Iphone 4 vergelijken met Samsung Galaxy S i9000


Iphone 4 vergelijken met Samsung Galaxy S

De wereld van smartphones is in sneltreinvaart. Er komen steeds betere, snellere en mooiere modellen op de markt van mobiele telefonie. Dit artikel vergelijkt twee van de beste mobiele telefoons die op dit moment verkrijgbaar zijn: De Iphone 4 en de Samsung Galaxy S i9000. Een vergelijking van de Iphone4 en Samsung Galaxy S wordt gemaakt op een aantal belangrijke punten voor smartphones. Aan het eind van dit artikel zal blijken welke van de twee telefoons de beste is voor jou. En is de Samsung Galaxy S echt een iphone 4 killer?

Vergelijking uiterlijk iphone 4 en Samsung Galaxy S

Wat meteen opvalt is dat de Samsung Galaxy S een mooi groot scherm heeft (4.1 inch). Groter dan dat van de iphone4 (3.5 inch). De Samsung Galaxy S heeft een SuperAMOLED scherm en de Iphone4 een Retina scherm. De Samsung Galaxy S zal dus buiten minder refelectie vertonen dan de Iphone4. De resolutie van de iphone4 is met 640x690 anders dan die van de Samsung Galaxy S (480x800). De Samsung Galaxy S lijkt het dus te winnen van de Iphone4.

De Iphone4 ziet er wel wat meer solide uit en voelt steviger aan. De Samsung Galaxy S ziet er wat meer plastic uit. De Samsung Galaxy S is wel dunner en lichter dan de Iphone 4 is. De afweging die je in deze vergelijking van Iphone 4 en Samsung Galaxy S moet maken is: hoe groot wil je het scherm hebben?

Vergelijking besturingssysteem Samsung Galaxy S en iphone 4.

De iphone 4 draait op het nieuwe Apple besturingssysteem IOS4. Dit is al weer verbeterd ten op zichte van het vorige systeem. Multi-tasking is een van de grote voordelen. De applicaties voor de iphone4 komen nog gewoon uit de Apple store.

De Samsung Galaxy S draait op Android. In september 2010 wordt Android 2.2 (froyo) op de Samsung Galaxy S geupdate. Dit maakt de Samsung galaxy S nog sneller dan hij al is met Android 2.1. het is de vraag of hierna nog Android updates verschijnen voor de Samsung Galaxy S. De applicaties haal je in de android market. Deze is nu nog minder gevuld dan de Iphone store maar android maakt grote slagen om dit in te halen. De Samsung Galaxy S zal dus in de toekomst meer applicaties kunnen downloaden dan de Iphone4.

Vergelijking camera iphone 4 en Samsung Galaxy S

Zowel de iphone 4 als de Samsung Galaxy S hebben een 5 megapixel camera. Zowel de Iphone 4 als de Samsung Galaxy S kunnen opnemen in HD. Ook hebben de iphone 4 en de Samsung Galaxy S allebeieen camera aan de voorkant om te videobellen. Grote voordeel van de Iphone 4 is dat de Iphone 4 een flitser heeft. De Samsung Galaxy S heeft geen flitser wat toch wel een nadeel is.

Vergelijking prijs Iphone 4 en Samsung Galaxy S

De iphone 4 is duurder dan de Samsung galaxy S. Als je het toestel los koopt zul je voor de Iphone 4 al snel 800 euro betalen in Nederland. De Samsung Galaxy S is te koop voor rond de 550 euro. Online kun je vaak goede deals vinden om goedkoop een Iphone 4 te kopen of een Samsung Galaxy S te kopen. Maak een goede vergelijking op internet! Genoeg online sites die prijzen vergelijken voor iphones of de Samsung Galaxy S!

Met abonnement is de Iphone4 nu alleen nog verkrijgbaar bij T-Mobile. Binnenkort zal ook Vodafone de Iphone4 gaan verkopen. Houdt daarvoor hun site in de gaten!

Online de Iphone 4 kopen of online Samsung Galaxy S kopen

Het loont om het internet goed af te speuren en de online sites goed te vergelijken. Als je zoekt naar de goedkoopste sites kun je geluk hebben dat je tegen een aanbieding aanloopt. Dan koop je die Iphone 4 of Samsung Galaxy S een stuk goedkoper.