Autoreclame is snel geld verdienen en gratis auto rijden

Snel geld verdienen door gebruik van autoreclame 2022

Hoe_geld_verdienen_via_internet-IntroPlaatje.png

Gratis auto rijden is sinds kort mogelijk door gebruik te maken van autoreclame. Geld verdienen met reclame op de auto. Hebt u een auto en wilt u voor een bepaald bedrijf reclame maken, dan kan dan nu met autostickers. U verdient er zonder enige inspanning automatisch geld mee. Er zijn ook bedrijven die ervoor kiezen om als beloning uw lening op uw auto af te lossen of uw autoverzekering te betalen. Autorijden kan zo gratis auto rijden worden en dat is dan wel erg snel en gemakkelijk geld verdienen. Eigenlijk zonder enige moeite. Het is natuurlijk wel inkomen of bijverdienen en daarom  moet u er waarschijnlijk inkomstenbelasting over betalen. Waarschijnlijk, omdat in ons land ook  belastingvrij geld verdienen mogelijk is. Een bijverdienste van enkele honderden euro's moet mogelijk zijn.

Autoreclame op je wagen betekent gratis auto rijden

Niemand staat meer versteld van de sporters die allerlei reclame op hun kleding dragen en daarvoor veel geld krijgen. Op de kraag, de pet, de bidon, noem maar op. Of al die reclame op trams, taxi’s en bussen. Deze trend van sponsoring zet zich ook steeds meer door op de particuliere markt. In het bijzonder in de reclame op auto’s. En dan zijn er twee mogelijkheden die erg in trek zijn:

  1. U rijdt rond in een auto van een zaak die speciaal voor reclame doeleinden geschikt is gemaakt. Met dit rondrijden verdient de bestuurder zijn geld. Auto’s worden namelijk steeds meer beschouwd als een uitstekende en snelle drager van reclameboodschappen.
  2. U laat reclame op uw auto bevestigen en verdient daarmee extra geld bij. Dat is relatief nieuw en voor velen de moeite waard. Kijk u moet het wel leuk vinden en u niet storen aan de reclame, maar als dat allemaal geen probleem is zijn er allerlei mogelijkheden om betaald reclame voor een bedrijf te maken. Het is een snelle en mobiele manier van marketing die snel tot naamsbekendheid van een bedrijf of merk kan leiden. Het is een aantrekkelijke manier van marketing.

Belettering en bumperstickers

U kunt met uw auto op vele manieren reclame maken. Bijvoorbeeld met belettering. Denk aan teksten, logo’s en stickers. Dit kan worden geplaatst op de achterruit van de wagen of op de portieren. De achterruit valt op wanneer u in de file staat, maar ook de portieren zijn voor andere automobilisten en weggebruikers goed zichtbaar. Of de bekende bumperstickers of kofferbak stickers vallen goed in het verkeer op. Deze belettering blijkt goed te werken. Automobilisten schrijven al snel het getoonde telefoonnummer, email-adres of website op en nemen contact op voor meer informatie. Het is een hele directe manier van communiceren. Hoe meer reclame u op de auto laat bevestigen, hoe u meer u verdient.

Snel extra geld en gratis auto rijden in 2022

Hoe meer reclame op de auto, hoe u meer u aan extra inkomen verdient. Wie elke dag naar zijn werk gaat en in de spits staat, wordt door vele duizenden andere automobilisten gezien. Maar zij weten niet dat u met al die reclame bijna of zelfs helemaal gratis auto rijdt, zonder dat u in feite iets extra’s hoeft te doen: ook zonder die reclame had u de weg op gemoeten. Het is een kwestie van op internet de bedrijven te vinden die u een aantrekkelijk aanbod willen doen. En die zijn er, zowel in Nederland als België. Eenvoudiger extra geld verdienen kan haast niet. U kunt met reclame op de auto vele honderden euro’s verdienen. En waarschijnlijk gaat u het dan zeker leuk vinden.

Autoreclame is legaal

Laatst vroeg iemand me of autoreclame wel legaal is en het antwoord hierop is ja. De bedrijven die autoreclame aanbieden weten precies hoe groot reclames mogen zijn en aan welke voorwaarden moet zijn voldaan. Zo mag het zicht van de bestuurder niet worden belemmerd en mogen de reclames niet aanstootgevend zijn. Reclames mogen niet uitsteken en zo verder. U mag niet de koplampen afplakken. Maar wie de stickers en aangeboden belettering gebruikt, zal niet snel tegen deze belemmeringen aanlopen.

Autoreclame en inkomstenbelasting 2022

Als uw totale inkomen meer dan grofweg 6.000 euro per jaar bedraagt, betaalt u ook inkomstenbelasting over wat u extra verdient, maar u houdt er altijd voldoende geld aan over.

Meer info op de WIKI4YOU homepage