Emaillijst bouwen is geld verdienen

Bouw je emaillijst en verdien geld

35899.jpegHeeft uw onderneming een boost nodig? Overweeg het gebruik van speciale verslagen. Wanneer bezoekers op je website terecht komen kunnen ze die verslagen gratis downloaden in ruil voor hun emailadres. Op deze manier bouw je aan een zakelijke emaillijst waar je geld mee kan verdienen. Maar wat zijn nu speciale rapporten? In dit artikel licht ik het toe.

Wat zijn speciale rapporten?

Speciale rapporten zijn korte rapporten die nuttige informatie over een onderwerp bevatten. De verslagen zelf zijn ongeveer  van enkele bladzijden tot ongeveer 30 bladzijden lang. Als je weet hoe het moet dan kan je zo een verslag zelf opmaken of schrijven, maar je kan het ook wel professioneler aanpakken en het laten doen door een schrijver in te huren. Er is zeer weinig werk bij het creëren van dergelijke rapporten of verslagen maar ze zijn een veelzijdige tool voor het boosten van je online bedrijf. Een populair onderwerp voor speciale rapporten is hoe je iets doet, of beter gezegd: een handleiding. Ze leiden een lezer stap voor stap door een proces van handelingen of hoe ze iets moeten aanpakken. Ben je bijvoorbeeld een computerfreak en weet je veel over hardware en software dan kan dit de perfecte niche zijn voor je site waar je dan een special over maakt. Mensen zijn altijd wel in de weer met één of ander probleem op hun computer en jij bent dan de man die kan helpen.

Marketing

Er zijn opties voor de marketing van uw speciale verslagen. Als je probeert om met je bedrijf een lijst met klanten op te bouwen, maak dan gebruik van deze speciale verslagen als een gratis weggevertje in ruil voor het emailadres van de bezoeker als die zich inschrijft. Als promotie gebruik je dan een korter rapport van vijf pagina’s lang over hoe je problemen oplost met windows 10 bijvoorbeeld, als je niche met computers te maken heeft. Je kan bijvoorbeeld: een vijfdelige cursus maken en gebruik maken van het eerste deel als het gratis promotie. Zodra ze zich aanmelden voor de mailinglijst kan je ze toegang geven tot de andere termijnen door middel van e-mails die ook reclame maakt voor je website producten. Aanmelden voor een nieuwsbrief abonnement kan ook de reden zijn om een gratis rapport weg te geven.

Verdien geld

Al je speciale rapporten hoeven niet het doel te zijn om een klantenbestand op te bouwen. Naast uw andere producten of diensten, kan je ze op je website verkopen. Veel rapporten worden verkocht tussen de 5 euro en de 20 euro per stuk, maar als je zeer waardevolle informatie te bieden hebt, kan je een hogere prijs hanteren. Verkoop aparte rapporten of maak diverse cursussen voor je klanten die zich interesseren. Mensen houden ervan om te leren hoe ze geld kunnen verdienen. Ze zullen maar al te graag betalen voor een handleiding over het verdienen van geld online en offline op verschillende manieren. Hoe verdien je geld online? Begin over geld verdienen in je speciale verslagen .

Tot slot Affiliate programma's

Eens je bedrijf groeit, dan kan je een affiliate programma maken. Dit geeft klanten een manier om je te helpen meer geld te verdienen maar waar zij op hun beurt ook een graantje van kunnen meepikken. Het aanbieden van bepaalde speciale verslagen als extra vergoeding voor het affiliate programma bij het bereiken van een bepaald verkopersniveau kan de verkoop doen stijgen. Er zijn een aantal manieren om speciale rapporten te gebruiken. Als je een emaillijst aan het opbouwen bent, biedt dan alternatieven aan, bijvoorbeeld: in combinatie met het gratis rapport zou je een aanbod kunnen doen van 1 kopen 2de gratis of 2 kopen is 1 betalen of koop er 2 en je krijgt er 1 gratis. Terwijl je speciale rapporten aan je emaillijst bouwen brengen ze ook geld op. Met zulke lage kosten om ze te maken zal uw winstmarge stijgen. Dit was een boost geven aan je bedrijf.