De beste tips voor het aankopen van een mobiele telefoon

Inleiding

Hieronder staan een aantal tips die je goed kan gebruiken als je een nieuwe mobiele telefoon wil gaan aanschaffen. Ze zullen je helpen bij het vinden van de beste gsm aanbiedingen.

Tips

1) Informatie zoeken over mobiele telefoons

Vooraleer je een mobieltje gaat kopen kan je best het internet eens afschuimen voor aanbiedingen van gsm's . Je kan op internet vaak goedkopere mobiele telefoons vinden dan in een gewone winkel.

2) analyseer je belgedrag

Als je niet zoveel belt met je mobiel is het vaak goedkoper om met een prepaid kaart te bellen. Je betaald dan slechts het bedrag wat je werkelijk belt met je mobiel. Hou er wel rekening mee of je dan in het buitenland ook kan bellen want dit is vaak niet het geval met een pre paid kaart. Als je veel belt kan je mss best een gsm abonnement nemen. Zoek voldoende informatie over abonnementen zodat je het beste en goedkoopste kan aanschaffen.

3) Design van een mobiele telefoon

Je telefoons die je kan openschuiven en uitklappen. Je moet deze kiezen die het handigste lijkt voor je.

4) check de batterij

Meestal kan je tot 2 -3 uur bellen met een standaard gsm batterij en kan je tot zes dagen bereikbaar zijn voor je je batterij van je mobiele telefoon weer moet opladen.

5) Een duidelijk menu

Kies voor een gsm die gemakkelijk te gebruiken is en waarvan het menu duidelijk is opgesteld. Zeker als je geen ervaren gsm gebruiker bent.

6) Formaat van een mobiel

Zorg ervoor dat je een telefoonnummer makkelijk kan intoetsen en dat het toetsenbord van je mobiele telefoon handig is in gebruik en niet te klein.

7) Grootte van het scherm

Als je wil surfen op het internet met het gsm kan je beter een mobieltje met een scherm kiezen dat groot is zodat je alles gemakkelijk kan zien. Een groot scherm is ook handiger bij het e-mailen op je mobiele telefoon.

8) Extra functies ?

Als je graag spelletjes speelt, internet op je mobieltje of muziek wil luisteren moet je zeker nagaan wat het mobieltjes dat je op het oog hebt te bieden heeft.

9) Bel je vaak vanuit het buitenland ?

Als je overal bereikbaar wil zijn in het buitenland heb je een tri band of Quad band nodig om te bellen. Je mobiele telefoon kan dan op alle frequenties werken.

Populaire mobieltjes

  • Sony Ericsson W800i
  • Nokia 6230i
  • Samsung D600
  • Blackberry
  • Apple Iphone
  • Motorola V177
  • LG KP 500 Cookie
  • Palm Treo Pro
  • Palm Pre