan Burberry, Adidas, Bugatti, Diesel, Dolce en Gabanna, Esprit, Nike en Yves Saint Laurent. Vaak zie je dat computermerken ook deze laptoptassen maken en zetten dan ook hun logo erop. Op deze manier kun je beter meteen je laptop aan iemand geven want dan is het wel duidelijk wat er in je tas zit.

Lees ook