5 tips om traffic naar je website te creëren!

Traffic naar je website

Om online succes te hebben is het belangrijkste doel taffic te genereren voor je website. Hoe meer traffic je hebt hoe meer verkopen en winst. Waarschijnlijk zal je wel een niche hebben en weet je wel hoe je zoekwoorden onderzoek moet doen. Op basis van deze veronderstelling geef ik 5 éénvoudige tips om snel traffic naar je website te genereren.

 

Tip 1. Zorg ervoor dat je al je zoekwoorden tagt.

Steek je een hele hoop tijd in het optimaliseren van je website, wel dan zou het zonde zijn mocht je je zoekwoorden niet taggen. Tags zijn de woorden waar zoekmachines naar  zoeken, zijn er geen tags op je website dan zal je heel moeilijk gevonden worden door zoekmachines. Hieronder een snelle blik op tags:

 Er zijn verschillende tagtypes:

  • Titeltags: Titel tags zijn misschien wel de meest belangrijke plaats om uw zoekwoorden te situeren. Hier is hoe het  eruit ziet -Primair zoekwoord hier . < / titel>. Uw titel tag is waar u uw primaire zoekwoord of zinsdeel plaatst. De titel zal uw niche beschrijven in minder dan 90 tekens.

Header Tags:

  • Header tags zijn de volgende die van belang zijn voor zoekmachines. Ze zijn gerangschikt in volgorde van belangrijkheid en zien er als volgt uit  - < h1 > primaire en / of secundaire trefwoorden hier. De " 1 " geeft deze header als belangrijkste header op de pagina .

Meta Tags: 

  • Meta tags is de kleine beschrijvende tekst die wordt gevonden onder de titel tag op de zoekmachine resultaten pagina. Net zoals de titeltag moet deze kort, informatief en up to date zijn.

Alt Tags:

  • Alt tags worden gebruikt om een tekstuele beschrijving van een afbeelding te geven. Elke afbeelding op uw site moet een beschrijving, dus een alt -tag hebben .

Tip 2. Voeg dagelijks inhoud toe aan je site.

De inhoud is essentieel voor de zoekmachine en een top ranking traffic. Content is wat de spiders van zoekmachines zoeken en indexeren - zonder content is er niets te indexeren of rangschikken. Geef bezoekers en zoekmachines een reden om je website te bezoeken. Maak er een gewoonte van om dagelijks geoptimaliseerde inhoud aan te bieden en je traffic zal stijgen.

Tip 3. Zorg voor waardevolle en relevante inkomende links.

Hoe meer websites een link naar uw webpagina’s of website hebben hoe waardevoller die is voor zoekmachines, alhoewel dat niet zomaar elke link waardevol is.. Zoekmachines hechten meer waarde aan links van sites die populair en geloofwaardig zijn en van sites die naar uw website onderwerp relevant zijn. Er zijn verschillende types links:

Een directe link:

Een tekstlink:

Een deeplink:

Is het een link die naar een interne pagina verwijst binnen een website dan spreekt men van deeplink. Bijvoorbeeld: Een link kan zijn als:

 

Je kan andere websites aanmoedigen om naar je website te linken door:

  • Het plaatsen van top content
  • Artikelen plaatsen op artikelsites
  • Het publiceren van persberichten
  • Bloggen en deelnemen aan sociale netwerken, forums en chatrooms

Tip 4. Wees sociaal.

Nu meer dan ooit is internet marketing gebaseerd op het bouwen van een gemeenschap. Of je nu een forum op je website hebt of je neemt deel op sociale media, het blijft een waardevolle tactiek om traffic naar je website te genereren. Sites zoals Twitter en Facebook kunnen heel krachtig zijn als het gaat om traffic naar je website te leiden. Raak betrokken in gesprekken via sociale media en forums, laat zien dat je een expert bent in je niche.

Tip 5. Adverteren om traffic naar je website te genereren.

Strategisch adverteren is goed om je product of niche aan te bevelen. PPC-reclame is vaak het middel bij uitstek , omdat je je reclamebudget op een dagelijkse basis kan controleren. Er zijn tools om je advertentie inspanningen te testen en te meten. Eens je PPC advertenties op punt staan zal het rendement van je advertentie investering zich al gauw fenomenaal gaan uiten in bezoekers van je website en verkopen. 

Tot slot: Maximale resultaten

Voor maximale resultaten, creëer een verkeers- en SEO strategie. Schets uw plan en uw doelen en neem dan de nodige maatregelen. Profiteer van deze vijf verkeer en zoekmachine tips om uw bedrijf te stimuleren en om meer traffic naar je website maar ook verkopen te genereren.