Adobe Photoshop CS3 downloaden

Inleiding

Nu er reeds de versie CS4 is uitgekomen is het bijna onmogelijk om de misschien betere vertouwde versie CS3 te downloaden. Bijna onmogelijk dus (meestal zitten ze vol met virussen heb ik geleerd uit ervaring), ik zat ook met dit probleem en heb even research gedaan. Ik heb nu 2 manieren gevonden om de trial te downloaden, waarna u vervolgens de gehele versie kunt kopen

Manier 1

Dit is de makkelijke manier; Ga naar deze site (dit is de directe link) en dowload de trial.

Manier 2

Voor sommige mensen is deze manier makkelijker en of leuker om te doen. Deze raad ik dan ook aan aan diegene die het leuk vinden om een beetje te prutsen met computers, basic programmeren en dat soort dingen:

Stap 1: Heeft u een FTP-client? Zo niet download er dan eentje (ik raad deze aan)

Stap 2: Alhoewel de trial van CS3 niet meer zichtbaar op de site staat, is hij er nog wel degelijk. Ga eerst in uw FTP client naar het volgende adres: ftp.adobe.com en druk op de knop "snelverbinden".

Stap 3: Zoek het mapje pub open dat en dan het mapje Adobe openenen -> PhotoDeluxeHomeedition -> win -> 3.x en dan de toepassing PDHE3_TO.EXE downloaden en openen.

Nadat u het heeft gedownload

Dit werkt alleen voor Windows

Als u het gedowloade bestand wilt openen doe dan het volgende: Start -> deze computer -> C: -> Program Files -> Adobe -> CS3 -> Photoshop CS3 -> installer.exe. LET OP: Voordat u deze opent moet u even uw systeemtijd verzetten naar iets voor 1 september 2007 (2x LMB op de tijd en dan naar bijvoorbeeld 1 april 2007 -> OK)

Ta-da klaar is kees. Veel plezier met bewerken van foto's en dergelijke!