Zakelijk mobiel bellen vergelijken

Het beste mobiele abonnement voor uw bedrijfssituatie

U wilt als zakelijke klant natuurlijk goedkoop bellen. Welk abonnement in uw situatie het meest geschikt is, hangt van een aantal factoren af:

  1. Wanneer u veel korte gesprekken voert, kunt u het beste een abonnement kiezen zonder starttarief. Wanneer u juist enkele langere gesprekken voert, kunt u beter kiezen voor een abonnement met lagere kosten per minuut.
  2. Wanneer u veel sms’t met uw mobiele telefoon, kies dan voor een abonnement met goedkope sms’jes of een extra sms-bundel.
  3. Wanneer u meerdere werknemers en/of collega’s heeft die op het zelfde abonnement onderling veel bellen, kunt u het beste kiezen voor een abonnement waarbij u met extra korting of zelfs gratis naar ‘eigen’ nummers kunt bellen.
  4. Wanneer uw bedrijf afhankelijk is van een goede bereikbaarheid, kunt u het beste kiezen voor de provider met de beste netwerkdekking.
  5. Wanneer u ook regelmatig in het buitenland belt en gebeld wordt, kunt u het beste kiezen voor een abonnement waarbij een buitenlandmodule genomen kan worden, zodat u ook in het buitenland met korting kunt bellen en gebeld kunt worden.
  6. Wanneer u ook toegang tot het internet en e-mail wilt op uw mobiele telefoons, kunt u het beste kiezen voor een abonnement waarbij een aanvullend internetpakket afgesloten kan worden.
  7. Wanneer u een combinatie van al deze opties wilt, kunt u het beste een abonnement kiezen wat extra korting geeft bij een volledig pakket aan services.

KPN telefoon abonnementen

Bij de bedrijfsbundel van KPN heeft iedereen zijn eigen bundel voor mobiel bellen, sms’en, e-mail en internet. Wanneer één van de medewerkers meer verbruikt dan zijn eigen bundel, wordt dit automatisch verrekend met de minuten die een andere collega over heeft. Wanneer u minuten overhoudt, gaan deze mee naar de volgende maand. Deze bundel is beschikbaar vanaf €22,50 per maand (150 belminuten) tot €180 per maand (2250 belminuten).

Bedrijfsflexibel abonnement

Bij het Bedrijfsflexibel abonnement van KPN betaalt u een vast bedrag per maand van €15 en betaalt u voor bellen en sms’en een vast bedrag van €0,10. U kunt extra korting krijgen door diverse andere services er bij te nemen, zoals onbeperkt onderling bellen, onbeperkt sms’en of bellen naar het buitenland. Het abonnement kan iedere maand aangepast worden aan uw veranderde bedrijfssituatie.

Bedrijfsselect abonnement

Met het Bedrijfsselect abonnement van KPN kunt u voor iedere medewerker een abonnement op maat samenstellen. Daarnaast kunt u dit pakket integreren in uw vaste telefonie, zodat u voor tarieven van vaste telefonie kunt bellen naar externe nummers. De drie pakketten zijn ook beschikbaar als ‘sim only’ abonnement.

Vodafone telefoon abonnementen

Vodaphone heeft enkele interessante telefoon abonnementen voor ondernemers.

Ondernemersbundel van Vodafone

De ondernemersbundel van Vodafone is een gemakkelijk en overzichtelijk zakelijk abonnement. Al uw medewerkers bellen, sms’en en internetten uit één bundel en delen hun tegoeden. Het kleinste abonnement is €15 (75 belminuten), het grootste €200 (2500 belminuten). U kunt extra services nemen zoals goedkoop onderling bellen, goedkoop sms’en, voordelig bellen naar vaste nummers en voordeling bellen van en naar het buitenland.

In-Business abonnement van Vodafone

Het In-Business abonnement van Vodafone is uitermate geschikt voor veranderlijke bedrijfssituaties. U betaalt een starttarief van €0,05 per gesprek en belt daarna voor lage tarieven per minuut. Ook dit abonnement kan uitgebreid worden met de hierboven genoemde extra opties. De ondernemersbundel en het In-Business pakket zijn tevens beschikbaar als ‘sim only’.

Wireless Office pakket

Het Wireless Office pakket van Vodafone biedt de mogelijkheid al uw medewerkers altijd bereikbaar te maken via een mobiele telefoon. Vodafone combineert hiermee de vrijheid van mobiel bellen met de mogelijkheden van vaste telefonie.

Corporate Net pakket

Wanneer u meer dan 300 mobiele telefoons in uw netwerk heeft, biedt het Corporate Net pakket van Vodafone u een goedkope en eenvoudige complete oplossing.

T-Mobile telefoon abonnementen

Het T-Mobile Flex abonnement is zeer geschikt voor bedrijven met 1 tot 4 aansluitingen. Alle kosten voor bellen, sms’en, mms’en, en internet worden betaald uit één bundel. Het abonnement is optioneel uit te breiden met gratis onderling bellen, goedkoper bellen naar vaste nummers, goedkoper bellen naar het buitenland en een internetpakket. Wanneer u meer verbruikt dan de belminuten in uw bundel, blijft u toch hetzelfde tarief betalen per minuut.

Het T-Mobile Relax abonnement

Het T-Mobile Relax abonnement is uitermate geschikt voor zakelijke klanten die veel bellen, maar weinig gebruik maken van extra services als bellen in het buitenland en internetten. De bundels lopen van 100 tot 1500 belminuten per maand. Wanneer u meer minuten verbruikt dan in uw bundel zitten, betaalt u een hoger, maar vast bedrag per minuut. Ook dit abonnement kan uitgebreid worden met een sms-bundel, internetpakket of een module voor bellen in het buitenland.

T-Mobile Optimaal pakket

Het T-Mobile Optimaal pakket is geschikt voor bedrijven met meer dan 5 aansluitingen. U betaalt per aansluiting een vast bedrag per maand en u betaalt een vast tarief voor wat u verbruikt. U schaft dus van te voren geen bundel aan. Dit pakket kan onder meer uitgebreid worden met gratis onderling bellen, goedkoper bellen naar vaste nummers, een internetpakket en een module voor bellen in het buitenland.

Kortingen bij combinatiepakketten

Daarnaast biedt T-Mobile aantrekkelijke kortingen bij combinatiepakketten. De abonnementen zijn ook beschikbaar als ‘sim only’.

Telfort telefoon abonnementen

Voor ZZP’ers biedt Telfort de belbundel ZZP aan. De Zelfstandige Zonder Personeel heeft nu een telefoon abonnement 'op maat'.

Telefoon abonnement voor ZZP

Dit abonnement heeft aantrekkelijke tarieven voor bundels van 100 tot 1000 belminuten per maand. Wanneer u meer verbruikt dan de belminuten in uw bundel, betaalt u een vast, hoger tarief per minuut. Telfort kent geen starttarief, maar de beltijd wordt per minuut afgerekend en naar boven afgerond. Optioneel kunt u een sms-bundel of surf- en e-mailpakket afsluiten bij uw abonnement.

Telfort Zakelijk abonnement

Met het Telfort Zakelijk abonnement belt en sms’t u gezamenlijk uit één bundel. U betaalt €8 per maand per aansluiting en profiteert van zeer voordelige tarieven. Dit abonnement is optioneel uit te breiden met een Telfort Bundel (met hoge korting onderling bellen en sms’en), een Bedrijfsbundel (extra voordelig bellen naar vaste en mobiele nummers in Nederland), Telfort Surf&Mail en Telfort mobiel internet. Beide abonnementen zijn ook beschikbaar als ‘sim only’.

Toestellen voor mobiel zakelijk bellen

http://www.touchscreenweb.nl/mobiele-telefoons/nokia-mobiele-telefoon@@Mobiele telefoon Nokia