Onbekend is onbemind: nieuwe gadgets op komst!

Inleiding

We hebben weer een aantal nieuwe gadgets en hebbedingetjes gevonden die het leven mogelijk wat aangenamer maken. Verwacht op korte of lange termijn. Briljant door eenvoud of futuristisch mooi. Zie hier de etalage!

 

1. Drank altijd bij de fiets? Bottleclip!

Deze clip wordt aan het frame bevestigd, niet zoals we dit kennen van de wielrenners maar aan de horizontale stang. Voorlopig nog niet op de markt in Nederland.

2. Iphone OS 3.1 beta!

U leest het goed! De iPhone 3.0 is nog maar pas op de markt en de 3.1 schijnt al in de maak te zijn. Dit is toch wel heel erg snel werk van Apple. De nadruk ligt daarbij op de video functie: er zit een nieuwe optie op om video op te slaan. Een ander nieuwtje is dat de voice control met bluetooth gaat werken, snellere boot tijd, een geupdate AT&T profiel 4.2 en nog veel meer!

3. Amfibie Paraplu

Deze plu verandert van kleur als hij nat wordt! Dit komt omdat een nieuwe hydrochromatische inkt werd gebruikt. Gaat ca. EUR 25 en wordt volgende winter verwacht.

4. Voor de fun: een race skatebord! Beanzawave

Met een geleende motor van een vliegtuigmodel kom je al een heel eind!

5. Een hippe Orange tent

Een idee voor de zomerfestivals? De Britse firma Orange heeft deze tentjes voorzien van zonnepaneeltjes waardoor zelfs het grondvlak wordt verwarmd. Ook gaat deze tent 'gloeien' als je een SMSje stuurt via je mobieltje of RFID technologie. Zo kan je je stekje ook makkelijk terugvinden in het donker!  

6. Rugzakstofzuiger

De stofzuiger zit in een ergonomische rugzak met alle mogelijke onderdelen. Mispuntje is dat het apparaat niet draadloos is! Dat beperkt toch de bewegingsvrijheid maar dat euvel heb je ook met een gewone stofzuiger! Nog een minpunt is de prijs: ca. EUR 125! 

7. Baseball fans: Smartball

Voor de fanatieke baseballfans: deze bal kan je meteen meten hoe hard je gooit! In de Smartball zit immers een radartje ingebouwd die precies de snelheid van de worp berekent. Alleen voor training van de pitchers uiteraard: je moet er niet op meppen!

8. Handig: de automatische tandpastahouder: Touch-N-Brush

Deze handsfree tandpasta-dispensor Touch-N-Brush voorziet uw borstel moeiteloos van een streep pasta door een simpele tik op de pomp. Werkt op 2 batterijen. Een heel nuttige gadget met toekomstmogelijkheden! Prijs: EUR 15.

9. Tomtom speciaal voor dames: Tomtom Pearl Special Edition

Speciaal voor dames, in een parelmoerachtige uitvoering, inclusief bijbehorend tasje. Alleen te verkrijgen bij Wehkamp en Dixons? vanaf juni 2009. Adviesprijs: EUR 199, inclusief tasje! 

Voor meer uitleg over deze Ladies Tomtom aanbieding